- 14 Mayıs 2014
- 349
- 222
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.401
Diğer aya inşallah canım rabbim hayırlısıyla nasip etsin tüm isteyenlereBen kirmizilari gordumyeni bat 1 nisan
Yumurtlama günün ne zamandı canım? Benim sadece 10.gun ilişkimiz oldu,yumurtlama gününü takip etmedim ama takvim 13.Gün gösteriyor hep.sonrasinda eşim yoktu.ben de evdeki testte bi görsem hemen doktora gidip kan tahlili vercem inş.Tamam canım yapalım çıkar inşallah Allahtan umut kesilmez :) benimde son adetim 15 şubattı ve ben burdan ucuz bi test almıştım bi kere markası vula idi şuan bende laboquick gebelik testi var bugun negatifti onda birde burdaki eczanelerde test çeşidi olduğunu sanmıyorum ilçede oturdugum için ben belki merkezdeki eczanelerde olabilir. Zaten bir testte pozitif çıksa ben güvenmem gider 2 3 marka daha alıp yaparım sonrada kan veririm
Sağol cnm inşİnşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım :)
Canım benim yumurtlama günüm 1 marttı yani çarşamba günü ama biz pazartesi salı çarşamba falan hep calistik. Ben ateş takibi de yaptım kendimce ateşim 36.4 tu yumurtlamadan önce sonra yavaş yavaş yükseldi yumurtlamadan beride yüksek hep 37 kusurlerde gerçi ben onada ümit bağlamak istemiyorum amaYumurtlama günün ne zamandı canım? Benim sadece 10.gun ilişkimiz oldu,yumurtlama gününü takip etmedim ama takvim 13.Gün gösteriyor hep.sonrasinda eşim yoktu.ben de evdeki testte bi görsem hemen doktora gidip kan tahlili vercem inş.
Benim yumurtlamam tahmini 23 martti.uzerinden 12 gün gecti.ben de bugün umutsuzluğa kapıldım açıkçası ama inş.bebis vardır hepimizde,belirtilerim hala devam ediyor.Canım benim yumurtlama günüm 1 marttı yani çarşamba günü ama biz pazartesi salı çarşamba falan hep calistik. Ben ateş takibi de yaptım kendimce ateşim 36.4 tu yumurtlamadan önce sonra yavaş yavaş yükseldi yumurtlamadan beride yüksek hep 37 kusurlerde gerçi ben onada ümit bağlamak istemiyorum ama
İnşallah canım kapılma umutsuzluğa olacak inşallah bebislerimiz birde belirtin varsa adete yakın artabilir belirtilerin bende bekliyorum perşembe cumaya kadar inşallah ufacık bi belirti çıkarırım kendimden :)Benim yumurtlamam tahmini 23 martti.uzerinden 12 gün gecti.ben de bugün umutsuzluğa kapıldım açıkçası ama inş.bebis vardır hepimizde,belirtilerim hala devam ediyor.
Amin canm insallah sogan kuru uygulamistm uc gun erken oldumDiğer aya inşallah canım rabbim hayırlısıyla nasip etsin tüm isteyenlere
Olabilir canım iyi takip et kendini başka belirtin varmı göğüs ağrısı genelde adetten 4 5 gün önce başlıyormuş ama sende erken başlamıştır belkiKizlar adetime 9 gun var yumurlama olali da 5 gun gecti ama benim goguslerim agrimaya basladi acabaa??
Canim ben yaptim bunu.sonucunda hamile cikti.ama hamile falan degildim.gecen ay yapmistim.oyuzden guvenme bunlara benceGeçen ay bende görmüştüm onu ona pek güvenmiyorlar canım ya kimisinde doğru çıkıyomuş kimisinde yanlış :)
Amin... yok bana korun demedi iki farklı ilaç kullanıyorum tiroide ayrı prolaktine ayrı ama baslayalı daha 1 ay olmadı yaniIlac kullanirken korunuyormusunuz? Doktorun bana yazdığı ilaç adetin sokulmesine de yarıyormuş yakında adet olurum ben. Evet doğru söylüyorsun doktora gittim agrilarin sebebini öğrenmiş oldum. Rabbim beterinden korusun tüm hastalara şifa versin
Valaaa canim ben 10gun onceden kanda cikanlarida burada okudum 3 gun kala bakip negatif gorup hamile kalanlarida okudum bende gecen ay senin gibi yaptirmistim 2.00 cikmisti bi umut bekledim hatta gunum bile gectiki ben gunu gunune olurum asla sastigini gormedim gecincede cok umutlanmistim 3 gun snra kirmizilar geldi umarim senin oyle olmazzz bide cok kafaya takma taktigim icin adetim bile geciktiii rabbim isteyen herkesin kucagini bos brakmasn
Benim o canım bat 15 MartKızlar ya biriniz bana yeni batini söyledi ama unuttum kafa kalmadi
Var gibi benceKizlar test yaptim sonuc bu sizce gebelik var mi ? Eki Görüntüle 1963387
Ilk defa silik de olsa cizgi cikti gunum de gecti. Bi de bir kac gundur lekelenme oluyor.Var gibi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?