- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.721
Pardon canim ben gebelik sandim.Gebe gorunuyor canim hayirli olsun hcg test yaptir hemen ☺
Niye oluyor acaba testin siliklesiyo benimkide aynı silikleşti benimde belim kasiklarım cok agrıyor hadi hayirlisıEki Görüntüle 1961188
Eki Görüntüle 1961189
Bugün anneme giderken yumurtaliklarim agrimaya başladı. Yolda bayilacaktim soğuk soguk terledim yine hemen annemi aradım beni karsiladi. 3.kez oluyor bu soğuk terleyip bayilma hali.
Ovulasyon testlerim siliklesmeye başlamış dini 2 gün arayla yaptim
Aynı ağrı bende de var.dun baya siddetliydi.ayakta kalınca ağrı artıyor.belim vajina bolgem ağrıyor.senin bat ne zamandiNiye oluyor acaba testin siliklesiyo benimkide aynı silikleşti benimde belim kasiklarım cok agrıyor hadi hayirlisı
8 mart cnm karnimda ağrıyor ara araAynı ağrı bende de var.dun baya siddetliydi.ayakta kalınca ağrı artıyor.belim vajina bolgem ağrıyor.senin bat ne zamandi
Evet benim de vajina bolgeme bıçak sokuyorlar gibi ağrı oluyor. Belim agriyor karnım da şişti Genel de adet olacagim zaman karnim siser benimAynı ağrı bende de var.dun baya siddetliydi.ayakta kalınca ağrı artıyor.belim vajina bolgem ağrıyor.senin bat ne zamandi
Ağrı bende de var anlamadim vallahi.Niye oluyor acaba testin siliklesiyo benimkide aynı silikleşti benimde belim kasiklarım cok agrıyor hadi hayirlisı
Ovulasyin testinde mı çizgi çıkarsa hamilelik oluyor canım ilk kez duyuyorum.Ağrı bende de var anlamadim vallahi.
3 gün sonra tekrar yapi cam eğer silik çıkarsa bebek falan yok. Eğer çizgi çıkarsa hayirlisi bakaljm
Benimki komple silindi gitti ya 2.çizgi bugün deprem.oldu burda çok.kötü Allah korudu valla o.panikle aşağıya indim koştur koştur korkudan sağ tarafıma ağrı saplandı hem belim hem kasigim komple sağ tarafım ağrıyor kaç saat olmadı geçmedi deAğrı bende de var anlamadim vallahi.
3 gün sonra tekrar yapi cam eğer silik çıkarsa bebek falan yok. Eğer çizgi çıkarsa hayirlisi bakaljm
Geçmiş olsun canım.memleket neresi.ben k.marastayim burda da hissettik baya biz.Benimki komple silindi gitti ya 2.çizgi bugün deprem.oldu burda çok.kötü Allah korudu valla o.panikle aşağıya indim koştur koştur korkudan sağ tarafıma ağrı saplandı hem belim hem kasigim komple sağ tarafım ağrıyor kaç saat olmadı geçmedi de
Sağol canım sizede geçmiş olsun sanliurfdayiz bizde evde de tek tim evimizin egildigini hissettim eşyalarım kaydı kenara doğru hic bu kadar korkmamıştım Allah yaşatmasın kimseye.aşağıya varınca hemen eşimi Aradim ağlayarak okuldan çıkıp geldi o daGeçmiş olsun canım.memleket neresi.ben k.marastayim burda da hissettik baya biz.
Saol canım.brn de çok kötü korktum.evde çocuklarla tek basimaydim ben de.once başım dönüyor zannettim.Sağol canım sizede geçmiş olsun sanliurfdayiz bizde evde de tek tim evimizin egildigini hissettim eşyalarım kaydı kenara doğru hic bu kadar korkmamıştım Allah yaşatmasın kimseye.aşağıya varınca hemen eşimi Aradim ağlayarak okuldan çıkıp geldi o da
Ben ilk hamjleligimde yaşamıştım.su anda da öyleyim.normalde çok iştahsızlık biriyimdir.Şimi istahimda acayip açılma var. aniden acıkıyorum.elim ayagim dökülüyor o an.sabahlari çok acıkmış olarak uyanıyorum.hamilelik belirtisidir inş.Hamile kalanlar yeme isteginde artis yasadi mi ? Adetten once olan pms mi yoksa canim cok tatli seyler istiyor
Aynen bende ilk başta öyle sandım eşyaların kaydığını görünce aklım gittiSaol canım.brn de çok kötü korktum.evde çocuklarla tek basimaydim ben de.once başım dönüyor zannettim.
Ben ilk hamjleligimde yaşamıştım.su anda da öyleyim.normalde çok iştahsızlık biriyimdir.Şimi istahimda acayip açılma var. aniden acıkıyorum.elim ayagim dökülüyor o an.sabahlari çok acıkmış olarak uyanıyorum.hamilelik belirtisidir inş.
Aa geçmiş olsun cnm cokBenimki komple silindi gitti ya 2.çizgi bugün deprem.oldu burda çok.kötü Allah korudu valla o.panikle aşağıya indim koştur koştur korkudan sağ tarafıma ağrı saplandı hem belim hem kasigim komple sağ tarafım ağrıyor kaç saat olmadı geçmedi de
Ben adet olacagim zaman cnm tatlı isterBeslenmeme dikkat ediyorum ondan anladim sanki pms gibi tatli cekiyorum halbuki istemezdi son zamanlarda birakmistim.
Hayirlisi insallah, sizin ne kadar var bata ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?