- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.461
Doktor hiç bisey demedi ama kullandigim ilaç adet sokturucu bi ilaç o yüzden de bebek işi zaten olmaz bi de bende adet duzensizligi var ya 45 50 günde oluyorum eşim adetini düzene sokalim sonra bebek yapalım diyor haklı da ama acele ediyorum ben işteCanım cok gecmiş olsun yanık kremi falan sür. doktor kist varken olmazmı dedi ki öyle düşündü eşiniz? Ama eğer zararı olursa erteleyin
Ay canım çok geçmiş olsun krem falan sur birşey olmaz Allah in izniyle . eşinde senin sağlığını düşündüğü için öyle demiştir senin kistin bi yok olsun söylersin sen bir engel olmadığını anlaşırsınız merak etmeKızlar ya bu kist yüzünden adet düzensizliğim yüzünden eşim bebek işini erteleyelim diyor Çok moralim bozuldu
Bi de bu sabah kızımın eli tost makinesinde yandı. Elinin üstü kabardı şişti su toplayacak kesin. Ne yapicam ben
Bende aceleciyim canım hep sabırsızlığımızdan oluyor sen iyi olda bebis sağlıklıca gelsin insallahDoktor hiç bisey demedi ama kullandigim ilaç adet sokturucu bi ilaç o yüzden de bebek işi zaten olmaz bi de bende adet duzensizligi var ya 45 50 günde oluyorum eşim adetini düzene sokalim sonra bebek yapalım diyor haklı da ama acele ediyorum ben işte
Peki bu zaman zarfinda korundunuz mu kan tahlili yapmadı 15 gün sonra gel dedi. 2 ilaç yazmış biri ağrı kesici biri adet sokturucuCanım ne ilacı yazdı sana ? Bir de kan tahlili istemedi mi kötü huylu mu değil mi bakması icin. Benimde ocak ayında gittiğimde 4 cmlik kistim vardı adet oldum tekrar gittim 2.5 cm e inmişti doktor 2 3 adet döneminden sonra atılır kist dedi 3 ay sonra kontrole çağırdı beni
sogan kuru denedın mı cnmDoktor hiç bisey demedi ama kullandigim ilaç adet sokturucu bi ilaç o yüzden de bebek işi zaten olmaz bi de bende adet duzensizligi var ya 45 50 günde oluyorum eşim adetini düzene sokalim sonra bebek yapalım diyor haklı da ama acele ediyorum ben işte
Resim yukleyemiyorum
Iki gun var canm bi daha yaptm test bekliyorumAdet günün geçtimi canım?
Canım sanada hayırlı olsun bu arada rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsinsogan kuru denedın mı cnm
Tammm denicemAy merak ettim resmi küçüktup öyle yük le sadece çizgi kısmını alsan daolur
tsk ederım cnm allah razı olsun en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin rabbimCanım sanada hayırlı olsun bu arada rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin
Çift cizgiyse vardır canım :) kan testyle onaylarsınIki gun var canm bi daha yaptm test bekliyorum
Duzensizligim için de doktora söylucem bebek istiyorum duzensizlik var dicem. Acaba ilaç kullanırken korunmamiz gerekli mi ayy kafamda deli sorular bakalım hayırlısı. Yanık kremim yok evde maalesefAy canım çok geçmiş olsun krem falan sur birşey olmaz Allah in izniyle . eşinde senin sağlığını düşündüğü için öyle demiştir senin kistin bi yok olsun söylersin sen bir engel olmadığını anlaşırsınız merak etme
Evet cmm aynen öyle hemen olsun istiyorum hemen hamile kalirsam kızımla 3.5 yas olacak aralarında ama hemen hamile kalacaga benzemiyorumBende aceleciyim canım hep sabırsızlığımızdan oluyor sen iyi olda bebis sağlıklıca gelsin insallah
Hayırlısı olsun canım hangi adet söktürücüyü verdi?Evet cmm aynen öyle hemen olsun istiyorum hemen hamile kalirsam kızımla 3.5 yas olacak aralarında ama hemen hamile kalacaga benzemiyorumaraları uzasin da istemiyorum ne diyim hayırlısıni versin rabbim
Daha önce denedim cnm ama pek fayda etmedi bana eşim kestane vali sipariş etmiş 60 tlye. Adet olayim 2.gunu bal corekotu kurune baslicam rabbim izin verirse umarım şu kist gider adetim de düzen e girersogan kuru denedın mı cnm
Aa cnm hamilemisin hayırlı olsuntsk ederım cnm allah razı olsun en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin rabbim
Duphaston vermisHayırlısı olsun canım hangi adet söktürücüyü verdi?
Daha yapmadım korkuyorum negatif çıkar diyetest yapmadın mı?
evet cnm allah razı olsun inş en kısa zamanda sanada nasıp ederAa cnm hamilemisin hayırlı olsun
Kullan bakalım insallah iyi gelir.Duphaston vermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?