- 25 Şubat 2017
- 812
- 582
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.521
Canim kan testi taptirdim 19 ciktiYaptın mi test canim
daha varmış canım bat gelsin netleştirirsin inşallah15 mart canım
Canim testi yaptirdim gebeyim. ☺Ayyy hadi insallahh hamilesindır canım sonucu merak ediyorum beni de etiketle sonuç çıkınca olur mu
Evet canim hamileyim. Ins tutunur bebegim daha cok yeni 19 cikti kandaCam ya hamilesin bence:))
Benim testte hayalet gibi cikmisti ikinci cizgi. Lekenme de olmustu. Bu gun kanda baktirdim 19. Mutlaka kanda batir gunun yakinsa ya da gectiyseKizlar yardim dunlekelenmm oldu bu sabah yok test yaptip ve cift cizgi cikti varmi sizce
Bence var canim benimki de böyleydi dub aksam bu gun kanda 19 cikti gebeyim baktir mutlaka
Olabilir canim bende de gaz sanci var batma vardi. Belim de agriyordu. Ins hamilesindirKizlar sizlere bir sorum olacakti kac gundur saga sola donerken yatakta kasigima kramp gibi agri oluyor veya birden hareket ettimde asiri derecede gaz var sizce hamile olabilirmiyim bat bugun ama yarin yapacam
Ins pozitif cikar ☺AYyy kizlar bugün hafif pembemsi bi kanama oldu çok az daha adetime 8 gün var daha..şimdi test yapicam bakalimmm
Canim bende senin adina cok sevindim hayirli olsun.benimde insallah vardir yarin bir olsaydiOlabilir canim bende de gaz sanci var batma vardi. Belim de agriyordu. Ins hamilesindir
Resmini atsana canimikinci çizgi belli belirsiz çıktı kızlar yaa erken mi yaptım ki
Sagol canim sende de vardir ins. Bebeklerimiz salicakla dogar Dogumu birlikte bekleriz artik ☺Canim bende senin adina cok sevindim hayirli olsun.benimde insallah vardir yarin bir olsaydi
Olur olur merak etme. Ben testi aksam 12 de yaptim. Uykum kacti heyecandan. ☺Canim bende senin adina cok sevindim hayirli olsun.benimde insallah vardir yarin bir olsaydi
Cok sagol canm darisi butun isteyenlereCanm taze kaynatacaksin ben bazen kabuklu bazen kabuksuz kaynatttmTeşekkür ederim:) sabah kaynattığımızı akşam içebiliyor muyuz? Kabuklarını soydunuz mu:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi
Evet canim insallah neguzel olur kasim anneleri oluruz bizde :)Sagol canim sende de vardir ins. Bebeklerimiz salicakla dogar Dogumu birlikte bekleriz artik ☺
Evet canim cok guzel olurEvet canim insallah neguzel olur kasim anneleri oluruz bizde :)
Ya ben yurt disindayim hemen kan tahlili olmuyo randevu falan almm gerek ama ben kesin olsun diye iki kez test yaptm canm sanada hayirli ugurlu olsunBenim testte hayalet gibi cikmisti ikinci cizgi. Lekenme de olmustu. Bu gun kanda baktirdim 19. Mutlaka kanda batir gunun yakinsa ya da gectiyse
O akıntı bende de var canim kireç gibi bembeyaz ama az az geliyorKızlar ya bende kesilmiş süt gibi akıntı var ic camasırımı kirleten acaba iltihap mı var cok yogun değil gerci ama camasırım kirleniyor adete 7gün var
Hayırlı olsun canım INSALLAH sımsıkı tutunur sana :)Olur olur merak etme. Ben testi aksam 12 de yaptim. Uykum kacti heyecandan. ☺
Amin canim benim ins. ☺Hayırlı olsun canım INSALLAH sımsıkı tutunur sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?