- 19 Şubat 2017
- 233
- 117
- 18
- 38
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.501
Hayirlisi canm uzulme bak ben dun hasta oldum saniyodum ama bugun yaptm ikiside pozitiff Allahtan asla umut kesilmezBu ayda yoktek çizgi..
İkisinin koyuluğu birbirine en yakın olduğu gün yumurtluyorsun demek oluyor. Normalde hep çift çizgi gibi çıkıyor zaten:)Dün öğlen ovulasyon testini yapip ise gittim. Geldiğimde ikisi de koyuydu ama c daha koyuydu. Akşam tekrar yaptım t çok az belliydi. Şimdi ben naptim yumurtladim mi. Hemen siliniyor mu? Anlamadım bir şey.
Soğan kürünü nasıl yaptınız? Bugün Regl oldum ne zaman başlamam lazımHayirlisi canm uzulme bak ben dun hasta oldum saniyodum ama bugun yaptm ikiside pozitiff Allahtan asla umut kesilmez
ibrahim saraçoğlunun sitesinde yazdığına göre regl bittikten 7 gün sonra canım.Soğan kürünü nasıl yaptınız? Bugün Regl oldum ne zaman başlamam lazım
Ben adetten iki gun sonra yaptm yani yedinci gunu basladim 15 gun hic aksatmadan ictim oglen ve aksam yemeklerden onceSoğan kürünü nasıl yaptınız? Bugün Regl oldum ne zaman başlamam lazım
Hayırlısı olsun canımHayirlisi canm uzulme bak ben dun hasta oldum saniyodum ama bugun yaptm ikiside pozitiff Allahtan asla umut kesilmez
hadi canım :) güzel haberlerini bekliyoruzAYyy kizlar bugün hafif pembemsi bi kanama oldu çok az daha adetime 8 gün var daha..şimdi test yapicam bakalimmm
Kıyamam ya geçmiş olsun canım yank kremi sür onun çok faydası olurEki Görüntüle 1963510
Canimin içi yavrumun eline baksanıza gördükçe içim parcalaniyorrabbim beterinden korusun
Hemen yaz bize dee bende dün ovulasyon testim koyu çıktı şüphelendim açıkçası o.yüzden adet olana kadar ovulasyon testine devam edicemAYyy kizlar bugün hafif pembemsi bi kanama oldu çok az daha adetime 8 gün var daha..şimdi test yapicam bakalimmm
hadi canım :) güzel haberlerini bekliyoruz
ikinci çizgi belli belirsiz çıktı kızlar yaa erken mi yaptım kiHemen yaz bize dee bende dün ovulasyon testim koyu çıktı şüphelendim açıkçası o.yüzden adet olana kadar ovulasyon testine devam edicem
Teşekkür ederim:) sabah kaynattığımızı akşam içebiliyor muyuz? Kabuklarını soydunuz mu:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğiniziBen adetten iki gun sonra yaptm yani yedinci gunu basladim 15 gun hic aksatmadan ictim oglen ve aksam yemeklerden once
Rahim filmi çektirdiniz mi?Kızlar bu ay olmazssam aşılama yaptırmayı düşünüyorum
Koku var mı akıntınızda? İltihaptan tek tüpü alınmış biri olarak iltihapa karşı fobim oldu :))Kızlar ya bende kesilmiş süt gibi akıntı var ic camasırımı kirleten acaba iltihap mı var cok yogun değil gerci ama camasırım kirleniyor adete 7gün var
Hayırlısı olsun canım, bat ne zamandıikinci çizgi belli belirsiz çıktı kızlar yaa erken mi yaptım ki
15 mart canımHayırlısı olsun canım, bat ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?