- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
Dimi once dra gorunuyoruz sonra dr elimize kagit verip yonlendiriyo diye biliyorum bana yengem oyle dedi kalp atisini dinliyo oyle veriyo dedi daha gitmedim cuma gidicem bakalim ne sekikde yonlendiricekler benicanım devlette kadın dogumcuya gidiyosun o istek yapıyor ayrıntılı için sonra ordaki görüntüleme merkezi ultrason için gün veriyor o gün gidip giriyorsun
ben ultrasonla ilgili özel bir muayenehaneden randevu aldığım için size kesin bilgi veremeyeceğim.ama özel hastaneleri fiyat araştırması yaparken aradığımda,ayrıntılı ultrasona radyoloji bölümünün baktığını,fiyatı ve randevuyu oradan almam gerektiği söylendi..bildiğim kısmı bu kadarbursadaydasnız sizi makul bir ultrason tanı merkezi var,yönlendirebilirim.
Geç olsun güc olmasın canım kiloyu da takma bosver saģlıklı olsun da gerisi boş. Biz biraz erken yürüdük 10 aylıkken adım atmaya başlamıştık. Her çocuk farklı ve özeldirCanım benimki de daha 8 kilo yaaçok iştahsız bizim kızda hareketli ama daha yürümüyor emekliyor kanepeden tutup ayağa kalkıyor sonra kanepeden aşağı iniyor böyle işte
Geç olsun güc olmasın canım kiloyu da takma bosver saģlıklı olsun da gerisi boş. Biz biraz erken yürüdük 10 aylıkken adım atmaya başlamıştık. Her çocuk farklı ve özeldir
Canm sağlık ocağında bile yazarlar ihmal etme gaz mahvediyorO zaman ben bu cuma drvlette randevum var istim dr dan geceleri uyuyamiyorum ya bidigin balon gibiyim sistim ama gaz cikartamiyorum cok zor bi durum bu yaaa
Yaa alıntı gitti Kusura bakma canmCanim neydi o ilacin adi. Suan resmen kivranarak ise gidiyorum. Kustumda hic fayda etmedi. Midemi deliyorlar resmen. Dogrulamiyorum.
Aynur simura canimSagol canim. Sen kime gidiyosun o hastanede
fiyatı da maşallah yani :) araba çok güzel ama ben o kadar pahalı birş şey düşünmüyorum.Eki Görüntüle 1893303
Kızlar bir de bu modeli keşfettim. Peg Perego markası . Kullanan ya da almayı düşünen var mı ? İkisi beraber takımmış.
http://www.babymall.com.tr/peg-pere...l-sistem-bebek-arabasi-mod-beige_PPR-P51S-86R
aslında tam anlatamadim kendimi galiba dışarda çocuk içindeyken tasiyabiliyor musun onu sormak istedimyanında taşıyabilirsin tabi kapanabiliyor
olmaz canım ben 24+1de yaptırcam. doktora geç olmaz mı deedim yok olmaz dedi.ben24. haftaya kadar biliyorum ama... 23+4 de yaptırsak geç olurmuki? (24 ün içi oluyor)
İnş canım sanırım erken girmek kafa karistiriyo ya bi çoğu bi daha gitcek inş büyüdükçe normale döner herseyleri peki kim baktı radyoloji mi memnun kaldin mi[/
Sen doktora gittin mi cnm ayrintili için...calistigimdan çok takip edemiyorum
