2017 Şubat Anneleri

bende bu puset takılanlardan alacaktım sonra eşimle konuştuk. bu bebek inşallah kış ayında dogacak. bir yere gitmek gerekirse arabayla gidip gelecez. bebek arabasını hazirandan önce kullanamayacam o yüzden geri vazgeçtiö.arabada da kullanılan anakucagından alacam bebek arabasını yaza alırım bu baston modellerden diye düşündüm
aslında tam anlatamadim kendimi galiba dışarda çocuk içindeyken tasiyabiliyor musun onu sormak istedim

yok canım bu dışarda kullanılmaz bebeği bununla taşıyamazsın

benimde plesanta aşağıdaydı şimdi yukarı çıkmış canım seninde çıkar inş

Evet canım mantıklı aslında.... onlar araba dışında da kullanılır mı? Taşımak falan nasıl olur gittiğimiz yere? Yoksa sadece arabaya mı takılıyor

Günaydin kizlaar ☺ okul beni acayip yoruyor bide nobetciyim bugun belim simdiden agridi. Bian once 24 hafta olsam da nobetten dussem diye bekliyorum. Kizlar size bi sorum olacak. Yaklasik 10 gun sonra esimin dogum gunu. Bebisle ilgili bi surpriz yapabilir miyim bi hediye hazirlayabilir miyim onerisi olan var mi? Sonucta bu kez ikimiz degiliz bebisi de hissedelim istiyorum

Günaydın anneler.. Acaip bi bulantitla uyandım. Ve devam ediyor dün nobetciydm okulda mahvolmusum yemeğimi zor yedm bugün gelmicektm ama haftaya rapor almam lazm ustste olmasn diye mecbur geldm. Baş ağrısı bulantı hepsi birden üstümde. Sizden uzak olsun çok fenayim bugun

Benden de günaydın herkeslere şu an anaokulunda stajdayım okul staj ev beni çok yoruyo sizde durumlar Nasıl ? Ve hanımlar kızlarımıza oğullarımıza isimler düşündük mü

Benden de günaydın herkeslere şu an anaokulunda stajdayım okul staj ev beni çok yoruyo sizde durumlar Nasıl ? Ve hanımlar kızlarımıza oğullarımıza isimler düşündük mü
günaydınn bende soracaktım kim ney düşünüyor diye. biz YAĞIZ dedik bakalım hayırlısı:)

Ben böyle pasta yaptırmıştım.. Bir de baba-oğul aynı tshirtten aldım. çok sevinmişti :)

biraz tuzlu yada limonlu bişiler ye belki iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…