- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.421
Benim ilk gebeligimde ilk yaptığım test aynı böyle çıkmıştı ciddiye almamıştım 1 hafta sonra tekrar yaptigimda idrari damlatir damlatmaz çift çizgi olmuştu canım biraz daha bekleIlk defa silik de olsa cizgi cikti gunum de gecti. Bi de bir kac gundur lekelenme oluyor.
Sabah telrar edicem testi yine silik de olsa cizgi cikarsa kan vercem canim. Belki de test yaniltiyordur. Bos yere heveslenmek istemiyorum. Bu testi aksam idrar tutmadan yaptim.Benim ilk gebeligimde ilk yaptığım test aynı böyle çıkmıştı ciddiye almamıştım 1 hafta sonra tekrar yaptigimda idrari damlatir damlatmaz çift çizgi olmuştu canım biraz daha bekle
Ayyy hadi insallahh hamilesindır canım sonucu merak ediyorum beni de etiketle sonuç çıkınca olur muSabah telrar edicem testi yine silik de olsa cizgi cikarsa kan vercem canim. Belki de test yaniltiyordur. Bos yere heveslenmek istemiyorum. Bu testi aksam idrar tutmadan yaptim.
Tabi etiketlerim canim. :) Ben de coook ama cooook merak ediyorum testi tam uyuyacagim zaman yaptim. Uykum kacti heyecandan. Esime gostermedim daha testi. Belki yoktur cizgi cok silik diye. Sevinip sonra uzulmesin. ☺Ayyy hadi insallahh hamilesindır canım sonucu merak ediyorum beni de etiketle sonuç çıkınca olur mu
Var cnm sen hamilesin benimde böyleydi silikti 2 gün sonra baya belirgin oldu benim bata 1 gün varKizlar test yaptim sonuc bu sizce gebelik var mi ? Eki Görüntüle 1963387
Sağol canim. Ins vardir. Ins ikizdir biri kiz biri erkek ☺Var cnm sen hamilesin benimde böyleydi silikti 2 gün sonra baya belirgin oldu benim bata 1 gün var
Amin cnm çok sağol içimi rahatlattiniz inşallah hemen yok olur giderCanimmm korkmaaa bu kistler ici sivi dolu kistler yani ilacla dusebilen kistler kistin cm korkutmasin her kadinda bazi aylarda olabiliyor kistn rengi acik olsaydi sayet cerrahilik bir durum olurdu acik renk goruntusu olan kistler ici kati kistlerdir ilacla tedavi edilmez ama seninki bariz koyu icini ferah tut insallah adetinle biran evvel atar bebisine en yakin zamanda kavusursn
Yaptın mi test canimTabi etiketlerim canim. :) Ben de coook ama cooook merak ediyorum testi tam uyuyacagim zaman yaptim. Uykum kacti heyecandan. Esime gostermedim daha testi. Belki yoktur cizgi cok silik diye. Sevinip sonra uzulmesin. ☺
Rabbim gönlüne göre versin cnm.Sağol canim. Ins vardir. Ins ikizdir biri kiz biri erkek ☺
Canım sen ilk testini bata kaç gün kala yapmıştınRabbim gönlüne göre versin cnm.
Kızlar sağ tarafa ve belime ağrı giriyor sürekli kist falanmı acaba doktora gitmelimiyim?
Yumurta çatladıktan 8 gun sonra yaptım cnm regle 4 gun vardı.çok erken çıktı idrarda demekki kanda yüksek herhaldeCanım sen ilk testini bata kaç gün kala yapmıştın
İnşallah canım bebiş vardırkızlar adetime 5 gün var ve koyu kahve akıntı geliyor, cumartesiden beri. artarakdayanamicam doktra ravdevu aldım oglen gidicem tahlil yapar heralde dua edin bebis cıksınnn
Regl oldunmukiKızlar sağ kasığıma ağrı giriyor sürekli kist falanmı acaba doktora gitmelimiyim?
Yarın günüm ama sivilcelenmem falan yok olmam insallahRegl oldunmuki
İnşallah cnm ama insan hamile olduğunda anlıyor sen ne hissediyorsunYarın günüm ama sivilcelenmem falan yok olmam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?