- 19 Şubat 2017
- 144
- 263
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.601
kızlar çok şükür bebiş var
MAŞALLAH CNM hayırlı olsun belirtilerini soylermısınMerhaba hanımlar, bi bebiş haberi de benden o zamannn :) bu sabah ilk idrarla test yaptım aşağıya fotoğrafını ekliyorum, kan tahlili de 287 çıktığı :) :) :)
kızlar yumurtlama zamanınızı takip ettiniz mi acaba yumurtanız çatlıyo olabilir mi çünkü batlarınıza daha çok varmış
Tebrikler canım :) bat tarihin ne zamandı birde belirti hissettin mi hicMerhaba hanımlar, bi bebiş haberi de benden o zamannn :) bu sabah ilk idrarla test yaptım aşağıya fotoğrafını ekliyorum, kan tahlili de 287 çıktığı :) :) :)
Adetten 5 gün önce olur mu bilmiyorum ama yumurtlama tarihini falan.biliyormusun canım adet dongun nasılKızlar merhaba, benim de bu ay için yaşadığım farklı belirtiler mevcut, adetten 5 gün önce bebiş çalışması oldu, zamanlama açısından tutmaz diye düşünüyorum. fakat o günden beri akıntım şeffaf ve çok azaldı, göğüslerde ciddi oranda acı var, kasıklarım da adet belirtisi gibi kasılıyor, arada iğnelenme şeklinde hissediyorum. Bugun adet olmam gerekiyor, genelde düzenlidir fakat 2-3 gün geçtiği oluyor. Bir de pcos rahatsızlığımdan dolayı rahim duvarım kalın, bu durum acaba belirtileri engeller mi? Tek kafama takılan akıntının değişmesi oldu, normalde beyaz ve içi dolu akıntım olur, ilişkiden beri yumurta akı gibi az geliyor... 5 gün daha bekleyeceğim, gelmezse test yapacağım inşallah çıkar bir ümit ne dersiniz?Bi de avuç içlerim çoook kaşınıyor ben böyle şey yaşamadım Ya da tamamen psikolojik
Merhaba hanımlar, bi bebiş haberi de benden o zamannn :) bu sabah ilk idrarla test yaptım aşağıya fotoğrafını ekliyorum, kan tahlili de 287 çıktığı :) :) :)
MAŞALLAH CNM hayırlı olsun belirtilerini soylermısın
Teşekkür ederim :) bat tarihim dün idi. Belirti olarak adet belirtileri vardı ama kasık ağrıları çok önce başladı. Hatta iki gündür pedle dolaşıyorum ha oldum olacağım diye. Göğüs uçları ise dünden beri acıyor. Çok hafif baş dönmesi oluyordu, mide bulantısı çok da olmadı. Bi de ne kadar doğru bilmiyorum ama grip gibi bi hal var ama değilim, bunu da belirti olarak yazanlar olmuşTebrikler canım :) bat tarihin ne zamandı birde belirti hissettin mi hic
Bazı aylarda 35 güne çıktığı oluyor, ama son aylarda 2 gün filan gecikmişti, yine düzensiz bir ayıma denk gelmiş olablirim diye düşünüyorum ama umutlanmak istemiyorum, ilk defa böyle bir akıntı gördüm çok garip geldi, bakalım bekliycem,Adetten 5 gün önce olur mu bilmiyorum ama yumurtlama tarihini falan.biliyormusun canım adet dongun nasıl
Zaten mide bulantısı göğüs ağrısı herkeste önceden başlamıyormuş cogu kişide adet geçtikten sonra başlıyormuş peki canım kasik ağrıların ne zamandır var Allah kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin insallahTeşekkür ederim :) bat tarihim dün idi. Belirti olarak adet belirtileri vardı ama kasık ağrıları çok önce başladı. Hatta iki gündür pedle dolaşıyorum ha oldum olacağım diye. Göğüs uçları ise dünden beri acıyor. Çok hafif baş dönmesi oluyordu, mide bulantısı çok da olmadı. Bi de ne kadar doğru bilmiyorum ama grip gibi bi hal var ama değilim, bunu da belirti olarak yazanlar olmuş
tekrar tebrik ederıum cnm banada dua et bata son 4 bu ay rahım fılmı cekılmsıtım ınsallah bende gebeyımdırTeşekkür ederim :) bat tarihim dün idi. Belirti olarak adet belirtileri vardı ama kasık ağrıları çok önce başladı. Hatta iki gündür pedle dolaşıyorum ha oldum olacağım diye. Göğüs uçları ise dünden beri acıyor. Çok hafif baş dönmesi oluyordu, mide bulantısı çok da olmadı. Bi de ne kadar doğru bilmiyorum ama grip gibi bi hal var ama değilim, bunu da belirti olarak yazanlar olmuş
Yumurtlama tarihim olmadığı için kafam rahattı aslında, ama değişik şeyler hissedince meraklandım acaba mı diyeAdetten 5 gün önce olur mu bilmiyorum ama yumurtlama tarihini falan.biliyormusun canım adet dongun nasıl
Canım bence 2 3 gün daha bekle olmazsan öyle yap testi hani demissin ya 2 gün geciktigi falan oluyordu diye bi bekle bakalım inşallah hamilesindir :)Bazı aylarda 35 güne çıktığı oluyor, ama son aylarda 2 gün filan gecikmişti, yine düzensiz bir ayıma denk gelmiş olablirim diye düşünüyorum ama umutlanmak istemiyorum, ilk defa böyle bir akıntı gördüm çok garip geldi, bakalım bekliycem,
idrar testi yapsam çıkma ihtimali var mı yoksa beklemeli miyim canım?
aminnnn inşşş canımCanım bence 2 3 gün daha bekle olmazsan öyle yap testi hani demissin ya 2 gün geciktigi falan oluyordu diye bi bekle bakalım inşallah hamilesindir :)
8-9 gündür. normalde adetten en fazla 3 gün önce başlardı.Zaten mide bulantısı göğüs ağrısı herkeste önceden başlamıyormuş cogu kişide adet geçtikten sonra başlıyormuş peki canım kasik ağrıların ne zamandır var Allah kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin insallah
çok dua et anım ben de ederim inşallah, Tez zamanda hamiş olup kucağına alırsın güzel yavrunu :)tekrar tebrik ederıum cnm banada dua et bata son 4 bu ay rahım fılmı cekılmsıtım ınsallah bende gebeyımdır
Ben de her ay çok ümitleniyorum. Her ay bu sefer ümitlenmiycem diyorum ama bata doğru belirti aramaya başlıyorum resmen. Sonra kırmızılar gelince hüsranaynen cnm benim sorunum olmasına rağmen ben hr ay olucak dıyorum bu ay olmazsa dıger ay mutlaka olucak
amin amin Rabbim sesimizi duysunçok dua et anım ben de ederim inşallah, Tez zamanda hamiş olup kucağına alırsın güzel yavrunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?