- 17 Şubat 2017
- 39
- 31
- 3
- 36
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.661
Canm prolaktini dusurmek icin ilac veriyorlar arkadasmnda 46 dydi ilaci icti ve o ay hamile kaldi bayag prolaktin degeride dustu istersen bir doktora danış ilaç icinDoktor çok önemli canım bana bişeyin yok testlerin normal dedi prolaktin değerim 48 di burdan öğrendim ki yüksek bi değermiş ve hamileliği engelleyebiliyormuş. Doktor hiçbişey demedi bana. Hayırlısı olsun :)
cuma günü başka bi doktora gitcem canım bakalım o ne diyecek. Önceki hiç ilgilenmemişti zaten yüksek olduğunu da bu sitedeki kızlardan öğrendim :/Canm prolaktini dusurmek icin ilac veriyorlar arkadasmnda 46 dydi ilaci icti ve o ay hamile kaldi bayag prolaktin degeride dustu istersen bir doktora danış ilaç icin
Hala çatlamamış canım ama çatladı çatlayacak demek oluyor. Bende de 2. gün sabah koyu ıkmıştı o gün baya bi ağrım ve akıntım oldu akşama tekrar yaptım silikleşmişti. Sende sabah yaptıysan akşama tekrarla testi, yeni yaptıysan da sabah tekrarla derim benovulasyon testim yine pozitif çıktı böyle olunca ne oluyor? yani iki gün pozitif çıktı. dünü değerlendirmiştik bugün de mi yapayım sizce?
bende 13 14te başlıyoYa Kızlar siz de adetin bitimiyle 6 7 8. Günler cok ıslak oluyor musunuz yani adetten temizlendikten sonra
Yaptin mi bugün test nasıl çıktı cnmBeklemek çok sıkıcı
Aynen belirtiler olmayinca benimde modum düşüyorAynen benm 4 günüm kaldı ama bir hamileyim bence diyorum sonra sivilcem falan çıkınca yine adet mi olacam diyorum
Yaptin mi bugün test nasıl çıktı cnm
Valaaa var canim ben gordummmmEki Görüntüle 1960763 bende bisey yok sanırım
Evet canm bende gordum var yaniEki Görüntüle 1960763 bende bisey yok sanırım
Silikte olsa 2. Çizgi var hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahEki Görüntüle 1960763 bende bisey yok sanırım
Ben bu ay kullandım canım sorun varsa sorBu arada pco olan arkadaşlar Varmı dün doktoruma tekrar gittim bu ay klomen yerine femera diye bir ilaç verdi arastirdigimda aslnda meme kanseri ilaciymis ancak klomen gibi yumurta uyarici etkisi oldugu icin de veriliyormuş kullanan Varmi
Ben hep o günler ıslak oluyorum demek bilemiyorum ben yumurtlama günümü. Bu ay 7. Gün birliltelik oldu ama cok yatmadım wcye gidip dus aldım tutmaz herhaldebende 13 14te başlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?