- 19 Şubat 2017
- 144
- 263
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.641
inşallah güzelliklere habercidir bu baş dönmeleri :)Benimde bata 1 hafta var ve baş dönmem oluyor. 2 gün önce çarşıya gittim eşimin koluna girdim bayilacaktim az daha
Amin cnm inşallah.kac haftalık mis ogrenebildinmi?inşallah güzelliklere habercidir bu baş dönmeleri :)
güzelliklere habercidir inşallah bu bulantılar :)Benimde bata 1 hafta var ve baş dönmem oluyor. 2 gün önce çarşıya gittim eşimin koluna girdim bayilacaktim az daha
doktora gidemedim henüz bi şehir dışına çıkma durumumuz var haftaya ancak gidebileceğim. son adetim 1 şubattı. tahminen 4 hafta dolmuş oluyor ama net olarak gidince öğreneceğiz artıkAmin cnm inşallah.kac haftalık mis ogrenebildinmi?
Ne zamandır istiyordun cnm?doktora gidemedim henüz bi şehir dışına çıkma durumumuz var haftaya ancak gidebileceğim. son adetim 1 şubattı. tahminen 4 hafta dolmuş oluyor ama net olarak gidince öğreneceğiz artık
İnşallah bebiş vardır canım iyi düşün iyi olsun :)Aynen burda dışarı çıkamıyorum pazartesi gününe kadar da çıkamam eşim ışte gündüz gidiyor cizredeyiz tek çıkamıyorum alamicam test ancak eve yakın bu ana sağlığı var yarın yada diğer gün kan testi yapicam umarım kıst yoktur
Canım sonuç ne gösterdi test ? 26 sinda yaptım ben o marka testten ilk başta negatifti bi 5 dk bekledim yok heralde deyip yattım uyudum 3 saat sonra uyandım baktım ikinci çizgi çoook silik hatta buraya da atmiştim testi bi umut oldu bana sonra ertesi günü tekrar yaptım yine aynı şekilde silikk belli belirsiz bi çizgi daha çıktı sonra baska bi markanın testini aldım bebetime diye onda hiç birşey çıkmadı ve dun kanamam başladı leke şeklinde gerçi hala sokulmedim hayır olsunKızlar test yaptım testimin markası AL Bi diye bir marka duydunuz mu hiç ve adet olmam gerekiyodu olmadım bugün sulu ve beyaz akintim devam ediyor fazlalasti test bozuk olabilir mi
3 aydır istiyorduk canımNe zamandır istiyordun cnm?
Ne güzel maşallah çok sevindim Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizi de dualarinizda unutmayın :)İnşallah canım :) senin de batın gelse artık da müjdeli haberi senden de duysak :)
Aynen cokk silik bi çizgi var ama dikkatli bakınca belli oluyo benimde hala beyaz sulu akintim dışında hiçbirşey yok adette olmadimCanım sonuç ne gösterdi test ? 26 sinda yaptım ben o marka testten ilk başta negatifti bi 5 dk bekledim yok heralde deyip yattım uyudum 3 saat sonra uyandım baktım ikinci çizgi çoook silik hatta buraya da atmiştim testi bi umut oldu bana sonra ertesi günü tekrar yaptım yine aynı şekilde silikk belli belirsiz bi çizgi daha çıktı sonra baska bi markanın testini aldım bebetime diye onda hiç birşey çıkmadı ve dun kanamam başladı leke şeklinde gerçi hala sokulmedim hayır olsun
Amin canım insaALLAH ama pek umudum yok nedenseİnşallah bebiş vardır canım iyi düşün iyi olsun :)
O çıkan silik çizgi inşallah bebiştendir canım , hiç adet gecikmelerin oluyormuydu daha önceAynen cokk silik bi çizgi var ama dikkatli bakınca belli oluyo benimde hala beyaz sulu akintim dışında hiçbirşey yok adette olmadim
Canım ben pcoluydum ve çok şükür öyle bir sıkıntım kalmadı 5 aydır günü gününe adet oluyorum doktorumda herhangi bir pko belirtisi kalmadığını söylemişti her ay düzenli yumurtlamam oluyo hatta bu ay klomen kullandirtti iki yumurtam büyümüştü en son kontrole gittiğimde catlamak üzere demişti durum bu hiç akintim olmazdı sulu ve beyaz bu ay çok oldu özellikle bugün arttı durum bu bendeki çok uzun olduO çıkan silik çizgi inşallah bebiştendir canım , hiç adet gecikmelerin oluyormuydu daha önce
Doktor çok önemli canım bana bişeyin yok testlerin normal dedi prolaktin değerim 48 di burdan öğrendim ki yüksek bi değermiş ve hamileliği engelleyebiliyormuş. Doktor hiçbişey demedi bana. Hayırlısı olsun :)Hoşbulduk canım ben eşimle gittim ama doktor eşime bakmadı bileyani doğru düzgün muayene ettiğini düşünmüyorum doktora güvenemedim. Benim de aklımda hep soru işareti kaldı eşimde de problem olabilir diye. Aynen bikaç ay daha deneyip tekrar daha iyi bi doktor bulup gitmek istiyorum. Tabi inşallah hiç gerek kalmaz tez zamanda gelir bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?