2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr adet olunca hevesm kırıldı buralarada yazamaz oldum yenı katılan arkadaşlarımız hamıs olan arkadaslarmz olms aramza ne gusel... bugun mart ayının ilk günü sabah gidip eczaneden folik asıt aldım 3 aylık dozdan hamıs kalana kadr kullancm hamıle kalmaya yardımcı ve bebege faydalı dıyorlar sizınle paylasmak ıstedım yumurtlama takvımıde ındırdım gebe kalma günlerimin yüksek oldugu günlerde çalışamlara devam edecgm ovulasyon fılan kullanmcm cokda takmıcam bakalım hayırlsı rabbım bıze bu ay bebsıler nasıp etsn

Kizlar bisey sormak istiyorum gecen hafta kan tahlili yaptirdim fakat gebelik cikmadi dun adet olmam gerekiyordu olmadim daha sizce hamilelik varmidir idrar testini nezaman yapmam gerek

kizlar yardım edin lütfen benim sonuncu bat 4subatdı her ay düzenli oluyor 2gün erkende oldugu zamanlar oluyor şimdi şubat 28oldugundan batım yinemi 4u olacak?

N nefesimsin gokce @GCA18 @sngl cnsz @melindaaa01 @kapadokyam @Sweetpeas @Bejan19 @berser34 @mavi_turna
Kızlar sizin adetler geçmiş ne durumdasınız? Bebis var mi:) yoksa yeni batlarinizi yazarmisiniz?
N nefesimsin gokce @GCA18 @sngl cnsz @melindaaa01 @kapadokyam @Sweetpeas @Bejan19 @berser34 @mavi_turna
Kızlar sizin adetler geçmiş ne durumdasınız? Bebis var mi:) yoksa yeni batlarinizi yazarmisiniz?
olmadı şubat ayındada canım 20 mart bat

Suana kadr hic korunmadik 2 aylik evliyken doktora gittm mantar olmus yumurtaliklarin cok guzel dedi suana kadr bisi yok ama çok istiyorum tekrar bi doktora gitsem mi bilmiyorm
Biraz daha deneyin canım doktor temiz demişse 2 3 ay daha deneyin olmazsa başka bir doktora görünürsün bence olur inşallah hayırlısıyla

Kızlar test yaptım testimin markası AL Bi diye bir marka duydunuz mu hiç ve adet olmam gerekiyodu olmadım bugün sulu ve beyaz akintim devam ediyor fazlalasti test bozuk olabilir mi

Kızlar test yaptım testimin markası AL Bi diye bir marka duydunuz mu hiç ve adet olmam gerekiyodu olmadım bugün sulu ve beyaz akintim devam ediyor fazlalasti test bozuk olabilir mi
Negatif mi çıktı canım test başka bir markayla bidaha dene istersen hic duymadım o markayı

Negatif mi çıktı canım test başka bir markayla bidaha dene istersen hic duymadım o markayı
Aynen burda dışarı çıkamıyorum pazartesi gününe kadar da çıkamam eşim ışte gündüz gidiyor cizredeyiz tek çıkamıyorum alamicam test ancak eve yakın bu ana sağlığı var yarın yada diğer gün kan testi yapicam umarım kıst yoktur

Kızlar selam anca girebildim. Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz ekleme yapmami isterseniz batlarinizi yazin:)

Amin cnm.insllah daha bekliyorum bakalim. Bende göğüs ağrısı acısı yok sağ kasigim agriyor bazen bacagima vuruyor arada da baş dönmesi oluyor
bende de göğüs ağrısı olmuyordu. bat günü başladı sadece. ve bat a daha bir hafta kala hafif hafif baş dönmeleri oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…