2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kesin demiii :) catlar mi yani kesinn bide gec olmamis mi ki ya 16. Gun Takvime gore pazartesiydi
Canım benim de son adet tarihim 22 şubat bende testlerle takip ettim takvimde bugünü gösteriyordu ama 6sında çatladı yumurtam. Teste göre yani. Düzenli adet oluyo musun? 4 6 mart aralarında da test yaptıysan ve silik çıktıysa çatlamamıştır muhtemelen daha

Yok duzenli adet olmuyorum . Pco var bende testler bugun elime gecti ilk defa yapiyorum canim

Inşallah cnm başladım bugün içtim sabah.
Adetimin 2.gunude bal corekotu kurune baslicam acaba ikisini kullanınca bisey olur mu? Bi de hap da kullaniyorum
Iki kur ayni anda kullanilmiyo canm bence once sogan dene corek otu kist yapiyomus haberin olsun senin vucudundaki kisti atman gerek oyuzden sogan en iyisi

kocamı Allaha havale ediyorum bu konuda.

Canım çok çok geçmiş olsun gerçekten umarım en kısa zamanda olur bebeklerin iz esinide elinden ne geliyorsa yap ikna etti sizin hayatınız bu sonuçta..
ben yeteri kadar çocuk istese elini taşın altına tamamen sokar diye düşünüyorum bence o tüp bebekte spermin dölleyebilmesine güveniyor.döllemese belki problemi olduğuna inanırdı. ayrıca bana göre de tüpde ancak yumurtayı döllemesi kendinden şüphe etmesi için bir sebep sorun belki az iken böyle süründürüyor insanı.işte son çare dondurulmuşlarla denemek.
normalde tahlil veremeyen trip atan adam yüzünden aşılama yaptırmadık 7bin lira tüpe verince nasıl numune verdi ağzım açık kaldı

BEN DERDİMİ YAZAYIM O VAKİT 6 SI GECE OVÜLASYON BASLADI DÜN BİTTİ VE İLİŞKİYE GİRDİK SUAN KASIKLARIM AGRIYOR BİR SORUN MU VAR BENDE BİLEMEDİM AYAGA KALKIYORUM DAHA KÖTÜ AĞRIYOR DEVAM ETSEK Mİ BİLEMEDİM

Bazıları icin vesile gerekir. Umarim bi qn evvel hamile kalirsiniz ve esiniz de sizi kırdığının farkina varip size cok guzel bir gebelik donemi yasatir

Bazıları icin vesile gerekir. Umarim bi qn evvel hamile kalirsiniz ve esiniz de sizi kırdığının farkina varip size cok guzel bir gebelik donemi yasatir
kocamı yakın bi yaşta akıllanacağını sanmıyorum. işte benim yaş 33 onunki 28 olmasa bu kadar sıkıntı olmazdı. ben evimin kadını çocuklarımın annesi olmayı beklerken doğal olarak.kocam 28 yaşında topa mı gitsem yoksa kahveye diye karar veremezken.sperm testi doktor filan onun için işkence gibi geliyor.

Kızlar bnm yarın Yada sonraki gün adet olmam gerekiyor bugün test yaptım hattı kanlı dediğiniz türden hiçbişey yok ben ümidi tamamen kestim olsaydı artık silikte olsa çizgi çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…