2017 Şubat Anneleri

bebek arabasinin modeli ps.202 pierre cardin benimki kirmizi resmini ekleyemedim bi bakin bence coook kullanisli

Ya kızlar bu baston puset tamam da ben bebeğin yüzü bana dönük olsun istiyorum , bastonlarda olmuyo bildiğim kadarıyla.. o yüzden de çift yönlü bebek arabası alıcam. Yanlış bilmiyorum değil mi ?

Ya kızlar bu baston puset tamam da ben bebeğin yüzü bana dönük olsun istiyorum , bastonlarda olmuyo bildiğim kadarıyla.. o yüzden de çift yönlü bebek arabası alıcam. Yanlış bilmiyorum değil mi ?
Bastonda dönmüyor. Benim ilk aldığım bebe confort elea modeliydi. Çift taraflı, tekerlekleri çok rahat kullanışlı. Ama 6-7 ay kullanıp bastona geçmek istiyorsun çünkü çok daha az yer kaplıyor ve bir tıkla açılıyor. ikisini de kullanan biri olarak ve en önemlisi bayan olarak baston çok daha kullanışlı. 6 ay kullandık ilkini ve 1500 lira para verdik 2.5 yıl önce. Değer mi bilmiyorum.

kızlar Renkli Doppler için radistanbul aradım. 1 ay ara ile 3 kere bakıyoruz dedi. radyolag bakıyor 25 yıllık tecrübesi var dedi. foto dvd ayrıntılı rapor veriyoruz dedi. fiyat 250 tl dedi yeri istanbul ümraniye de nasıl acep

Madem öyle bende diyorum ki ilk önce 300 -400 liralık bi çift taraflı bebek arabası alayım çok para vermeden. Sonra da bastona geçerim olmaz mı?

Madem öyle bende diyorum ki ilk önce 300 -400 liralık bi çift taraflı bebek arabası alayım çok para vermeden. Sonra da bastona geçerim olmaz mı?
O fiyata kullanışlı,travel sistem yoktur bence. Şimdi baktım bizimki 1850 lira olmuş. Pusetsiz 1299 lira ama öyle de işe yaramaz. Yepyeni duruyor. Bu sefer de 6-7 ay kullanır yine baston alırım. Şimdiki aklınim olsa kesinlikle almazdım.

Merhaba;

Ofisteki arkadaşım Bugaboo cameleon bebek arabasını verdi. Sanırım ilk 6 ay bunu kullanırım daha sonra baston modele geçerim diye düşünüyorum. Travel sistem çok pratik değil.

Eklentiler

• bugaboo-cameleon-_1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 58
Topikte ilk doğum haberini kim verecek acaba. İçine doğan var mı? Ocağın sonunda haberler gelmeye başlar. Çok heyecanlı
muhtemelen ben çünkü rahim anormalliğim var erken doğum yapıcam büyük ihtimalle
ocak ortası gibi bekliyorum doğumumu

Bebeğinin ağzından mektup yaz. Ben yapmıştım:)

Hiç bilmiyorum Görmeden almamak lazım.

Anladım, teşekkür ederim insan hiç anlamayınca böyle oluyo ben en iyisi yanıma bilen birini alıp yerinde bakayım yoksa kazıklanmam çok olağan bebek arabası olayından hiç anlamıyorum çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…