- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.101
Hemen başlıyoruz canım cuma geceleri topluca bağışlanması ve tek tek isimler sayılarak duası yapılacakÇok güzel canım teşekkür ederim:) ne zaman başlıyoruz
Ederim tabi cnm sağol umarım hayırlısı ile nasip olur bizedeİsteyen herkese dua ediyorum sizde bana edin bende 1,5 senedir istiyorum ve 1 dış gebelik öyküm var Rabbim herşeyin hayırlısını versin amiiiiinnnnnnn
Anladım canım geçmiş olsun inşallah kistin temizlenir benim de bu gün geldi lekem başladı gibi ama bugün çok kötü oldum güne gittim 2 yaşında bi çocuk annem diye boynuma sarıldı bana durup durup anne dedi çok fena oldumSuan adetliyim 3.gun ama ağrım çok fazla dün hep sıcak su torbasiyla gezdim. Ağrı kesici alicam birazdan dayanilacak gibi değil ölüyorum
Benimde ismimi alabilirsiniz dualariniz da beni de unutmayın kızlarHemen başlıyoruz canım cuma geceleri topluca bağışlanması ve tek tek isimler sayılarak duası yapılacak
Bende varim arkadaslarÇok güzel olur böyle ben de okurum. Ne zamana kadar okumamız gerekiyor bir süre belirleyelim buna da bene
Ay canım bende bu ay hamile değilsem eğer rahim filmi çekilicem ama inşaAllah hamileyimdir de gerek kalmazBenimde bat 18 mart beklemedeyim kızlar adetten sonra hsg çekilicemmm
Ay canım bende bu ay hamile değilsem eğer rahim filmi çekilicem ama inşaAllah hamileyimdir de gerek kalmazBenimde bat 18 mart beklemedeyim kızlar adetten sonra hsg çekilicemmm
Canım bu cumamı okuycaz yani yarınHemen başlıyoruz canım cuma geceleri topluca bağışlanması ve tek tek isimler sayılarak duası yapılacak
Listenin devamı da var toplamda 120 kişiyiz ama herkes okur mu bilmem
İnşlh hamilesindir değilsende giitğim doktor bana rahim filminden sonra hamilelik ihtimalinin arttığını söylemişti kanallar açıldığı için çekim esnasında.Ay canım bende bu ay hamile değilsem eğer rahim filmi çekilicem ama inşaAllah hamileyimdir de gerek kalmaz
Canım sen test yapmış mıydın? Sordum mu unuttumdaAyyy insallahhhh hamiş duasiiii
Evet canım banada söylediler bide ben 1 kere dış gebelik yaşadığım için mecbur çekilmek zorundayım ama bu ay bakalım nolucakİnşlh hamilesindir değilsende giitğim doktor bana rahim filminden sonra hamilelik ihtimalinin arttığını söylemişti kanallar açıldığı için çekim esnasında.
İnşallah hamilesindirr güzel haberlerini alırız filme falan gerek canım benim.Ay canım bende bu ay hamile değilsem eğer rahim filmi çekilicem ama inşaAllah hamileyimdir de gerek kalmaz
Suan mensim.ama bitince katilmak isterim bende@pinpirik90 @suerol @meraklilarca @sngl cnsz @busraangell @tugsem_10 @Tekirdagli4259 @Busra-drnk @Pembe Ada @berser34 @maviturna @melikeecgl @banukrc @mmavi_21 @zehzeh2 @Bebegimgelsene @Bejan19 @abceee @esmer58 @Ebrarr60 @Kelebek090 @denizyildizi00Mucize2107 @bayanbilge @maviucurtma33 @Yemyesilbirdeniz @Kismetim1234 @tulinkrc @Elonee @nefesimsin gokce Whowiangirl @Mertege123 @ezott @Frdglr @Whiteandblue @mervem-metem @melindaaa01 @GorTuu @yagmur_20 @Nurnur71 @kapadokyam @maiiigokyuzu @GCA18 @Tuma479 Dykdyk Zeytin_yesili @Birumut55 @glry21 @mervebil @mina retriever @mathea @kkk91 @hasatvakti @mtad2611 @hayatguzel2015 @Urkuttt @Minnakbebis @LeylaKaya @Sweetpeas @oglumunannesiyim1 @patate @Hayal Kocak @Evlimutluanne @Caranzy @TUBA48 Babies16 @cimrigelin @dcygs @Eylul41213 @Rabisscyln @mavi-hayal @osskem @kafamdasorular_ @Prenseslerinannesiyim @Selbah @mmmerwe @nakkash @venuskelebek @utkumuz @juliate @leydii18 @Bendenizdebirgemi @yesa1 @pinar_2885 @Zuzupink @mandarin123 @Yagmureylul @n-u-r06 @Korkmaz87 Zeze493 @ankmutsuz Burcummmmm123 @jeway
DUYURU
Arkadaşlar birbirimize hayırlı,sağlıklı bebek için, hamile olan arkadaşlar hayırlı sağlıklı sıhhatli bebeği olması için dua okuyacağız. Isteyenler katılabilir.
