2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Dün öğlen ovulasyon testini yapip ise gittim. Geldiğimde ikisi de koyuydu ama c daha koyuydu. Akşam tekrar yaptım t çok az belliydi. Şimdi ben naptim yumurtladim mi. Hemen siliniyor mu? Anlamadım bir şey.

Dün öğlen ovulasyon testini yapip ise gittim. Geldiğimde ikisi de koyuydu ama c daha koyuydu. Akşam tekrar yaptım t çok az belliydi. Şimdi ben naptim yumurtladim mi. Hemen siliniyor mu? Anlamadım bir şey.
İkisinin koyuluğu birbirine en yakın olduğu gün yumurtluyorsun demek oluyor. Normalde hep çift çizgi gibi çıkıyor zaten:)

Kızlar merhaba. 7 aylık evliyim. 1 aylıkken hamile kalmıştım. 10. Haftasında düşükle sonuçlandı. 1 aylık korundum ve 5 aydır bebek düşünüyoruz. tüm isteyenlere rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. Adet olmama 1 hafta var bakalım hayırlı bir sonuç alacakmiyiz negatif sonuç görmek insanı yoruyor.

Kızlar ya bende kesilmiş süt gibi akıntı var ic camasırımı kirleten acaba iltihap mı var cok yogun değil gerci ama camasırım kirleniyor adete 7gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…