- 3 Mart 2017
- 73
- 47
- 18
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.561
ayy cok sevindim , hayırlı olsun insallahhh!!Ya sen oyle deyince bende korktum simdi bendede du leke oldu ama bugun yok ve test yaptm ikiside pozitf
Ay çok sevindim canım hadi hayirlsiiCanim testi yaptirdim gebeyim. ☺
14 mart gebelik oldugunu sanmıyorum ama kendimden ummam yaniBilmem ki canım ben bugün farklı markalardan test alacağım az sonra batın ne zamandı
Canım bence sen hamile olabilirsin öyle hissettim niyeyse:))Bilmem ki canım ben bugün farklı markalardan test alacağım az sonra batın ne zamandı
Cnm bende de 5 cmlik kist var dün doktordaydim hatta resim paylaştım suan ağrım var hala adetle sökülecek inşallah bizde bebeğe kısa süre ara verdik maalesefkızlar doktordan geldim simdi, malesef yerlesme kanaması değilmiş, folikül kisti oluşmuş, yani yumurtlayacakken yumurta dısarı atılamamıs ve kist gibi buyumus. o da simdi kendiliğinden adetle geçicekmiş korkulacak birsey yok dedi, ama bu ay yine fossansımızı bidahaki ay denicez artık ... folikul kisti gebeliğe engel değildir dimi? yani bidahaki ay sorun olmaz?
Bana kan testi yapmadı ya hamileysem ultrasonda gorunurmuydu hemenDirek dr beta hcg yaptı, 0,1 cıktı canım yok yani kesin
Amin canm insallah rabbim butun isteyenlere versin bugun evlilik yildonumumuzdu ve bize boyle bi hediye verildi sukurler olsunayy cok sevindim , hayırlı olsun insallahhh!!
darısı da bizlerin basına insallah o 2 çizgiyi bizler de görürüzz:)
Merymm92 ne tesaduf bende 24 de yumurtladimi dusunuyorun belirtiler oyleydi :)Canim bu ay gec yu.urtladim. test yamadim ama belirtilere gore subatin 19 unda olnasi gerekirken 24 u de oldu
Hemen gorunmuyo galiba ultrasonda canm keske test isteseydinBana kan testi yapmadı ya hamileysem ultrasonda gorunurmuydu hemen
Anladım inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize :) aşılamadan önce klomen çatlatma iğnesi tedavisi yaptılar mı peki benim de bidahaki ay gitmem gerekiyor da direk tüp bebek derse diye korkuyorumEvet tüplerm acık 3 aşılama oldum
İnşallah canım ya devamlı bir belirti bulsam kendimde umutlancm:) gittim şimdi erken gebelik testi aldım perşembe yapacağım sabah ilk idrarla hatta @utkumuz ile aynı anda yapcz ara ara batma ve ani hareketlerde kasiklarima kramptan başka belirtim yok şimdilik. Bat 15 mart eğer adet olacaksam 13inde sancılarım başlar 14inde kahve lekelenmeler olur 15inde de tamamen adet olurum hep böyle oldu şimdiye kadar ama bakalım kısmetCanım bence sen hamile olabilirsin öyle hissettim niyeyse:))
Canım bende ummuyorum ama şansımı deneyecegim yinede sende yap istersen perşembe günü test14 mart gebelik oldugunu sanmıyorum ama kendimden ummam yani
Yok günü gecerse yapıcam bıktım tek cizgiden ama sizden merakla haber bekliyorum :))Canım bende ummuyorum ama şansımı deneyecegim yinede sende yap istersen perşembe günü test
2 aydır folik asitte içiyorum ama bakalım :)Yok günü gecerse yapıcam bıktım tek cizgiden ama sizden merakla haber bekliyorum :))
Hayır canım korunmadik doktorum korunmaniza gerek yok dedi . İnşallah kaybolur canım kistinPeki bu zaman zarfinda korundunuz mu kan tahlili yapmadı 15 gün sonra gel dedi. 2 ilaç yazmış biri ağrı kesici biri adet sokturucu
Evet cnm klomenle başyosun yumurta büyüğüdnde catlatma iğnesi oluyosn sonra aşılama bi sıkıntı yoksa asılama olursnAnladım inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize :) aşılamadan önce klomen çatlatma iğnesi tedavisi yaptılar mı peki benim de bidahaki ay gitmem gerekiyor da direk tüp bebek derse diye korkuyorum
Acaba alıp sursem mi böyle açıkta hava alıyor ya bilemedim
İnşallah canım ya devamlı bir belirti bulsam kendimde umutlancm:) gittim şimdi erken gebelik testi aldım perşembe yapacağım sabah ilk idrarla hatta @utkumuz ile aynı anda yapcz ara ara batma ve ani hareketlerde kasiklarima kramptan başka belirtim yok şimdilik. Bat 15 mart eğer adet olacaksam 13inde sancılarım başlar 14inde kahve lekelenmeler olur 15inde de tamamen adet olurum hep böyle oldu şimdiye kadar ama bakalım kısmet
Benim tek tüpüm var canım o yüzden bilemiyorum doktor Ne dicek. Daha önce klomen ve iğne kullandım ama iltihaptan ötürü tutmamış. Cevabın için teşekkür ederim Cnm inşallah en yakın zamanda olumlu sonuçlar alırızEvet cnm klomenle başyosun yumurta büyüğüdnde catlatma iğnesi oluyosn sonra aşılama bi sıkıntı yoksa asılama olursn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?