- 6 Mart 2017
- 27
- 21
- 3
- 26
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.441
Bende cumayı bekliyorum 4 gün kalmış olacak dün biraz temizlikle uğraştım öğleden sonra ani hareketlerde kasiklarima saplanmalar oldu öksürürken bile oldu yani baya şiddetliYumurta çatladıktan 8 gun sonra yaptım cnm regle 4 gun vardı.çok erken çıktı idrarda demekki kanda yüksek herhalde
Artık hiç bsy hissedemiyorum düşünmekten :) var desem olmucak yok desem olur heralde bilmyorumİnşallah cnm ama insan hamile olduğunda anlıyor sen ne hissediyorsun
Amin inşallahBen de hamis olmak isteyenlerdenim adetim 3 gün gecikti bakalım hayırlısı Allahım herkese nasip etsin
test yapmadın mı?Ben de hamis olmak isteyenlerdenim adetim 3 gün gecikti bakalım hayırlısı Allahım herkese nasip etsin
Cam ya hamilesin bence:))Bu da ovulasyon testim. Hamile olunca adet döneminde pozitif cikar diyorlar. Benimki pozitife cok yakin. Ilk defa kullandim. Adet donemindeki biri icin bu sonuc normal mi Eki Görüntüle 1963392
Benim o canım bat 15 Mart
Başka ne belirtin var cnm?Kızlar sağ kasığıma ağrı giriyor sürekli kist falanmı acaba doktora gitmelimiyim?
cok gecmıs olsun canımKızlar ya bu kist yüzünden adet düzensizliğim yüzünden eşim bebek işini erteleyelim diyor Çok moralim bozuldu
Bi de bu sabah kızımın eli tost makinesinde yandı. Elinin üstü kabardı şişti su toplayacak kesin. Ne yapicam ben
Canım cok gecmiş olsun yanık kremi falan sür. doktor kist varken olmazmı dedi ki öyle düşündü eşiniz? Ama eğer zararı olursa erteleyinKızlar ya bu kist yüzünden adet düzensizliğim yüzünden eşim bebek işini erteleyelim diyor Çok moralim bozuldu
Bi de bu sabah kızımın eli tost makinesinde yandı. Elinin üstü kabardı şişti su toplayacak kesin. Ne yapicam ben
Canım ne ilacı yazdı sana ? Bir de kan tahlili istemedi mi kötü huylu mu değil mi bakması icin. Benimde ocak ayında gittiğimde 4 cmlik kistim vardı adet oldum tekrar gittim 2.5 cm e inmişti doktor 2 3 adet döneminden sonra atılır kist dedi 3 ay sonra kontrole çağırdı beniCanim merhaba daha yeni geldim hastaneden kızlar bulaşıklarim duruyor size haber vermek için girdim.
1 saat sıra bekledim sonunda sikayetimi anlattım kasiklarim ağrıyor tansiyonum yükseliyor soğuk soğuk terliyorum bi de hamilelikten şüpheleniyorum dedim. Kan testi istemedi direkt ultrasona aldı allaha dua ettim şimdi kese gorunur inşallah diye ama onun yerine 5 cm lik kist göründü
Hemde sağ yumurtaligimda yani agriyan yerde. Gebelik yok dedi
Kızımın yaşını ve ne kadar emzirdigimi sordu.
Kafamda deli gibi sorular 15 gün sonra kontrole çağırdı ilaç yazdı hemen kullanmaya başla dedi. Ben şimdi korunmalimiyim? Hamile kalabilirmiyim? Kafamda deli sorular rabbim hayirlisini versin. Bende ki ağrılar bi garipti zaten size de yazdım ya ilk kez oluyor böyle şeyler diye. Inanın üzüldüm ama napayim rabbim başka dert vermesin. Ne yapacagimi bilmiyorum anlayacağınız benim bebek işi kısa sureligine ertelendiyani 15 gün sonra kontrole gittigimde umarım kist yok olmuş olur. Bi de 5 cm büyüklüğünde internette 5 den büyükse ameliyat yaziyor
Umarım kötü huylu falan değildir tümör değildir. Rabbim hayirlisini versin kızlar hepimize biseyi çok istemek de iyi değil. Zaten rabbime hep hayirlisi ver diye dua ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar.
Kızım konuşamıyor diye üzülüyordum hastanede 5 yaşında sadece anne bana diyebilen çocuk gördüm halime sukrettim. Karnı burnunda anne adayı gördüm bebeği down sendromlu dogacakmis allah'a şükür ediyordu. Halimize çok şükür bin şükür. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin ablalarim kardeslerim...
Çift cizgiyse vardır canm kan testi yaptır bakalım hayırlı olsun :)Kizlar yardim dunlekelenmm oldu bu sabah yok test yaptip ve cift cizgi cikti varmi sizce
Bulantım oluyor ağrı giriyor sürekli bel ağrısı ümitlenmekte istemiyorum canım yaBaşka ne belirtin var cnm?
Insallah canm simdi bi test daha yapcam inanamiyorumÇift cizgiyse vardır canm kan testi yaptır bakalım hayırlı olsun :)
Adet günün geçtimi canım?Ay canm
Insallah canm simdi bi test daha yapcam inanamiyorum
Doktor hiç bisey demedi ama kullandigim ilaç adet sokturucu bi ilaç o yüzden de bebek işi zaten olmaz bi de bende adet duzensizligi var ya 45 50 günde oluyorum eşim adetini düzene sokalim sonra bebek yapalım diyor haklı da ama acele ediyorum ben işteCanım cok gecmiş olsun yanık kremi falan sür. doktor kist varken olmazmı dedi ki öyle düşündü eşiniz? Ama eğer zararı olursa erteleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?