BAstonun tam yatar pozisyonu varsa doğduğu andan itibaren kullanabilirsin. ancak arabanız varsa anakucağı almak gerekiyor çünkü arabada onu kullanacaksınız. Ve bagajında çok yer kaplamaması için travel sistem yerine baston ve anakucağı takılabilen tercih edin derim. Bebek büyüyüp kilo aldıkça zaten ağır olan travel sistemler taşınamaz hale geliyor ve büyüdüklerinde çok binmek istemiyorlar benim yaşadığım gibi :) ben yeni sattım travel sistem bebek arabasını şimdi baston alıcam hem büyük oğlum için birde ana kucağı alıcam küçük için.. ayrıca sadece internetten bakıp karar vermeyin mutlaka gidin bakın kumaşına katlanırlığına sürün deneyin ağırlık koyun sürün tek elle taşıyabiliyormusunuz açıp kapayabiliyormusunuz vs onlara bakın.. Inglesina güzel bir marka ama biraz fazla pahalı gereksiz.. En sağlam şuan maclaren sonra cybex fiyat açısından da uygunluk olarak baktığınızda.. daha önce de yazmıştım bi heves trvael sistem aldım ama tavsiye etmiyorum :)
Selam
Kızlar daha yeni geldim okuldan. Öğle arasında girip bi sürü alıntı yaptım ama yarım saat okumaya yetti yazamadan kaldı. Şimdi de alıntılar gitmiş. Valla yoruyor 9-4 arası okulda olmak. İlaç soran vardı bulmaya çalışıcam tekrar mesajı
MaHlass kist için sana da geçmiş olsun canm inşallah geçer@TuRuNCu ve @ivo nerelerdesiniz ? Kötü bir durum yoktur umarım
Sen koru ya mi gidiyodun özel deinşallah. Bakan kişi radyoloji uzmanı. sonucu kendi doktoruma gösterdim o da uzman. kendi doktorum sonuca bakınca riskli gebelik uzmanına yönlendirdi. sanırım 15 dk falan sürdü. Uzman kendi kendine baktı ben hiç bişey gormedigim için hiç bişey anlamadım. cumartesi de sonucu koruya göstercem inşallah bişey çıkmaz. geç gidilmesi bence de daha uygun.
Yok canım ben annemlere geldim inş dönüşte gitcem o zaman da 22-23 haftamda olcam kendi Dr um da ideal zamanı zaten dedi o zaman yaptircam inş
İyi oldugunuza sevindim canım böbrek sorunu bi kaç kişi de daha çıkmıştı burda sonradan duzeliyomus sanırım benim alt komşum da benden bi hafta önde ona da demiş ayrıntılı da ama duzeliyomus inş öyle olurSelam kızlar...
Bir müddet uzaklaştım buralardan.. Nasılsınız görüşmeyeli ?
Bugün benim dr.kontrolum vardı. Tam 23 haftalığız.
Oğlum 28 cm 600 gr olmuş. Gelişimi gayet güzel dedi doktorumuz.
Ultrasonda bebeğin böbreğinin biraz büyük olduğunu söyledi. Ayrıntılı ultrasonda bakılacak artık.
Plasenta biraz aşağıda olduğu için yorulmamam gerektiğini söyledi ve ilişki yasağı getirdi. Hamileliğimin başından belli hiç sıkıntım yoktu ama çok yorulduğum için oluyor galiba bunlar...
Toplamda da 1 kilo almışım.
Bizden haberler bu kadar...
evet canım koru sincanSen koru ya mi gidiyodun özel de
İyi olmana sevindim çok. Bozuk bi ruh haliyle gidince ve 15 günden fazladır sesin çıkmayınca merak ettik seni. Daha önce de konuştuk hatta.Geldim geldim :)
Canım habersiz uzaklaştım biraz ,kusuruma bakma lütfen.
Merakta bıraktığım için özür diliyorum..
Yaz dönemi oğlumu çok ihmal ettim. Hem hamileliğin zor günleri hem de misafirin yoğun olduğu dönemdi. Oğlumla çok ilgilenemediğim için psikolojik olarak farklı davranışlar sergilemeye başladı. Ben de bu sebepten dolayı oğlumu kreşten aldım ve akşama kadar kendim ilgileniyorum. Bebeğimiz doğana kadar tekrar toparlanmasını istiyorum.
Bu yüzden fazla buralara zaman ayıramadım.
Sen nasılsın görüşmeyeli ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?