2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Cnm bende de 5 cmlik kist var dün doktordaydim hatta resim paylaştım suan ağrım var hala adetle sökülecek inşallah bizde bebeğe kısa süre ara verdik maalesef

Kızlar bende dra geldim bugun cok batmalarim oldu agridan duramadim hcg istedi sonucunu beklıyorum.bide vajinal ultrasonla bakiyım dedi istemedim bol su iç sıkış karindan bakacam dedi bekliyorum.

Canım bence sen hamile olabilirsin öyle hissettim niyeyse:))
İnşallah canım ya devamlı bir belirti bulsam kendimde umutlancm:) gittim şimdi erken gebelik testi aldım perşembe yapacağım sabah ilk idrarla hatta @utkumuz ile aynı anda yapcz ara ara batma ve ani hareketlerde kasiklarima kramptan başka belirtim yok şimdilik. Bat 15 mart eğer adet olacaksam 13inde sancılarım başlar 14inde kahve lekelenmeler olur 15inde de tamamen adet olurum hep böyle oldu şimdiye kadar ama bakalım kısmet

Anladım inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize :) aşılamadan önce klomen çatlatma iğnesi tedavisi yaptılar mı peki benim de bidahaki ay gitmem gerekiyor da direk tüp bebek derse diye korkuyorum
Evet cnm klomenle başyosun yumurta büyüğüdnde catlatma iğnesi oluyosn sonra aşılama bi sıkıntı yoksa asılama olursn

Bende umutlandırmayım diye demek istemedim ama bana da sen hamilesin gibi geliyor canım :)

Evet cnm klomenle başyosun yumurta büyüğüdnde catlatma iğnesi oluyosn sonra aşılama bi sıkıntı yoksa asılama olursn
Benim tek tüpüm var canım o yüzden bilemiyorum doktor Ne dicek. Daha önce klomen ve iğne kullandım ama iltihaptan ötürü tutmamış. Cevabın için teşekkür ederim Cnm inşallah en yakın zamanda olumlu sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…