2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yumurta çatladıktan 8 gun sonra yaptım cnm regle 4 gun vardı.çok erken çıktı idrarda demekki kanda yüksek herhalde
Bende cumayı bekliyorum 4 gün kalmış olacak dün biraz temizlikle uğraştım öğleden sonra ani hareketlerde kasiklarima saplanmalar oldu öksürürken bile oldu yani baya şiddetli

Son düzenleme:
Kızlar ya bu kist yüzünden adet düzensizliğim yüzünden eşim bebek işini erteleyelim diyor Çok moralim bozuldu

Bi de bu sabah kızımın eli tost makinesinde yandı. Elinin üstü kabardı şişti su toplayacak kesin. Ne yapicam ben

Canım cok gecmiş olsun yanık kremi falan sür. doktor kist varken olmazmı dedi ki öyle düşündü eşiniz? Ama eğer zararı olursa erteleyin

Canım ne ilacı yazdı sana ? Bir de kan tahlili istemedi mi kötü huylu mu değil mi bakması icin. Benimde ocak ayında gittiğimde 4 cmlik kistim vardı adet oldum tekrar gittim 2.5 cm e inmişti doktor 2 3 adet döneminden sonra atılır kist dedi 3 ay sonra kontrole çağırdı beni

Canım cok gecmiş olsun yanık kremi falan sür. doktor kist varken olmazmı dedi ki öyle düşündü eşiniz? Ama eğer zararı olursa erteleyin
Doktor hiç bisey demedi ama kullandigim ilaç adet sokturucu bi ilaç o yüzden de bebek işi zaten olmaz bi de bende adet duzensizligi var ya 45 50 günde oluyorum eşim adetini düzene sokalim sonra bebek yapalım diyor haklı da ama acele ediyorum ben işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…