2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canm prolaktini dusurmek icin ilac veriyorlar arkadasmnda 46 dydi ilaci icti ve o ay hamile kaldi bayag prolaktin degeride dustu istersen bir doktora danış ilaç icin

Bu arada pco olan arkadaşlar Varmı dün doktoruma tekrar gittim bu ay klomen yerine femera diye bir ilaç verdi arastirdigimda aslnda meme kanseri ilaciymis ancak klomen gibi yumurta uyarici etkisi oldugu icin de veriliyormuş kullanan Varmi

ovulasyon testim yine pozitif çıktı böyle olunca ne oluyor? yani iki gün pozitif çıktı. dünü değerlendirmiştik bugün de mi yapayım sizce?

Canm prolaktini dusurmek icin ilac veriyorlar arkadasmnda 46 dydi ilaci icti ve o ay hamile kaldi bayag prolaktin degeride dustu istersen bir doktora danış ilaç icin
cuma günü başka bi doktora gitcem canım bakalım o ne diyecek. Önceki hiç ilgilenmemişti zaten yüksek olduğunu da bu sitedeki kızlardan öğrendim :/

ovulasyon testim yine pozitif çıktı böyle olunca ne oluyor? yani iki gün pozitif çıktı. dünü değerlendirmiştik bugün de mi yapayım sizce?
Hala çatlamamış canım ama çatladı çatlayacak demek oluyor. Bende de 2. gün sabah koyu ıkmıştı o gün baya bi ağrım ve akıntım oldu akşama tekrar yaptım silikleşmişti. Sende sabah yaptıysan akşama tekrarla testi, yeni yaptıysan da sabah tekrarla derim ben

Benim kasiklarima vuran sancılar göğsüme de vurmaya başladı ayrıca alıntım car 3-4 gundur alıntım da var bir o yana bir bu yana kafam iyice karisiyor

Ya Kızlar siz de adetin bitimiyle 6 7 8. Günler cok ıslak oluyor musunuz yani adetten temizlendikten sonra

Aynen benm 4 günüm kaldı ama bir hamileyim bence diyorum sonra sivilcem falan çıkınca yine adet mi olacam diyorum

Ya kizlar benim bat dundu ama hala gelen giden yok normalde belirtilerim olurdu oda yok 3gun once bi kasik agrisi yasadim gecti normalde gunum sasmaz ama gecince acabaya dustum test aldim tabiki negati bu ay stres cok yapmtim acaba ondanmidir kuzular sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…