- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.701
Bugün yine yaptm hafif bi çizgi oldu ikincisi ama gorulmeyecek kadar bugün ultrasonda baktirdm bisey çıkmadı yarn kan tahlili yapcm hayırlısı bakalimInsallah hamilesindir tekrar et bazen hemen çıkmaya biliyor
İnşAllah canm yaa bugünde hafif çizgi gördüm ultrasonda çıkmadı kan tahlili yapcm yarn dua edininsallah guzel haberler alirizi cnm
Selam arkadaşlar benim de bugün tam yumurtlama günümdü ve ilişkiye girdik..Rabbim inşallah sağlıklı bi bebek nasip eder
Günaydın canım,benim de bat 14 mart.kasiklarimda belimde ve vajinamda gecmeyen ağrı var.ozellile de sağ yumurtaligima iğne batıyor gibi ağrı var.cok çabuk yoruluyorum ve belim ağrıyor hemen.istahim tavan yapmış halde.bunlar hamilelik belirtisi mı acaba diyorum.onceki hamileliklerimde hiç böyle belirtilerim olmamışti.Merhaba günaydın kızlaar nasılsınızbenimde bat 11 mart. 9 gün kaldı çok heyecanlıyım. İnşallah hepimiz hamileyizdir
Günaydın canım,benim de bat 14 mart.kasiklarimda belimde ve vajinamda gecmeyen ağrı var.ozellile de sağ yumurtaligima iğne batıyor gibi ağrı var.cok çabuk yoruluyorum ve belim ağrıyor hemen.istahim tavan yapmış halde.bunlar hamilelik belirtisi mı acaba diyorum.onceki hamileliklerimde hiç böyle belirtilerim olmamışti.
Ben de üşüyorum tam tersi.ellerim ayaklarım buz gibi hissediyorum.Önceki hamileliklerimde pek bi belirli yoktu adetten once.sadece büyük oğlumda arada bel ağrısı oluyordu.bu arada iki oğlum var benim.bu inşallah 3.olacak rabbimin izniyleİğne batması belirtiymiş canım benimde var şuan bide çok ateşliyim yanıyorum üstüm açık yatmaya başladımvajinamda hep bi ıslaklık var. İnşaallah bunlar belirtidir
Ben de üşüyorum tam tersi.ellerim ayaklarım buz gibi hissediyorum.Önceki hamileliklerimde pek bi belirli yoktu adetten once.sadece büyük oğlumda arada bel ağrısı oluyordu.bu arada iki oğlum var benim.bu inşallah 3.olacak rabbimin izniyle
Âmin canım inşallahOo maşallah benim ilk olcak çok istiyorum rabbim versin hepimize hemen inşallah
Benim çoğu değerime bakmadı bile o yüzden bi daha ona gitmek istemiyorum. Maalesef yaşadığım şehirde çok fazla doktor seçeneğim de yok beklemedeyim inşallah gerek kalmaz. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsinDoktor çok önemli canım bana bişeyin yok testlerin normal dedi prolaktin değerim 48 di burdan öğrendim ki yüksek bi değermiş ve hamileliği engelleyebiliyormuş. Doktor hiçbişey demedi bana. Hayırlısı olsun :)
Yok hiç koyulaşmadı daha bu en son yaptığım test bide bişi merak ediyorum koyulaştığı gün mü çatlıyor yoksa koyulaştığı gün mü yumurtalama oluyor
Sen yapıyor musun canım yaptın mi bugün ben bıraktım yapmayı nedense olmayacak bu ay diye bi hisse kapıldımTurkuazKrampon test yaptinmı cnm
Yapiyorum cnm ama bugün yapmadim testim 1 tane var sen niye umutsuzluğa kapildnSen yapıyor musun canım yaptın mi bugün ben bıraktım yapmayı nedense olmayacak bu ay diye bi hisse kapıldım
Olsaydı hissederdim ama hiçbirşey hissetmiyorum diye düşünüyorumYapiyorum cnm ama bugün yapmadim testim 1 tane var sen niye umutsuzluğa kapildn
foto atsana canım silik çıkmış işte buna sevinebilirsinOlsaydı hissederdim ama hiçbirşey hissetmiyorum diye düşünüyorumaz önce en son bugün yapayım diye yaptım testi idrarri ben plastik bardakta topluyorum günlerdir gayet normaldi bugün cok çok bulanikti ve içinde beyaz bi tortu vardı 10 saniye içinde dağıldı parçalara ayrıldı o tortu çok.şaşırdım testte de silik çıktı ikinci çizgi
Canım yaptığım test ovulasyon testi yumurtlamam olalı 3 gün oluyor bugün sonuncu ovulasyon testimi yapayım dedim idar im çok bulaniktifoto atsana canım silik çıkmış işte buna sevinebilirsin
Gebe gorunuyor canim hayirli olsun hcg test yaptir hemen ☺Eki Görüntüle 1960763 bende bisey yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?