- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Heee fahika hanım mi diyodun yanlış hatırlamıyorum dimievet canım koru sincan
Samsunda hangi hastaneye gideceksin.AYNEN CANIM DA İSİM YOK YA BULAMIYORUM Bİ TÜRLÜ.. ALIŞVERİŞE BAŞLICAM ARTIK BENDE SENIN GIBI BI ÇORAP BİLE ALMADIM AYRINTILIYI DEVLETTEKİ DOKTORA YAPIO ÜCRETSİZ RADYOLOJIYE YOLLADO GUN VERDILER İŞTE. BEN AMASYADAYIM ŞİMDİ SAMSUNA GİDİCEM RENKLİ ULTRASONA BURDA YOK PERŞEMBE GÜNNÜ DE GÖRCEM BEBİŞİMİ :)
İyi olmana sevindim çok. Bozuk bi ruh haliyle gidince ve 15 günden fazladır sesin çıkmayınca merak ettik seni. Daha önce de konuştuk hatta.
Ben daha önce 3 yıl anaokulunda derse girdim. Küçük yaş grubu çocuklar kardeş fikrine ne kadar istekli görünseler de zor alışıyorlar. Kreşten aldığın iyi olmuş ama çok ilgi merkezi yapma, Bebek doğduğunda bu sefer çok ilgilenemezsen onu suçlar. Ve sürekli çok minik doğacağını ve onun yardımı olmadan bakamayacağını söyle kendini önemli hissetsin. Sorumluluk alsın ev içinde ufak tefek. Aksi durumda gerileme sorunu yaşıyorlar. İlgi çekmek için agresif veya içe kapanık olma, Zaman Zaman emekleme ya da biberon kullanma gibi.
Ben olabildiğince iyiyim. Ruh halim çok bozuk, bol ağlamalı zamanlardan geçiyorum. Hayatımda 6 kez gördüğüm babam öldü, çok şiddetli grip geçirdim-geçmek üzere daha doğrusu, kayınvalide ile bütün ilişkimi kestim. Ekşınlı Zamanlar yaşıyorum.
1 kilo harika tebrik ediyorum. Ben de 1700 gr aldım 2 kilo değil :)
Mrb kızlar. Yazdıklarını z dualarınızlaaa çok iyi geldi iyiki varsınız. Ben de gevşedim sabirlala dua ediyorum.MaHlass canım sana da geçmiş olsun.inşallah g3cer Allah in izniyle. M muhendiseylul geçmiş olsun canim. İnşallah önemli değil geçici dir. Demek olabiliyor bu süreçlerde. Grip oldum yalnız kızlar çok fena ıslak saçlarlaı dışarı çıktım hakkıdır yani. Çorap da giyemiyorum halen. Pes etmem lazım ama hiç giyerim yok . Yazdıklarınızı okuyorum okumasam aklım kalıyor ya. Çok alışmışim. Ne güzel ya öpüyorum sizi
İyi oldugunuza sevindim canım böbrek sorunu bi kaç kişi de daha çıkmıştı burda sonradan duzeliyomus sanırım benim alt komşum da benden bi hafta önde ona da demiş ayrıntılı da ama duzeliyomus inş öyle olur
Eveettttt annemgillerdeyimCanım annenlere gitmişsin herhalde. Hadi gözün aydın.
Stresleri geride bırakıp öyle dön evine olur mu
Böbrek sorununu bende duydum bir kaç kişiden.
Rabbimin verdiğine her türlü razıyız ama bir de ayrıntılı ultrasına girip doğum sonrası için önlem alınacak durum var mı yokmu öğrenelim bakalım.
O ikacin adi neudi ben unuttum onu ya k bakma tekrar yazar misin aceba allah razi olsun bu aradaCanm sağlık ocağında bile yazarlar ihmal etme gaz mahvediyor
Heh o galiba cuma dr a randevum var zati isticem dr danmerhabalar. Gunduzleri calıstıgım için hic okuyamadım maalesef. Bu aksam da şoyle hızlıca okudum neler konusulmus diye de kısaca kafamdakileri yazayım. Benim 4lu testimde risk artısı oldugu için doktorum beni perinatologa yönlendirmişti, ayrıntılı ultrasonum 21.haftada perinatolog tarafından yapıldı. Cok sukur bir problem olmadıgını soylemişti. Tekrar radyolojiye yönlendirmedi doktorum. Sanırım bu yeterli olmustu.
@denizkestanesi ben de inglesina zippy light almayı dusundum. Ama mutlaka ki arac için ana kucagı gibi birsey de gerektiği için biraz kafam karıstı. O yuzden sanırım arkadasımın da ısrarla önermesi nedeniyle mamas papas armadillo flip ve maxi cosi ana kucagı alacagım. Cok iyi oldugunu ısrarla anlattı cunku. Yine de sizleri takipteyim. Neler aldıgınızı gördükçe kafamda biraz daha netlesiyor alacaklarım.
@Ecrin ensar bebek_elif sanırım dediğiniz ilaç debridat 100mg'mıs, gaz için. Daha önceki bir yorumda yazılmıstı.
Benim kurtajimida o yapmisti. Iyi bi dra benziyodu. Sonra gitmedim bidaha ama.Aynur simura canim
Aynen canım ben de korkuyorum nasıl baş edicem diye. Allah yardımcınız olsunDoğru diyorsun canım sağlıklı olsunda , bu arada maşaAllah senin prensese debu ikinci hamilelik biraz erken oldu yaa gözüm korkuyor aslında biraz nasıl baş edicem ikisini diye sende öyle düşünüyor musun
canm bende gittim devlete ultrasyona soktu yonlendirmi ama dedi onceden randevu alman lazimdi baya once cunku sira doluymus dr sansini dede bi bakalim belki sira verir sana dedi gicik akri vermedi bir ay doluyuz dedi yani anliyacagin gidio cok onceden alamak gerrkiyomus valla bende oyle oldu özele kaldi artikYok ona dr once kalp atisini dinleyip ona gore randevu vericekmis bnm yengeme de 25 ci haftada vermis randevu bakmis bend ebilmiyorum valla cuma gunu 20+5 gunluk olucam iste hayirlisi bakalum valla bend eanlamadim bu is nasi oluyo ya
Anaaa ama bana bisi demediydi ki dr gidip kontrolde kagit veriyomus sira aliniyomus oyle dediler aradimda hastaneyi offf bakalim gorucez cuma gunu yoksam pazartrsi direk ozele gidicem napimcanm bende gittim devlete ultrasyona soktu yonlendirmi ama dedi onceden randevu alman lazimdi baya once cunku sira doluymus dr sansini dede bi bakalim belki sira verir sana dedi gicik akri vermedi bir ay doluyuz dedi yani anliyacagin gidio cok onceden alamak gerrkiyomus valla bende oyle oldu özele kaldi artik
Hım yok sanmıyorum yani :) puset taşımak için daha uygun sankiaslında tam anlatamadim kendimi galiba dışarda çocuk içindeyken tasiyabiliyor musun onu sormak istedim
Allah razı olsun canım inşallahM muhendiseylulFullialein A Armaganhayat Kizlar Allah razi olsun guzel dualariniz icin eylulcum seninki de kuculup kaybolan cinstenmis insallah hepimizde atlatırız da gecmis oldu deriz hepimiz icin dua ediyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?