2017 Şubat Anneleri

Mrb kızlar. Yazdıklarını z dualarınızlaaa çok iyi geldi iyiki varsınız. Ben de gevşedim sabirlala dua ediyorum. MaHlass canım sana da geçmiş olsun.inşallah g3cer Allah in izniyle. M muhendiseylul geçmiş olsun canim. İnşallah önemli değil geçici dir. Demek olabiliyor bu süreçlerde. Grip oldum yalnız kızlar çok fena ıslak saçlarlaı dışarı çıktım hakkıdır yani. Çorap da giyemiyorum halen. Pes etmem lazım ama hiç giyerim yok. Yazdıklarınızı okuyorum okumasam aklım kalıyor ya. Çok alışmışim. Ne güzel ya öpüyorum sizi

Samsunda hangi hastaneye gideceksin.

Sorma canım.
O ruh halim geçen hafta yoğun bir ağlama ve sinir krizi ile sonlandı.
Saatlerce böğüre böğüre ağlayıp içimi boşalttıktan sonra rahatladım...
Bi an kendim bile korktum halimden ama kendimi frenleyemedim. İçime çok attığım zaman bir çok şeyi uç'larda yaşıyorum...

Oğlum için verdiğin tavsiyeleri dikkate alacağım. Çok naif ve hassas bir oğlum var. Onu bu kadar zaman ihmal ettiğim için çok kızdım kendime. İnşallah doğuma kadar toparlarız..

Babanı kaybetmişsin.
Başın sağolsun.
Ne diyeceğimi bilemedim.
Sadece 6 kez gördüm dediğin için kitlendim bi an.
Muhtemelen şuan ki ağlamaklı ruh halin belki ona kızgınlığından, belki affedememenden, belki de keşkelerinden kaynaklanıyordur..Ne olursa olsun duygularını hiç bastırma.. Ne hissediyorsan onu yaşa ,içinden atmaya çalış ve yoluna devam et...
Şiddetli grip için çok geçmiş olsun kuzum. Grip aşısını düşünürmüsün bilmiyorum ama öğretmen olduğun için tavsiye ederim mutlaka..
Kayınvalide olayına pek bir şey diyemiyorum. Kız bebek olayından sonra verdikleri cahilce tepkiden sonra uzak durulması gereken insanlar olduğu anlaşılmıştı. Yine de kimse kimse ile kötü olmak istemez. Sen bütün ilişkiyi kestiysen haketmişlerdir mutlaka.. Dur bakalım asıl ekşin doğumdan sonra başlıyor :))

Baharcım ne oldu canım ?
Geriye dönük okumaya zamanım yok. Her şey yolundq mı ?

Canım annenlere gitmişsin herhalde. Hadi gözün aydın.
Stresleri geride bırakıp öyle dön evine olur mu
Böbrek sorununu bende duydum bir kaç kişiden.
Rabbimin verdiğine her türlü razıyız ama bir de ayrıntılı ultrasına girip doğum sonrası için önlem alınacak durum var mı yokmu öğrenelim bakalım.

slm kızlar epeydir giremedim annemler geldi gitti şimdi de taşınıyoruz onun hazırlıkları haftaya hep aranızda olacammm yine inşallah umarım herkes iyidir kendinize çok iyi bakın

Eveettttt annemgillerdeyim ins canım şuan iyiyim çok şükür kalabalık en azından kafam dağınık bi yere odaklı değilim inş dönüşüm de de sorun çıkmaz da bu bana yeter bi sure ins sorun fln olmaz canım hayırlısıyla sağlıklı doğumlar yaparız Allah in izniyle inş

merhabalar. Gunduzleri calıstıgım için hic okuyamadım maalesef. Bu aksam da şoyle hızlıca okudum neler konusulmus diye de kısaca kafamdakileri yazayım. Benim 4lu testimde risk artısı oldugu için doktorum beni perinatologa yönlendirmişti, ayrıntılı ultrasonum 21.haftada perinatolog tarafından yapıldı. Cok sukur bir problem olmadıgını soylemişti. Tekrar radyolojiye yönlendirmedi doktorum. Sanırım bu yeterli olmustu.
@denizkestanesi ben de inglesina zippy light almayı dusundum. Ama mutlaka ki arac için ana kucagı gibi birsey de gerektiği için biraz kafam karıstı. O yuzden sanırım arkadasımın da ısrarla önermesi nedeniyle mamas papas armadillo flip ve maxi cosi ana kucagı alacagım. Cok iyi oldugunu ısrarla anlattı cunku. Yine de sizleri takipteyim. Neler aldıgınızı gördükçe kafamda biraz daha netlesiyor alacaklarım.
@Ecrin ensar bebek_elif sanırım dediğiniz ilaç debridat 100mg'mıs, gaz için. Daha önceki bir yorumda yazılmıstı.

Heh o galiba cuma dr a randevum var zati isticem dr dan

Aranızda adana da oturan var mi

Aynen canım ben de korkuyorum nasıl baş edicem diye. Allah yardımcınız olsun

Yok ona dr once kalp atisini dinleyip ona gore randevu vericekmis bnm yengeme de 25 ci haftada vermis randevu bakmis bend ebilmiyorum valla cuma gunu 20+5 gunluk olucam iste hayirlisi bakalum valla bend eanlamadim bu is nasi oluyo ya
canm bende gittim devlete ultrasyona soktu yonlendirmi ama dedi onceden randevu alman lazimdi baya once cunku sira doluymus dr sansini dede bi bakalim belki sira verir sana dedi gicik akri vermedi bir ay doluyuz dedi yani anliyacagin gidio cok onceden alamak gerrkiyomus valla bende oyle oldu özele kaldi artik

Anaaa ama bana bisi demediydi ki dr gidip kontrolde kagit veriyomus sira aliniyomus oyle dediler aradimda hastaneyi offf bakalim gorucez cuma gunu yoksam pazartrsi direk ozele gidicem napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…