2017 Şubat Anneleri

canım devlette kadın dogumcuya gidiyosun o istek yapıyor ayrıntılı için sonra ordaki görüntüleme merkezi ultrason için gün veriyor o gün gidip giriyorsun
Dimi once dra gorunuyoruz sonra dr elimize kagit verip yonlendiriyo diye biliyorum bana yengem oyle dedi kalp atisini dinliyo oyle veriyo dedi daha gitmedim cuma gidicem bakalim ne sekikde yonlendiricekler beni

Canım ayrıntılı uzmanın ehli perinatalogdur. Çoğu devlet hastanesinde radyaloglar bakıyor. Ama tavsiyem iyi bir perinataloga göstermeniz.

Canım benimki de daha 8 kilo yaa çok iştahsız bizim kızda hareketli ama daha yürümüyor emekliyor kanepeden tutup ayağa kalkıyor sonra kanepeden aşağı iniyor böyle işte
Geç olsun güc olmasın canım kiloyu da takma bosver saģlıklı olsun da gerisi boş. Biz biraz erken yürüdük 10 aylıkken adım atmaya başlamıştık. Her çocuk farklı ve özeldir

Geç olsun güc olmasın canım kiloyu da takma bosver saģlıklı olsun da gerisi boş. Biz biraz erken yürüdük 10 aylıkken adım atmaya başlamıştık. Her çocuk farklı ve özeldir

Doğru diyorsun canım sağlıklı olsunda , bu arada maşaAllah senin prensese de bu ikinci hamilelik biraz erken oldu yaa gözüm korkuyor aslında biraz nasıl baş edicem ikisini diye sende öyle düşünüyor musun

Selam
Kızlar daha yeni geldim okuldan. Öğle arasında girip bi sürü alıntı yaptım ama yarım saat okumaya yetti yazamadan kaldı. Şimdi de alıntılar gitmiş. Valla yoruyor 9-4 arası okulda olmak. İlaç soran vardı bulmaya çalışıcam tekrar mesajı
MaHlass kist için sana da geçmiş olsun canm inşallah geçer@TuRuNCu ve @ivo nerelerdesiniz ? Kötü bir durum yoktur umarım

çok bilgilendirici oldu , çok teşekkür ederim,söyledikleriinizi dikkate alacağım..inglesina gerçekten çok pahalı..

Geldim geldim :)
Canım habersiz uzaklaştım biraz ,kusuruma bakma lütfen.
Merakta bıraktığım için özür diliyorum..
Yaz dönemi oğlumu çok ihmal ettim. Hem hamileliğin zor günleri hem de misafirin yoğun olduğu dönemdi. Oğlumla çok ilgilenemediğim için psikolojik olarak farklı davranışlar sergilemeye başladı. Ben de bu sebepten dolayı oğlumu kreşten aldım ve akşama kadar kendim ilgileniyorum. Bebeğimiz doğana kadar tekrar toparlanmasını istiyorum.
Bu yüzden fazla buralara zaman ayıramadım.
Sen nasılsın görüşmeyeli ?

Sen koru ya mi gidiyodun özel de

Selam kızlar...
Bir müddet uzaklaştım buralardan.. Nasılsınız görüşmeyeli ?

Bugün benim dr.kontrolum vardı. Tam 23 haftalığız.
Oğlum 28 cm 600 gr olmuş. Gelişimi gayet güzel dedi doktorumuz.
Ultrasonda bebeğin böbreğinin biraz büyük olduğunu söyledi. Ayrıntılı ultrasonda bakılacak artık.
Plasenta biraz aşağıda olduğu için yorulmamam gerektiğini söyledi ve ilişki yasağı getirdi. Hamileliğimin başından belli hiç sıkıntım yoktu ama çok yorulduğum için oluyor galiba bunlar...
Toplamda da 1 kilo almışım.
Bizden haberler bu kadar...

İyi oldugunuza sevindim canım böbrek sorunu bi kaç kişi de daha çıkmıştı burda sonradan duzeliyomus sanırım benim alt komşum da benden bi hafta önde ona da demiş ayrıntılı da ama duzeliyomus inş öyle olur

İyi olmana sevindim çok. Bozuk bi ruh haliyle gidince ve 15 günden fazladır sesin çıkmayınca merak ettik seni. Daha önce de konuştuk hatta.
Ben daha önce 3 yıl anaokulunda derse girdim. Küçük yaş grubu çocuklar kardeş fikrine ne kadar istekli görünseler de zor alışıyorlar. Kreşten aldığın iyi olmuş ama çok ilgi merkezi yapma, Bebek doğduğunda bu sefer çok ilgilenemezsen onu suçlar. Ve sürekli çok minik doğacağını ve onun yardımı olmadan bakamayacağını söyle kendini önemli hissetsin. Sorumluluk alsın ev içinde ufak tefek. Aksi durumda gerileme sorunu yaşıyorlar. İlgi çekmek için agresif veya içe kapanık olma, Zaman Zaman emekleme ya da biberon kullanma gibi.
Ben olabildiğince iyiyim. Ruh halim çok bozuk, bol ağlamalı zamanlardan geçiyorum. Hayatımda 6 kez gördüğüm babam öldü, çok şiddetli grip geçirdim-geçmek üzere daha doğrusu, kayınvalide ile bütün ilişkimi kestim. Ekşınlı Zamanlar yaşıyorum.
1 kilo harika tebrik ediyorum. Ben de 1700 gr aldım 2 kilo değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…