- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.541
Hayır yok koku aslında daha gecen adette yapıldı tüm tetkiklerim ultrason rahim filmi smear testi kültür örneği hepsini yaptırdım bisi cıkmamısKoku var mı akıntınızda? İltihaptan tek tüpü alınmış biri olarak iltihapa karşı fobim oldu :))
Tebrik ederim yumurtlamadan kac gün gecmisti?Evet canim hamileyim. Ins tutunur bebegim daha cok yeni 19 cikti kanda
Canim bu ay gec yu.urtladim. test yamadim ama belirtilere gore subatin 19 unda olnasi gerekirken 24 u de olduTebrik ederim yumurtlamadan kac gün gecmisti?
He o zaman yoktur ya bazen benim de oluyor öyleHayır yok koku aslında daha gecen adette yapıldı tüm tetkiklerim ultrason rahim filmi smear testi kültür örneği hepsini yaptırdım bisi cıkmamıs
Amin canım inşallahCok sagol canm darisi butun isteyenlereCanm taze kaynatacaksin ben bazen kabuklu bazen kabuksuz kaynatttm
canım o zaman yeni bebek denemeleri başlamış olmuyormu 20-25 gün sürüyorsa kür yaparken denenmiyor muibrahim saraçoğlunun sitesinde yazdığına göre regl bittikten 7 gün sonra canım.
Aynen ya mikrop mu kaptım acabaO akıntı bende de var canim kireç gibi bembeyaz ama az az geliyor
Kür 15 gün sürüyor canım, çalışmalara da devam edebiliyorsun, Rahmi gebeliğe hazırlıyor.canım o zaman yeni bebek denemeleri başlamış olmuyormu 20-25 gün sürüyorsa kür yaparken denenmiyor mu
benim regl 6-7 gün sürüyor regl bitimi başlayıp 2 hafta mı yapmam gerek cnm öncesinde de bir düşük yaptım korkuyorum artıkKür 15 gün sürüyor canım, çalışmalara da devam edebiliyorsun, Rahmi gebeliğe hazırlıyor.
Bilmem ki canım ben bugün farklı markalardan test alacağım az sonra batın ne zamandıAynen ya mikrop mu kaptım acaba
Canım düşük olduğunu bilmiyordum, istersen ibrahim Saraçoğlunun sitesinde iletişim bölümünden mail at, mutlaka geri dönüş yapıyor dediler.benim regl 6-7 gün sürüyor regl bitimi başlayıp 2 hafta mı yapmam gerek cnm öncesinde de bir düşük yaptım korkuyorum artık
Evde test yaptnmi hic canmkızlar doktordan geldim simdi, malesef yerlesme kanaması değilmiş, folikül kisti oluşmuş, yani yumurtlayacakken yumurta dısarı atılamamıs ve kist gibi buyumus. o da simdi kendiliğinden adetle geçicekmiş korkulacak birsey yok dedi, ama bu ay yine fossansımızı bidahaki ay denicez artık ... folikul kisti gebeliğe engel değildir dimi? yani bidahaki ay sorun olmaz?
Direk dr beta hcg yaptı, 0,1 cıktı canım yok yani kesinEvde test yaptnmi hic canm
Evet tüplerm acık 3 aşılama oldumRahim filmi çektirdiniz mi?
Anladim canim az kalmis sabret en kisa zamanda ogrenirsin insYa ben yurt disindayim hemen kan tahlili olmuyo randevu falan almm gerek ama ben kesin olsun diye iki kez test yaptm canm sanada hayirli ugurlu olsun
Sagol canim benim. Darısı sana ☺en kisa zamanda ben de senin icin boyle sevinirim ins canim
Ya sen oyle deyince bende korktum simdi bendede du leke oldu ama bugun yok ve test yaptm ikiside pozitfDirek dr beta hcg yaptı, 0,1 cıktı canım yok yani kesin
Acaba alıp sursem mi böyle açıkta hava alıyor ya bilemedimKıyamam ya geçmiş olsun canım yank kremi sür onun çok faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?