Okunacak dualar
Meryem suresi isteyen tamamı veya 9. 15.ayet
70 tane istiğfar (estagfirullah)
100 kere la havle
Vela kuvvete illa billah
100 kere ya varis
Etkili olması için toplu dua yapilip isimlerimize okunacak
Ayrıntılar içinZeytin_yesili ne ne okuyacaginizi ve isimlerinizi söyleyin. Özel mesajla da isimlerinizi soyleyebilirsiniz
Yok canım henüz yapmadım yarın yapıcam amaCanım sen test yapmış mıydın? Sordum mu unuttumda
canım çok iyi düşünmüşşünüz.cok sevindim..:) katılıyorum size hemen...@pinpirik90 @suerol @meraklilarca @sngl cnsz @busraangell @tugsem_10 @Tekirdagli4259 @Busra-drnk @Pembe Ada @berser34 @maviturna @melikeecgl @banukrc @mmavi_21 @zehzeh2 @Bebegimgelsene @Bejan19 @abceee @esmer58 @Ebrarr60 @Kelebek090 @denizyildizi00Mucize2107 @bayanbilge @maviucurtma33 @Yemyesilbirdeniz @Kismetim1234 @tulinkrc @Elonee @nefesimsin gokce Whowiangirl @Mertege123 @ezott @Frdglr @Whiteandblue @mervem-metem @melindaaa01 @GorTuu @yagmur_20 @Nurnur71 @kapadokyam @maiiigokyuzu @GCA18 @Tuma479 Dykdyk Zeytin_yesili @Birumut55 @glry21 @mervebil @mina retriever @mathea @kkk91 @hasatvakti @mtad2611 @hayatguzel2015 @Urkuttt @Minnakbebis @LeylaKaya @Sweetpeas @oglumunannesiyim1 @patate @Hayal Kocak @Evlimutluanne @Caranzy @TUBA48 Babies16 @cimrigelin @dcygs @Eylul41213 @Rabisscyln @mavi-hayal @osskem @kafamdasorular_ @Prenseslerinannesiyim @Selbah @mmmerwe @nakkash @venuskelebek @utkumuz @juliate @leydii18 @Bendenizdebirgemi @yesa1 @pinar_2885 @Zuzupink @mandarin123 @Yagmureylul @n-u-r06 @Korkmaz87 Zeze493 @ankmutsuz Burcummmmm123 @jeway
DUYURU
Arkadaşlar birbirimize hayırlı,sağlıklı bebek için, hamile olan arkadaşlar hayırlı sağlıklı sıhhatli bebeği olması için dua okuyacağız. Isteyenler katılabilir.
Okunacak dualar
Meryem suresi isteyen tamamı veya 9. 15.ayet
70 tane istiğfar (estagfirullah)
100 kere la havle
Vela kuvvete illa billah
100 kere ya varis
Etkili olması için toplu dua yapilip isimlerimize okunacak
Ayrıntılar içinZeytin_yesili ne ne okuyacaginizi ve isimlerinizi söyleyin. Özel mesajla da isimlerinizi soyleyebilirsiniz
İmşallah adetiniz geciktimibenimde öyle akıntım çogalmaya başladı su gibi sanki inşallah hamileyizdir :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?