- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.741
Sağol canimmAa geçmiş olsun cnm cok
14 mart canım daha çok var.ben eğer hamileysem 10.gun kalmisimdir diğer günler ilişki olmadi.erken yumurtlamisimdir diye düşünüyorum çünkü adet takvimim 13 günü gösteriyor.Bi yandan yumurtlamadan önce oldu ilişki hamile değilimdir diye düşünüyorum.ote yandan da hamilelik belirtilerini baya yoğun yaşıyorum.kafam çok karışık.bu kadar belirti piskolojik değildir ins.Beslenmeme dikkat ediyorum ondan anladim sanki pms gibi tatli cekiyorum halbuki istemezdi son zamanlarda birakmistim.
Hayirlisi insallah, sizin ne kadar var bata ?
14 mart canım daha çok var.ben eğer hamileysem 10.gun kalmisimdir diğer günler ilişki olmadi.erken yumurtlamisimdir diye düşünüyorum çünkü adet takvimim 13 günü gösteriyor.Bi yandan yumurtlamadan önce oldu ilişki hamile değilimdir diye düşünüyorum.ote yandan da hamilelik belirtilerini baya yoğun yaşıyorum.kafam çok karışık.bu kadar belirti piskolojik değildir ins.
Kesinlikle haklısın canım,Rabbim verecek olduktan sonra her şey sebep.Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallahbenim de 13ü :)
spermler içeride de yaşıyormuş bir süre o payı da katarsan tutabilir.
zaten hesapla olacak işler de değil bizimki sadece sebebe yapışmak tamamen nasip...
bat gecikti mi cnm seninkiler tam hamilelik belirtisi insallah dogru cikar da hamilesindirİğne batması belirtiymiş canım benimde var şuan bide çok ateşliyim yanıyorum üstüm açık yatmaya başladımvajinamda hep bi ıslaklık var. İnşaallah bunlar belirtidir
Ne gibi belirtilerin var?14 mart canım daha çok var.ben eğer hamileysem 10.gun kalmisimdir diğer günler ilişki olmadi.erken yumurtlamisimdir diye düşünüyorum çünkü adet takvimim 13 günü gösteriyor.Bi yandan yumurtlamadan önce oldu ilişki hamile değilimdir diye düşünüyorum.ote yandan da hamilelik belirtilerini baya yoğun yaşıyorum.kafam çok karışık.bu kadar belirti piskolojik değildir ins.
Duzensizlik için mi gitmeyi düşünüyorsun? Cnmbugun adet oldum
iki tane agri kesici parol almama ragmen hala cok agrim var ...
son iki aydir adetim masallah cok duzenlu oluyor gecen ay 23 gun sonra bu ay 25 gun sonra oldum
iki ay once ise 35 gunde bir oluyodum ama bi kac gun fark ediyodu yine de
bunun icin doktora gitmelimiyim acaba ? duzene girdiya belki bi gelisme bisey vardir
Canm bence bir sorun olduğunu düşünmüyorum ben düzensiz diyebilmek için 40 günden fazla adet gormemen yada 15 günden az olması gerekiyor bazrn stres sıkıntı hava değişimi adet günlerini etkiliyor hiç kafana takma derim gayet olması gerekn zamanlrda oluyorsunDuzensizlik için mi gitmeyi düşünüyorsun? Cnm
Hayırlısı olsun her zaman neden adet sokturucu verdi ki doktor anlamadım?Offd kızlar bizim şu sorunlarımız hiç bitmiyor kadın olmak ne zor iş ya çok şükür yinede. Ben bugün kan testi yaptm hamilelik yokmuş çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş diyede içime çektim eşimde ben üzülüyorum diye üzülmesin diye. Doktor adet söktürücü verdi kullansam mı bilmiyorm kuzenim bu hamileliginde idrarda da kanda da hamileliği çıkmamış 2 ay gecikince tekrar gitmiş ve hamile olduğunu öğrenmiş ya bendede oyleyse adet söktürücü kullansm ne oluck bilmiyorm çok kafam karışık ne yapmalym
Bugün 40 gün oldu adet olalı 50 günü gözden cikardim bakalimCanm bence bir sorun olduğunu düşünmüyorum ben düzensiz diyebilmek için 40 günden fazla adet gormemen yada 15 günden az olması gerekiyor bazrn stres sıkıntı hava değişimi adet günlerini etkiliyor hiç kafana takma derim gayet olması gerekn zamanlrda oluyorsun
Adet olmadım diye canm hamilelikte yok ya adet olmam için verdi 44 gün oldu adet olmadım halaHayırlısı olsun her zaman neden adet sokturucu verdi ki doktor anlamadım?
Yok daha 9 gün vaar . Bat 11 mart. İnşalleh ya inşallah hepimiz hamileyizdiirbat gecikti mi cnm seninkiler tam hamilelik belirtisi insallah dogru cikar da hamilesindir
Belimde ve kasıklarimda ağrı var adet sancısı gibi.ve de sağ yumurtaligimda bıçak var gibi batıyor sürekli.uzun süre ayakta kaalamiyorum.vajinamda sizlama var iğne batıyor hissi var.karnimda bi dolgunluk ve iştah açıklığa,goguslerime sıcak su dokuluyormus hissi oluyor ara ara bi de sık idrara çıkma var.Çok sıkışmışım gibi hissediyorum ama gidiyorum çok az yapıyorum :) .ilk hamileligimde de bu belirtiler vardı bende.tek ihtimal vermediğim nokta 10.gun ilişkiye girdik.diger günler yapmadık.normalde takvimim yumurtlamayı 13.gun gösteriyor.bu kadar belirti piskolojik olur mu bilmiyorum.Ne gibi belirtilerin var?
İlk defa duyuyorum canım ama bı arkasım hamileydi erken gebelik testi almıs çıkmamış sonra bakmış hala gelen bısy yok kan testi yapmış kız hamile doğru olabılırBi de arkadaşlar erken gebelik testleri 21.gunden itibaren sonuç veriyor diye duydum.dogru mu peki? Bilgisi olan var mi
Canm gecmis olsun hangi ildesin adiyaman ve civar iller hissetmiş ins agrin gecmistirBenimki komple silindi gitti ya 2.çizgi bugün deprem.oldu burda çok.kötü Allah korudu valla o.panikle aşağıya indim koştur koştur korkudan sağ tarafıma ağrı saplandı hem belim hem kasigim komple sağ tarafım ağrıyor kaç saat olmadı geçmedi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?