2017 Şubat Anneleri

canım büyük anadolu hastanesi var bizim burdan belediye ücretsiz götürüyo oraya gidicem :)
Hmm medical parka gidersen Nagihan hnm var ona gidebilirsin diyecektim. çok ilgili ve üç boyutlu bakarak anlatıyor herşeyini. Samsuna tatile geldiğimde gitmiştim. Kardeşimin dru. Yinede aklında bulunsun.

Hmm medical parka gidersen Nagihan hnm var ona gidebilirsin diyecektim. çok ilgili ve üç boyutlu bakarak anlatıyor herşeyini. Samsuna tatile geldiğimde gitmiştim. Kardeşimin dru. Yinede aklında bulunsun.

ANLADIM CANIM TŞK EDERİM 1 AY SONRA FALAN DA ONA GİDEBİLİRİM BİRAZ DAHA BÜYÜSÜN DE :)

Evet canım mantıklı aslında.... onlar araba dışında da kullanılır mı? Taşımak falan nasıl olur gittiğimiz yere? Yoksa sadece arabaya mı takılıyor
yok canım araba dışında kullanılıyor. benim arkadaşım baya kıllandı evde de bebeği uyuturken felan süper oluyor eltimde çocugu uyuturken evde misafirlikte felan baya kullandı.dışarda taşıma içinde çanta gibi zaten tak koluna tabi uzun süre kollar dayanmaz o ayrı. zaten uzak yere de arabasız gidilmez kışın

Günaydın anneler :) Bizim bebek arabasını annem almış sağolsun .Chicco travel Trio almış :) size bir şey soracaktım. Dün kan verdim ve tsh düşük çıktı bunun bir zararı varmıdır acaba 12 ekimde ayrıntılı için gittiğimde soracağım da merak ettim düşük çıkan var mı diye

Ben samsundayim.medicanada hatice yagmurkayaya gidiyorum.cok çok memnunum ayrıntılı içinde devlete gitcem ama hatice hanım renkli de bakiyo

Medicana eski çalıştığım hastane, 3 yıl orda çalıştım. Hatice hanım çok çok iyi bi doktordur. Doğru tercih yapmışsın canım..

Dün ben biraz daha araştırınca mamas papas armadillo flip ve maxi cosi ana kucagında karar kıldım aynı senin gibi,mamas papas'ın bebek arabası modeli çok şık hoşuma gitti ve çok hafifmiş,az yer kaplıyormuş netteki araştırmalarıma göre.Tabi ürünü yakından da incelemek lazım.Chicco hakkında ne düşünüyorsun ?

tunaydin kizlar deneyimli bir anne olarak pierre cardinin baston ve yatak olabilen bir modelini ogluma almistim oglum 3.5 yasinda ve yeri geldi pazar arabasi oldu yeri geldi deniz malzemeleri tasidi yeri geldi 2 cocuk oturtum birini tepeye ... yazlik yokuslarinda cok fazla tirmandiii... ay acidim arabaya ve hala tas gibi bu oglumida goturucek gibi... masallah diyimde ....onu tavsiye ederim hepinizi 3.5 sene once sanirim 200 -250 arasi biseydi sanki .... ama herkurusuna deger kolay katlanir yer kaplamaz cok iyi ben cok memnun kaldim.... koca arabalarfan alip zotlanmayin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…