- 24 Ağustos 2016
- 3.766
- 6.311
- 158
Yaa benim de çok karışıkkızlar bebek arabaları hakkında tavsiyeniz var mı ? birçok çeşit var kafam çok karıştı
Yaa benim de çok karışık
Bu aralar kanz bavyera ve yoyko luxury arasında gidip geliyorum
Elinden geldigince bol su icmeye calis kuzum ben yazilanlari okumadim k bakma gec gecmis olsub dedim s ana uzuldumde bnmde kac gubdur acayip mide yangisi agrisi var bebek yukarda olunca baski yapiyo mideme arada kasiklara garip garip haller aldi beni davul gibi oluyom gaz sancisi cok oluyoacıle gıttım bakmadı urolojıye gonderdı bu bobrek agırısı benı mahvettı su ıcmeye calısıyorum bol bol
Kiz sabkim tahmin ediyom ben onun kik oldunu ozeldne yaz bana bende o hastaneye gidiyom hem oraya hem devlete gidiyom malum butce orda dogum yapmaya el vermez dogumu develtte yapicam ama yi ede iyi bi dr buldum icin ozelde kontrole gidyom aklimda soru isareti kalmasinKızlar kontrolden geldim ve delikanlımız gayet iyi dedi doktor teyzesi. gittiğim doktordan memnun kaldım sanırım onunla devam edicem. Sultanbeyli ilçesinde Saygı hastanesi. buralarda olan varsa tavsiye ederim..(özeldende yazarım ismini)
19+3 deyiz ve 273 gr / 18-19 cm geldi maşallah :)
Sağlık ocağına gittim 18+4 görünüyor onların ilk hesabına göre ve aşı yapmayalım dedi. 1 ay sonraki kontrolde gidicem onada..
Evet canım hatırladım ismin tanidik geldi. Hayırli olsun senin de hamileliginAaa canım sende mi hamileydin görünce şaşırdım senihatırladın mı beni bende 2015 haziran annesiyim
amin hergun ayrı bır agrıElinden geldigince bol su icmeye calis kuzum ben yazilanlari okumadim k bakma gec gecmis olsub dedim s ana uzuldumde bnmde kac gubdur acayip mide yangisi agrisi var bebek yukarda olunca baski yapiyo mideme arada kasiklara garip garip haller aldi beni davul gibi oluyom gaz sancisi cok oluyorabbim bize sabir versin
Eger civilden alacaksan organik hastane cikislari varmis. Bak istersen canim. Kardesim 10 lu hastane cikisi almis. Acaba baska almasam mi diyorum. Sanirim benim bebiste biraz iri olacakmis :)
günaydın kızlar.çok meyve tüketipte suyunu çoğaltan varmı aranızda :) doktor meyve rejimi verdi de bana.başka başına gelen varmı onu merak ettim
Kizlar muayene oldugum ozel hastaneyi aradim da detayli ultrason icin ek ucret almiyoruz. Doktorumuz muayene sirasinda detayli ultrason olarak bakiyor dedi
O zaman hazırlıklı olmakta fayda var :)
Aynen orda gördüm organikleri çok güzeldi. Bizim burda yerel bir bebek mağazası var orda da % 100 pamuk hastane çıkışları varmış dün gördüm. Süslü incili çiçekli falan. Icinde battaniye sapka eldiven bandana tulum ve ayakkabı vardı. Fiyatı da 58 tl idi. Alsam mı acaba? Fiyatı nasıl sizce?
58 lira icin gayet uygun canim. Alabilirsin bence. Ama ayakkabi ve bandana yenidogan icin gerekli degil bence canim. Ama incili dedin ya bebisi battaniyeye sarip kucagina aldiginda rahatsiz eder mi acaba diye aklimdan gecmedi degil. Benimki erkek ya inci falan yok o yuzden kafama takildi canim :)
Benimki de öyle yaptı. Omurgası beyni falan heryerine baktı. Kendi ultrasonunda da bir yere basıyor görüntü 4 boyutlu oluyor. Her gittiğimde 4 boyutlu da gösteriyor. Ama ben korktum ayy bu nasıl bişey dedim sonra göstermemeye başladı korkma bebeğinden diyor
ayy yok benden hayatta 5 kilo çıkmaz..bi hevesle de baya yenidoğan kıyafeti aldım inşallah giyer oğluşum onları
ayyy çok güzeller güle güle kullanın inşallah..bana hep ilk aylar çok ihtiyaç oluyo hemen kirletiyo dediler ben de baya aldım.. ama burada da herkes çok almayın diyo.. keşke almak için acele etmeseydim sizin yorumları bekleseydim şimdi diyorum bari doğuma kadar bir şey almayayım diye ama insan görünce de çok heves ediyo.. ama yazık yaa çok da almamak lazım
kızlar bebek arabaları hakkında tavsiyeniz var mı ? birçok çeşit var kafam çok karıştı
Ben daha bebegi 4 boyutlu gormedim. Sanirim benim doktorda yok 4 boyutlu usg cihazi. Bir de acaba disardan mi isteyecek ki diye dusunuyorum. Persembe randevum var orada ogrenecegim insallah :)
Evet canım hatırladım ismin tanidik geldi. Hayırli olsun senin de hamileligin
Evet canim kral taci olanlar falan var. Ama hastane cikisi hediye bana. Kardesim sade almis :)Ayyy inşallahgüzel günlerde giysin afacan
Beni de annem engelliyor yoksa bir bavul alırdımgiyemez cok bunları diye
Ben de karman cormanimmm
Hadi inşallah saglıcakla canımolunca çok iyi oldu ekstra ücret vermeye gerek kalmadı.
Oğluşlara da hastane çıkışı kral tacı figürü falan eklemişlerdi güzeldi yani... o zaman alayım ben o gordugumu. bandana falan sonra kullanilir nasilsa ayakkabı da öyle... doğar doğmaz şekle koymim kızcağızımı
Bizim burda devlette yok. Burasi Kucuk yer ve hastanesi eski. O kadar detayli aletleri yok. Yeni hastane yapiliyor o zaman gelir belki ama oda bize yetismedi.kızlar dikkatimi çekti de ayrıntılı ultrasona neden özelde gırıyorsunuz devlet hastanelerı yapıyor hemde ucretsız ve uzmanlar bakıyor
Sizin ozellik olarak ne istediğinize baglikızlar bebek arabaları hakkında tavsiyeniz var mı ? birçok çeşit var kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?