2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım cok gecmiş olsun yanık kremi falan sür. doktor kist varken olmazmı dedi ki öyle düşündü eşiniz? Ama eğer zararı olursa erteleyin
Doktor hiç bisey demedi ama kullandigim ilaç adet sokturucu bi ilaç o yüzden de bebek işi zaten olmaz bi de bende adet duzensizligi var ya 45 50 günde oluyorum eşim adetini düzene sokalim sonra bebek yapalım diyor haklı da ama acele ediyorum ben işte

Ay canım çok geçmiş olsun krem falan sur birşey olmaz Allah in izniyle . eşinde senin sağlığını düşündüğü için öyle demiştir senin kistin bi yok olsun söylersin sen bir engel olmadığını anlaşırsınız merak etme

Bende aceleciyim canım hep sabırsızlığımızdan oluyor sen iyi olda bebis sağlıklıca gelsin insallah

Peki bu zaman zarfinda korundunuz mu kan tahlili yapmadı 15 gün sonra gel dedi. 2 ilaç yazmış biri ağrı kesici biri adet sokturucu

Duzensizligim için de doktora söylucem bebek istiyorum duzensizlik var dicem. Acaba ilaç kullanırken korunmamiz gerekli mi ayy kafamda deli sorular bakalım hayırlısı. Yanık kremim yok evde maalesef

Bende aceleciyim canım hep sabırsızlığımızdan oluyor sen iyi olda bebis sağlıklıca gelsin insallah
Evet cmm aynen öyle hemen olsun istiyorum hemen hamile kalirsam kızımla 3.5 yas olacak aralarında ama hemen hamile kalacaga benzemiyorum araları uzasin da istemiyorum ne diyim hayırlısıni versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…