2017 Şubat Anneleri

kızlar bebek arabaları hakkında tavsiyeniz var mı ? birçok çeşit var kafam çok karıştı

acıle gıttım bakmadı urolojıye gonderdı bu bobrek agırısı benı mahvettı su ıcmeye calısıyorum bol bol
Elinden geldigince bol su icmeye calis kuzum ben yazilanlari okumadim k bakma gec gecmis olsub dedim s ana uzuldumde bnmde kac gubdur acayip mide yangisi agrisi var bebek yukarda olunca baski yapiyo mideme arada kasiklara garip garip haller aldi beni davul gibi oluyom gaz sancisi cok oluyo rabbim bize sabir versin

Kiz sabkim tahmin ediyom ben onun kik oldunu ozeldne yaz bana bende o hastaneye gidiyom hem oraya hem devlete gidiyom malum butce orda dogum yapmaya el vermez dogumu develtte yapicam ama yi ede iyi bi dr buldum icin ozelde kontrole gidyom aklimda soru isareti kalmasin

amin hergun ayrı bır agrı

kızlar dikkatimi çekti de ayrıntılı ultrasona neden özelde gırıyorsunuz devlet hastanelerı yapıyor hemde ucretsız ve uzmanlar bakıyor

Eger civilden alacaksan organik hastane cikislari varmis. Bak istersen canim. Kardesim 10 lu hastane cikisi almis. Acaba baska almasam mi diyorum. Sanirim benim bebiste biraz iri olacakmis :)

O zaman hazırlıklı olmakta fayda var :)

Aynen orda gördüm organikleri çok güzeldi. Bizim burda yerel bir bebek mağazası var orda da % 100 pamuk hastane çıkışları varmış dün gördüm. Süslü incili çiçekli falan. Icinde battaniye sapka eldiven bandana tulum ve ayakkabı vardı. Fiyatı da 58 tl idi. Alsam mı acaba? Fiyatı nasıl sizce?

günaydın kızlar.çok meyve tüketipte suyunu çoğaltan varmı aranızda :) doktor meyve rejimi verdi de bana.başka başına gelen varmı onu merak ettim

Bana doktor demedi ama hayatımda yemediğim kadar meyve yiyorum. Canım çok istiyor.

Kizlar muayene oldugum ozel hastaneyi aradim da detayli ultrason icin ek ucret almiyoruz. Doktorumuz muayene sirasinda detayli ultrason olarak bakiyor dedi

Benimki de öyle yaptı. Omurgası beyni falan heryerine baktı. Kendi ultrasonunda da bir yere basıyor görüntü 4 boyutlu oluyor. Her gittiğimde 4 boyutlu da gösteriyor. Ama ben korktum ayy bu nasıl bişey dedim sonra göstermemeye başladı korkma bebeğinden diyor

Ben daha bebegi 4 boyutlu gormedim. Sanirim benim doktorda yok 4 boyutlu usg cihazi. Bir de acaba disardan mi isteyecek ki diye dusunuyorum. Persembe randevum var orada ogrenecegim insallah :)

ayy yok benden hayatta 5 kilo çıkmaz.. bi hevesle de baya yenidoğan kıyafeti aldım inşallah giyer oğluşum onları

Ayyy inşallah güzel günlerde giysin afacan

Beni de annem engelliyor yoksa bir bavul alırdım giyemez cok bunları diye

kızlar bebek arabaları hakkında tavsiyeniz var mı ? birçok çeşit var kafam çok karıştı

Ben de karman cormanimmm

Ben daha bebegi 4 boyutlu gormedim. Sanirim benim doktorda yok 4 boyutlu usg cihazi. Bir de acaba disardan mi isteyecek ki diye dusunuyorum. Persembe randevum var orada ogrenecegim insallah :)

Hadi inşallah saglıcakla canım olunca çok iyi oldu ekstra ücret vermeye gerek kalmadı.

Oğluşlara da hastane çıkışı kral tacı figürü falan eklemişlerdi güzeldi yani... o zaman alayım ben o gordugumu. bandana falan sonra kullanilir nasilsa ayakkabı da öyle... doğar doğmaz şekle koymim kızcağızımı

Evet canim kral taci olanlar falan var. Ama hastane cikisi hediye bana. Kardesim sade almis :)

kızlar dikkatimi çekti de ayrıntılı ultrasona neden özelde gırıyorsunuz devlet hastanelerı yapıyor hemde ucretsız ve uzmanlar bakıyor
Bizim burda devlette yok. Burasi Kucuk yer ve hastanesi eski. O kadar detayli aletleri yok. Yeni hastane yapiliyor o zaman gelir belki ama oda bize yetismedi.

Mrb kızlarnasılsınız.
Bugün detayli ultrasonda bebeğimin kafasında kist çıktı iki taraflı. Biri büyük dedi. Down, trizomi olabilir dediler yada kuculebilir dedi.ne olur bebegime dua edin aklınıza geldikçe. Hamilesin duası makbuldur sonuçta. Şu iki üç hafta belli olurmuş beyin büyürse kisti yer ya da tam tersi.hersey o kadar üstüste geldiki duaya çok ihtiyacım var.. Allah razı olsun.bebislerinizle Allah à emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…