2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yumurtlama günün ne zamandı canım? Benim sadece 10.gun ilişkimiz oldu,yumurtlama gününü takip etmedim ama takvim 13.Gün gösteriyor hep.sonrasinda eşim yoktu.ben de evdeki testte bi görsem hemen doktora gidip kan tahlili vercem inş.

Canım benim yumurtlama günüm 1 marttı yani çarşamba günü ama biz pazartesi salı çarşamba falan hep calistik. Ben ateş takibi de yaptım kendimce ateşim 36.4 tu yumurtlamadan önce sonra yavaş yavaş yükseldi yumurtlamadan beride yüksek hep 37 kusurlerde gerçi ben onada ümit bağlamak istemiyorum ama

Benim yumurtlamam tahmini 23 martti.uzerinden 12 gün gecti.ben de bugün umutsuzluğa kapıldım açıkçası ama inş.bebis vardır hepimizde,belirtilerim hala devam ediyor.

Benim yumurtlamam tahmini 23 martti.uzerinden 12 gün gecti.ben de bugün umutsuzluğa kapıldım açıkçası ama inş.bebis vardır hepimizde,belirtilerim hala devam ediyor.
İnşallah canım kapılma umutsuzluğa olacak inşallah bebislerimiz birde belirtin varsa adete yakın artabilir belirtilerin bende bekliyorum perşembe cumaya kadar inşallah ufacık bi belirti çıkarırım kendimden :)

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bat 14 mart yani yarın 7 gün kalmış olcak şu erken gebelik testlerinden alsam çarşamba yapsam 6 gün varken çıkarmı ki ayyyy dayanamıyorum delircem

Amin... yok bana korun demedi iki farklı ilaç kullanıyorum tiroide ayrı prolaktine ayrı ama baslayalı daha 1 ay olmadı yani

Cnm sen kaç gün kala testte 2 çıktı bnm 5/6 gün kala yaptırdım 2 çıktı ben de yükselir umuduyla bekliyorum bat 9/10 Mart yarın yine tahlil aldırsam mı acaba

Kızlar bnm yumurtlama dönemindeki gibi akıntım var sadece şeffaf değil hafif bej renkte nerdeyse şeffaf yani adetime de az kaldı bu neden oluyor acaba

Bat a 8 gun kaldı ve benim kasığımda ilginç bir sızı ve arada ağrı oluyor..akintim zaten üst düzeyde..meraktan çatlicam acaba bebis var mı

Bu da ovulasyon testim. Hamile olunca adet döneminde pozitif cikar diyorlar. Benimki pozitife cok yakin. Ilk defa kullandim. Adet donemindeki biri icin bu sonuc normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…