- 24 Ağustos 2016
- 3.766
- 6.311
- 158
inşallah canım sağolcanım öncelikle geçmiş olsun. ben de aynı durumu geçen hafta yaşadım. kımıldayamayacak kadar zor durumdaydım. ufak bir idrar yolu iltihabı çıktı ama daha ziyade ayaklarımdan biraz üşüttüm sanırım. 3-4 gün boyunca mümkün mertebe çok su içtim(4-5 litre kadar) ayaklarımı ve üstümü be kadar daralsamda sıcak tuttum. kuşburnu, papatya, rezene çayı vs içtim bol bol. bir de sık sık tuvalete gittim ki böbreklerdeki sirkülasyon hızlı olsun.
çok zor bir ağrı biliyorum. endişelenme, tez zamanda iyi olursun inşallah :)
çok guzel
öyleymiş canım bende bugün kontrole gittim doktor yaptır önümüzdeki ay onun sonucu ile gel dedi. şimdi fiyat araştırması yapıp yaptıracam 2-3 haftayaKizlar renlkli usg 20. Haftadan itibaren mi oluyor
hadi geçmiş olsun canım. benden de istedi. sen nerde yaşıyorsun nere kaç tl yaptılar. bende araştırma yapıp yaptıracamCiktik doktordan cok sukur detaylida da bir sorun cikmadi. Hersey uyumku dedi. Ama bebis uyumlu degil bence yuzunu gostermedi. Cok ugrastik ama yok. Dogru duzgun yuzden bir foto yok. Ama masallah malini cok guzel gosterdi. Erkek adamin mali meydanda dercesine
Sagol canim. Ben kirklarelideyim. Ama bizim burda yok detayli ceken. Edirnede prof. A gittim. Ozel hastanede 175 tl. Birde muaynanesi olan varmis 300 tl mis.hadi geçmiş olsun canım. benden de istedi. sen nerde yaşıyorsun nere kaç tl yaptılar. bende araştırma yapıp yaptıracam
Evet ozellikle penye battaniyeler cok kullanisliymis:) ben orgu yelek yerine penye kullanayim diye dusundum. Sonucta yunlu ya bebegin yuzunu falan tahris edebili
ayy yok benden hayatta 5 kilo çıkmaz..Benim eşim de 5kg doğmuş o yüzden hazırlıklı olup Küçüklerden fazla almayacağım
ayyy çok güzeller güle güle kullanın inşallah..Canım benim de ilk bebeğim ve cok da bilgili değilim. Iç kıyafetlerden başladım ben de. Birkaç tane iç zıbın dedikleri atlet gibi şeylerden aldım çıtçıtlıların altına giydireceğim çünki yaşadığımız yer çok soğuk oluyor.
Yelek için de örgülerim olacak. Ama civil den 8li takım almıştım 2 tane. Onların içinde yelek vardı kumaştan. Daha yelek almam heralde. Aldıklarımın resimlerini ekliyorum. 6 tane çıtçıtlı body, 2 adet 8li takım, 2 tane de 5li takım. 6 tane de çorap. 3 iç zıbın ama onların fotosu yok. 8li takım çok fonksiyonel geldi o yüzden detaylı resim koydum. Aynı desenden aldım başka deseni olmayınca. Biri beyazlı biri Yeşilli.
Bunlar 0-3 ay için daha sonra da bunların biraz büyüklerini alacağım. Malum yeni doğan bebekler hemen büyüyor. Sadece çıtçıtlı ve iç zıbınlar biraz geniş 0-4 ay için. Ilk etapta giymesi için bunlar yeter bence. Bir tane de süslü çiçekli hastane çıkışı alacağım. Battaniyeli falan tam takım. 3-4-5. Aylar için de birkaç alt üst takım alırsam yeter heralde diye düşünüyorum.
Size de fikir olur belki
öyleymiş canım bende bugün kontrole gittim doktor yaptır önümüzdeki ay onun sonucu ile gel dedi. şimdi fiyat araştırması yapıp yaptıracam 2-3 haftaya
evet aslında o da doğru hiç aklıma gelmemişti sağol söylediğin için..o zaman ben bi kaç tane daha penye alayım
ayyy çok güzeller güle güle kullanın inşallah..bana hep ilk aylar çok ihtiyaç oluyo hemen kirletiyo dediler ben de baya aldım.. ama burada da herkes çok almayın diyo.. keşke almak için acele etmeseydim sizin yorumları bekleseydim şimdi diyorum bari doğuma kadar bir şey almayayım diye ama insan görünce de çok heves ediyo.. ama yazık yaa çok da almamak lazım
Masallah masallah.Kızlar kontrolden geldim ve delikanlımız gayet iyi dedi doktor teyzesi. gittiğim doktordan memnun kaldım sanırım onunla devam edicem. Sultanbeyli ilçesinde Saygı hastanesi. buralarda olan varsa tavsiye ederim..(özeldende yazarım ismini)
19+3 deyiz ve 273 gr / 18-19 cm geldi maşallah :)
Sağlık ocağına gittim 18+4 görünüyor onların ilk hesabına göre ve aşı yapmayalım dedi. 1 ay sonraki kontrolde gidicem onada..
Recep Doğanlar'a gidiyorum
Maşallah kızına. Kolesterol vücuda gerekli diyor Karatay. İnsan hep öyle oluyor bebeği görünce ne sorulacak kalmıyor akılda.kızlar günaydın bizde doktordan geldik kızımız iyimiş. 314 gr olmuş. aç gittim o yüzden pek hareketsizdi. ölçümlerimiz iyi dedi doktor teyzesi. sadece benim kollestrol yüksekmiş. yediklerine dikkat et dedi. ama diğer bütün soracağım şeyleri unuttum. birdaha yazıp gidecem. renkli usg yaptır onunla gel önümüzdeki ay dedi :) gittiğim hastahaneye sordum 300 tl dedi
Hadi geçmiş olsun. Ben cuma oldum sadece hafif hafif sızladı. Bi önceki tetanoz aşım 2010da olmuştu kolum kalkmadı 3 gün. Bu kez daha iyi atlattıminşallah canım sağol
bugun tetanoz asımı da oldum ben ınsallah agrı yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?