2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

I

İlk defa duyuyorum canım ama bı arkasım hamileydi erken gebelik testi almıs çıkmamış sonra bakmış hala gelen bısy yok kan testi yapmış kız hamile doğru olabılır
Arkadaşıma eczanede çalışan personel söylemiş 21.gunddn itibaren öğrenilebilir diye.o da bugün test yaptı negatif çıktı.beni sen o testten al dene diye aradığında öğrendim

Ya ben de erkendir diye hep 10. Günden sonra baslıyorum gerci bu ay 8.gün de oldu ama daha erken olmadı acaba bi işe yarar mı
yarar tabi ki cnm insallah Rabbim gonlundekini hayra cevirsin

Ay iat 14 mart.inan ayarlamadik olaylar öyle gelişti Mayıs ayında düşünüyorduk biz aslında.ogretmenim izinlerim o zaman iyi denk geliyor diye.bakalim hakkımızda hayırlısı.
zaten dusunmediginde olur insallah bebisin gelmistir cnm

yarar tabi ki cnm insallah Rabbim gonlundekini hayra cevirsin

zaten dusunmediginde olur insallah bebisin gelmistir cnm
İnsalalh canım hepimizin bebisi gobustedir insalalh
Ben belirtileri yazmıştım canım baya belirti var. ilk hamileligimdeki belirtilerin hepsini yaşıyorum su an.ama piskolojik midir bilinmez

Arkadaşıma eczanede çalışan personel söylemiş 21.gunddn itibaren öğrenilebilir diye.o da bugün test yaptı negatif çıktı.beni sen o testten al dene diye aradığında öğrendim
O zaman doğrudur canım zaten genelde adet gunn gectıkten sonra yapın dıyolar

Canm gecmis olsun hangi ildesin adiyaman ve civar iller hissetmiş ins agrin gecmistir
Çok Sağol canım şanlıurfa da oturuyoruz biz fay hattının doğu ucu tam bizim oturduğumuz bölgeden geçiyormuş o yüzden bu kadar şiddetli hissetmişiz geçti çok şükür ağrımda ara ara batma oluyor sadece

Göğüs agrisi hariç hepsi bende de var
Kizima hamile kaldigimda hiç böyle ağrım olmadı kokuya karşı aşırı hassastim sadece

Geçen yaptım çıkmadı o yuzden cesaret de edemıyorm kendimi umıtlendırmısm gibi bı tuhaf his oluyor ıcmde ama yarın dayanamm yine ben kesın alırım

Göğüs agrisi hariç hepsi bende de var
Kizima hamile kaldigimda hiç böyle ağrım olmadı kokuya karşı aşırı hassastim sadece
İnşallah bebiş vardır canım hepimizde .Erken hamilelik testi yapmayı düşünüyorum ben salı günü.tam bir hafta kala olmuş oluyor 21.gun yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…