2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Adetten 5 gün önce olur mu bilmiyorum ama yumurtlama tarihini falan.biliyormusun canım adet dongun nasıl

MAŞALLAH CNM hayırlı olsun belirtilerini soylermısın
Tebrikler canım :) bat tarihin ne zamandı birde belirti hissettin mi hic
Teşekkür ederim :) bat tarihim dün idi. Belirti olarak adet belirtileri vardı ama kasık ağrıları çok önce başladı. Hatta iki gündür pedle dolaşıyorum ha oldum olacağım diye. Göğüs uçları ise dünden beri acıyor. Çok hafif baş dönmesi oluyordu, mide bulantısı çok da olmadı. Bi de ne kadar doğru bilmiyorum ama grip gibi bi hal var ama değilim, bunu da belirti olarak yazanlar olmuş

Adetten 5 gün önce olur mu bilmiyorum ama yumurtlama tarihini falan.biliyormusun canım adet dongun nasıl
Bazı aylarda 35 güne çıktığı oluyor, ama son aylarda 2 gün filan gecikmişti, yine düzensiz bir ayıma denk gelmiş olablirim diye düşünüyorum ama umutlanmak istemiyorum, ilk defa böyle bir akıntı gördüm çok garip geldi, bakalım bekliycem,
idrar testi yapsam çıkma ihtimali var mı yoksa beklemeli miyim canım?

Zaten mide bulantısı göğüs ağrısı herkeste önceden başlamıyormuş cogu kişide adet geçtikten sonra başlıyormuş peki canım kasik ağrıların ne zamandır var Allah kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin insallah

tekrar tebrik ederıum cnm banada dua et bata son 4 bu ay rahım fılmı cekılmsıtım ınsallah bende gebeyımdır

Canım bence 2 3 gün daha bekle olmazsan öyle yap testi hani demissin ya 2 gün geciktigi falan oluyordu diye bi bekle bakalım inşallah hamilesindir :)

Kizlar bisey sormak istiyorum gecen hafta kan tahlili yaptirdim fakat gebelik cikmadi dun adet olmam gerekiyordu olmadim daha sizce hamilelik varmidir idrar testini nezaman yapmam gerek

8-9 gündür. normalde adetten en fazla 3 gün önce başlardı.
aminnn canım. Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…