2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hanımlar okurken tek tek isim saymak her defasında zaman alır ve bir süre sonra zorluk yapar diye düşünüyorum naçizane fikrim okuduklarımıza çektiklerimize başlamadan önce hamile kalmak isteyen evlat hasreti çekenlere hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişlik olması için hamiş olanlara da sağlıkla hayrla bebeklerini kucaklarına almaları için niyet ederek okuyalım cuma geceleri topluca bağışlayıp tek tek isimleri sayıp duasını yaparız

Suan adetliyim 3.gun ama ağrım çok fazla dün hep sıcak su torbasiyla gezdim. Ağrı kesici alicam birazdan dayanilacak gibi değil ölüyorum
Anladım canım geçmiş olsun inşallah kistin temizlenir benim de bu gün geldi lekem başladı gibi ama bugün çok kötü oldum güne gittim 2 yaşında bi çocuk annem diye boynuma sarıldı bana durup durup anne dedi çok fena oldum

İnşlh hamilesindir değilsende giitğim doktor bana rahim filminden sonra hamilelik ihtimalinin arttığını söylemişti kanallar açıldığı için çekim esnasında.
Evet canım banada söylediler bide ben 1 kere dış gebelik yaşadığım için mecbur çekilmek zorundayım ama bu ay bakalım nolucak

Suan mensim.ama bitince katilmak isterim bende

canım çok iyi düşünmüşşünüz.cok sevindim..:) katılıyorum size hemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…