2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Bugün anneme giderken yumurtaliklarim agrimaya başladı. Yolda bayilacaktim soğuk soguk terledim yine hemen annemi aradım beni karsiladi. 3.kez oluyor bu soğuk terleyip bayilma hali.

Ovulasyon testlerim siliklesmeye başlamış dini 2 gün arayla yaptim

Niye oluyor acaba testin siliklesiyo benimkide aynı silikleşti benimde belim kasiklarım cok agrıyor hadi hayirlisı
Aynı ağrı bende de var.dun baya siddetliydi.ayakta kalınca ağrı artıyor.belim vajina bolgem ağrıyor.senin bat ne zamandi

Aynı ağrı bende de var.dun baya siddetliydi.ayakta kalınca ağrı artıyor.belim vajina bolgem ağrıyor.senin bat ne zamandi
Evet benim de vajina bolgeme bıçak sokuyorlar gibi ağrı oluyor. Belim agriyor karnım da şişti Genel de adet olacagim zaman karnim siser benim

Niye oluyor acaba testin siliklesiyo benimkide aynı silikleşti benimde belim kasiklarım cok agrıyor hadi hayirlisı
Ağrı bende de var anlamadim vallahi.
3 gün sonra tekrar yapi cam eğer silik çıkarsa bebek falan yok. Eğer çizgi çıkarsa hayirlisi bakaljm

Ağrı bende de var anlamadim vallahi.
3 gün sonra tekrar yapi cam eğer silik çıkarsa bebek falan yok. Eğer çizgi çıkarsa hayirlisi bakaljm
Benimki komple silindi gitti ya 2.çizgi bugün deprem.oldu burda çok.kötü Allah korudu valla o.panikle aşağıya indim koştur koştur korkudan sağ tarafıma ağrı saplandı hem belim hem kasigim komple sağ tarafım ağrıyor kaç saat olmadı geçmedi de

Geçmiş olsun canım.memleket neresi.ben k.marastayim burda da hissettik baya biz.

Ayyy bende geldim kızlar bu ay 5ci ayım uğraşıyoruz bakalım 3 bucuk yaşında oğlum bu ayda olmadı galiba tam da emin değilim aslında adetime 4 gün vardı kanama geldi adetimden önce sol tarafımda batma vardı sol göğüsüm şişmişti hah tam oldu dedim kanama oldu 1 gün yoğun geldi bugün 2ci günü damla damla geliyo o kadar ve göğüsümdeki şişlikte geçmedi hatta kahverengi koyulaştı uçları sızlıyor ve kılcal damarlarım belirdi yeşil yeşil gözüküypr oğlumda da adet oldum 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim inşallah yine öyledir yaaa böyle olan varmı ki aranızda

Geçmiş olsun canım.memleket neresi.ben k.marastayim burda da hissettik baya biz.
Sağol canım sizede geçmiş olsun sanliurfdayiz bizde evde de tek tim evimizin egildigini hissettim eşyalarım kaydı kenara doğru hic bu kadar korkmamıştım Allah yaşatmasın kimseye.aşağıya varınca hemen eşimi Aradim ağlayarak okuldan çıkıp geldi o da

Saol canım.brn de çok kötü korktum.evde çocuklarla tek basimaydim ben de.once başım dönüyor zannettim.

Hamile kalanlar yeme isteginde artis yasadi mi ? Adetten once olan pms mi yoksa canim cok tatli seyler istiyor
Ben ilk hamjleligimde yaşamıştım.su anda da öyleyim.normalde çok iştahsızlık biriyimdir.Şimi istahimda acayip açılma var. aniden acıkıyorum.elim ayagim dökülüyor o an.sabahlari çok acıkmış olarak uyanıyorum.hamilelik belirtisidir inş.

Beslenmeme dikkat ediyorum ondan anladim sanki pms gibi tatli cekiyorum halbuki istemezdi son zamanlarda birakmistim.
Hayirlisi insallah, sizin ne kadar var bata ?

Aa geçmiş olsun cnm cok

Beslenmeme dikkat ediyorum ondan anladim sanki pms gibi tatli cekiyorum halbuki istemezdi son zamanlarda birakmistim.
Hayirlisi insallah, sizin ne kadar var bata ?
Ben adet olacagim zaman cnm tatlı ister

utkumuz Bende arkadaşlardan ogrendim adete 3 4 gün kala yapıp çift çiZgi cikarsa oluyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…