2017 Şubat Anneleri

inşallah canım sağol
bugun tetanoz asımı da oldum ben ınsallah agrı yapmaz

hadi geçmiş olsun canım. benden de istedi. sen nerde yaşıyorsun nere kaç tl yaptılar. bende araştırma yapıp yaptıracam

Slm kizlar kac gündür giremiyordum yarın detaylimiz var stresliyim biraz molalarla 9 10 saatlik yola da ciktik donduk oglusumu hissediom ama iyidir insallah her seyi..bizimde guzel cikar ins.. Bu arada bebek arabalarina bakanlar babymall da guzel indirimler var bilginize..

merhaba herkese. ancak yazabiliyorum kaç gündür. inşallah hepiniz iyisinizdir. bebişlerinin cinsiyetlerini yeni öğrenenlere hayırlı olsun. herkes sağlıcakla kucağına alsın inşallah. benim oğlan her geçen gün daha hareketleniyor. ama galiba mesanemin yakınında bir yerde hep güzel tekmeler yiyorum. birgün kaza olacak korkuyorum :) şeker yükleme ve ayrıntılı usg hakkında kararsızım. hayırlısı olsun diyorum. görüyorum herkes de bu sıra bu mevzu gündemde. inşallah iyi sonuçlar alır herkes. kolaylıklar gelsin.... :))

Kızlar aranıza yeni katılanlardanım.olumsuz gün içinde yaşadığınız şikayetleriniz varmı.benim bir günüm bir günümü tutmuyor.kafam sersem gibi mesela şuan algılarım zayıf hani olur ya elini kolunu kaldıramazsın aynen öyleyim genelde kahvaltı ediyorum sonra halsizlik çöküyor bazende bi enerji patlaması uyku desen uykum yok çok tuhaf bi haldeyim ve endişeleniyorum sizlerin nasıl geçiyor

ayyy çok güzeller güle güle kullanın inşallah.. bana hep ilk aylar çok ihtiyaç oluyo hemen kirletiyo dediler ben de baya aldım.. ama burada da herkes çok almayın diyo.. keşke almak için acele etmeseydim sizin yorumları bekleseydim şimdi diyorum bari doğuma kadar bir şey almayayım diye ama insan görünce de çok heves ediyo.. ama yazık yaa çok da almamak lazım

Kızlar kontrolden geldim ve delikanlımız gayet iyi dedi doktor teyzesi. gittiğim doktordan memnun kaldım sanırım onunla devam edicem. Sultanbeyli ilçesinde Saygı hastanesi. buralarda olan varsa tavsiye ederim..(özeldende yazarım ismini)
19+3 deyiz ve 273 gr / 18-19 cm geldi maşallah :)
Sağlık ocağına gittim 18+4 görünüyor onların ilk hesabına göre ve aşı yapmayalım dedi. 1 ay sonraki kontrolde gidicem onada..

Katiliyorum canim :) insan ne gorduyse bunu da aliyim cok guzel diyor

Masallah masallah. saglik ocagiyla usg nin tarihi hic tutmuyor zaten

Recep Doğanlar'a gidiyorum

Aa medicabil :) ben de ilk iki muayenede ona gittim sonra Oktay bey ile devam ediyorum.
Ayrıntılı için gün aldınız mı? Bir de doğum fiyatlarını ben sormadım ne kadar oldu acaba?

Maşallah kızına. Kolesterol vücuda gerekli diyor Karatay. İnsan hep öyle oluyor bebeği görünce ne sorulacak kalmıyor akılda.

inşallah canım sağol
bugun tetanoz asımı da oldum ben ınsallah agrı yapmaz
Hadi geçmiş olsun. Ben cuma oldum sadece hafif hafif sızladı. Bi önceki tetanoz aşım 2010da olmuştu kolum kalkmadı 3 gün. Bu kez daha iyi atlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…