2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ilk defa silik de olsa cizgi cikti gunum de gecti. Bi de bir kac gundur lekelenme oluyor.
Benim ilk gebeligimde ilk yaptığım test aynı böyle çıkmıştı ciddiye almamıştım 1 hafta sonra tekrar yaptigimda idrari damlatir damlatmaz çift çizgi olmuştu canım biraz daha bekle

Benim ilk gebeligimde ilk yaptığım test aynı böyle çıkmıştı ciddiye almamıştım 1 hafta sonra tekrar yaptigimda idrari damlatir damlatmaz çift çizgi olmuştu canım biraz daha bekle
Sabah telrar edicem testi yine silik de olsa cizgi cikarsa kan vercem canim. Belki de test yaniltiyordur. Bos yere heveslenmek istemiyorum. Bu testi aksam idrar tutmadan yaptim.

Sabah telrar edicem testi yine silik de olsa cizgi cikarsa kan vercem canim. Belki de test yaniltiyordur. Bos yere heveslenmek istemiyorum. Bu testi aksam idrar tutmadan yaptim.
Ayyy hadi insallahh hamilesindır canım sonucu merak ediyorum beni de etiketle sonuç çıkınca olur mu

Ayyy hadi insallahh hamilesindır canım sonucu merak ediyorum beni de etiketle sonuç çıkınca olur mu
Tabi etiketlerim canim. :) Ben de coook ama cooook merak ediyorum testi tam uyuyacagim zaman yaptim. Uykum kacti heyecandan. Esime gostermedim daha testi. Belki yoktur cizgi cok silik diye. Sevinip sonra uzulmesin. ☺

kızlar 9 mart büyük gün.yumurtlama zamanınıda geçtik çalışma yaptık.2 günde hamile kalırsam adete 2 gün varken hamile kalabilen nadir insanlardan biri olacağım

Amin cnm çok sağol içimi rahatlattiniz inşallah hemen yok olur gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…