- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.141
Anladim çok teşekkür ederimHayır canım sadece yarın okucaksın 1 kez hepimiz 1 kere okucaz
Aynen bende hepsini okuyabilirim yarın ALLAH nasip ederse İnşAllah RABBİM hepimizin yüzünü güldürür.Hepimiz 1 kez okuyacaksk yarin bende okurum kizlar yazanlari okuyup bitiririm allahin izniyle
malesef cnm12-16 mart bat bekleyenler
parcalandim 13 @novasa 15 @jeway 14 Zeze493 15 @n-u-r06 12 @Yagmureylul 15 @Zuzupink 12 @leydii18 11 @nakkash 13 @Eylul41213 14 @cimrigelin 16 @hasatvakti 15 @kkk91 16 @kafamdasorular_ 12 @dcygs 12 @Babies16 12 @Elonee 16 E esmer58 16 @zehzeh2 15 @melikeecgl 15
Kızlar batlar geçmiş ne durumdasınız?
tinyrose @Rabisscyln @LeylaKaya
Benim bat geçti evet ne gelen var ne giden acaba hamile miyim diyorum göğüs ağrımdan başka bişi yok adet olucam desem hiç ağrım yok anlayamadım yaniLISTE DEVAMI..
@seda7782 @merymm92Smydnz @novasa @Sylvia Plath @htc27 @Atabetul @Elifimm27 parcalandim @karayipkorsani @LATAHZEN02 @S_V_S_88 @Kelebekcikkk @Sweet03 @suleyagmur__ @hepumutvar @Semamelek @just__married @kizilcik26 @Nilgunsonernaim @Mrsmelike @Detas09 @Melinx @kainattt34 @fthdry
Kızlar bi önceki sayfaya bakın birbirimize dua okuyacağız isteyenler katılabilir
Test yapsana canımBenim bat geçti evet ne gelen var ne giden acaba hamile miyim diyorum göğüs ağrımdan başka bişi yok adet olucam desem hiç ağrım yok anlayamadım yani
Şuan adet döneminde değilsin anladığım kadarıyla canım belkide ovulasyonun yaklaşıyodur akıntıların sebebi budur takvime çok takılma yanıltabiliyoama bu aralar her gun akintim var ankamadim gitti ya.
sizde de oluyor mu ??
8 martta bitmisti adetim bi kac gu gecti surekli bi akinti hali var.bazen beyaz yogun bazen seffaf akiskan
Dün yaptım ama negatif malesefTest yapsana canım
Hayırlısı olsun rabbim en kısa sürede dileğinize kavuştursun inşgünaydın , dün giremedim ama dün kırmızılar geldiyeni bat 10 nisan.
@Saman Alevi canım şu yukarıda yazılanları bu şekilde bende okuyacağımCanım meryem suresi istersen komple oku hepsini okuyamazsan 9. Ayetten 15 e kadar yazmış kızlar tesbihde 100 la havle ... 70 istiğfar 100 ya varis sadece 1 defa yapcan canım.
Resim yukleyemiyorum burda beceremedim bi türlü şimdi işteyim zaten canım..adetim 3 gun geçti bu aradaResim varmı cnm adetine kaç gün var
Resim yukleyemiyorum burda beceremedim bi türlü şimdi işteyim zaten canım..adetim 3 gun geçti bu arada
Adetime 1 hafta kaldı heyecanlı mıyım degilmiyim bende bilmiyorum geçen hafta hastanede bende kan testi yaptırmıştım 0,3 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?