- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.121
Ben adet oldum maalesefLISTE DEVAMI..
@seda7782 @merymm92Smydnz @novasa @Sylvia Plath htc27 @Atabetul @Elifimm27 @parcalandim @karayipkorsani @LATAHZEN02 @S_V_S_88 Kelebekcikk34 @Sweet03 @suleyagmur__ @hepumutvar @Semamelek @just__married @kizilcik26 @Nilgunsonernaim @Mrsmelike @Detas09 @Melinx @kainattt34 @fthdry
Kızlar bi önceki sayfaya bakın birbirimize dua okuyacağız isteyenler katılabilir
Ay yap ve mutlaka beni etiketle canımYok canım henüz yapmadım yarın yapıcam ama
İnşaAllah canımmm
İnşallah hamilesindirr güzel haberlerini alırız filme falan gerek canım benim.
Ayy ben eğilemiyorum canım ya böyle abdest almak da içime sinmiyor hiçHemen başlıyoruz canım cuma geceleri topluca bağışlanması ve tek tek isimler sayılarak duası yapılacak
Amin canım yaa akintim arttı dün ve bugün dün yumurtlama gününde nasıl akıntı oluyorsa aynen öyle akintim vardi bugünde normal beyazAklım sende var ya hayırlısı olsun
Hangi sayfa canmLISTE DEVAMI..
@seda7782 @merymm92Smydnz @novasa @Sylvia Plath htc27 @Atabetul @Elifimm27 @parcalandim @karayipkorsani @LATAHZEN02 @S_V_S_88 Kelebekcikk34 @Sweet03 @suleyagmur__ @hepumutvar @Semamelek @just__married @kizilcik26 @Nilgunsonernaim @Mrsmelike @Detas09 @Melinx @kainattt34 @fthdry
Kızlar bi önceki sayfaya bakın birbirimize dua okuyacağız isteyenler katılabilir
Canım inş.ben Meryem süresini okumaya calisayim yarın cuma saati,ne kadarını okuyabilirsem.bu hamjleligim çok ağır geçiyor.hep bi uyku hali baş dönmesi var.ayakta uyicam o moddayim.Yoksa çok canım istiyor yasin Meryem ve Yusuf sürelerini okumak sürekli ama pek rahatım olmuyor@pinpirik90 @suerol @meraklilarca @sngl cnsz @busraangell @tugsem_10 @Tekirdagli4259 @Busra-drnk @Pembe Ada B berser34 @maviturna @melikeecgl @banukrc @mmavi_21 @zehzeh2 @Bebegimgelsene @Bejan19 @abceee @esmer58 @Ebrarr60 @Kelebek090 @denizyildizi00 @Mucize2107 @bayanbilge @maviucurtma33 @Yemyesilbirdeniz @Kismetim1234 @tulinkrc @Elonee @nefesimsin gokce @Whowiangirl @Mertege123 @ezott @Frdglr @Whiteandblue @mervem-metem @melindaaa01 @GorTuu @yagmur_20 @Nurnur71 @kapadokyam @maiiigokyuzu @GCA18 @Tuma479 @Dykdyk @Saman Alevi @Birumut55 @glry21 @mervebil @mina retriever @mathea @kkk91 @hasatvakti @mtad2611 @hayatguzel2015 @Urkuttt @Minnakbebis @LeylaKaya @Sweetpeas @oglumunannesiyim1 @patate @Hayal Kocak @Evlimutluanne @Caranzy @TUBA48 @Babies16 @cimrigelin @dcygs @Eylul41213 @Rabisscyln @mavi-hayal @osskem @kafamdasorular_ @Prenseslerinannesiyim @Selbah @mmmerwe @nakkash @venuskelebekutkumuz @juliate @leydii18 @Bendenizdebirgemi @yesa1 @pinar_2885 @Zuzupink @mandarin123 @Yagmureylul @n-u-r06 @Korkmaz87 @Zeze493 @ankmutsuz Burcummmmm123 @jeway
DUYURU
Arkadaşlar birbirimize hayırlı,sağlıklı bebek için, hamile olan arkadaşlar hayırlı sağlıklı sıhhatli bebeği olması için dua okuyacağız. Isteyenler katılabilir.
Okunacak dualar
Meryem suresi isteyen tamamı veya 9. 15.ayet
70 tane istiğfar (estagfirullah)
100 kere la havle
Vela kuvvete illa billah
100 kere ya varis
Etkili olması için toplu dua yapilip isimlerimize okunacak
Ayrıntılar için @Saman Alevi ne ne okuyacaginizi ve isimlerinizi söyleyin. Özel mesajla da isimlerinizi soyleyebilirsiniz
Tesbih çekiliyor sadeceeRegliyken okuyabiliyor muyuz peki bu dualari?
Ah kiyamam yaa. Benim ağrım azaldı şükürAnladım canım geçmiş olsun inşallah kistin temizlenir benim de bu gün geldi lekem başladı gibi ama bugün çok kötü oldum güne gittim 2 yaşında bi çocuk annem diye boynuma sarıldı bana durup durup anne dedi çok fena oldum
Her ay yapmayabiliriz cnm. Tesbih cekebilirsen çek. Bende suan adetliyim 3 güne biter o zaman okucamBen adet oldum maalesefyıne olmadı erken artık umudum nisan ayı ve okurum tabıkı
603 cnm oku bakHangi sayfa canm
Allah kabul etsin okuyabildigini oku cnm.Canım inş.ben Meryem süresini okumaya calisayim yarın cuma saati,ne kadarını okuyabilirsem.bu hamjleligim çok ağır geçiyor.hep bi uyku hali baş dönmesi var.ayakta uyicam o moddayim.Yoksa çok canım istiyor yasin Meryem ve Yusuf sürelerini okumak sürekli ama pek rahatım olmuyor
Tatlım batini yazmican ismini ve ne okuyacagini yazican:)@Saman Alevi beni de ekle lütfen listene bat 23 mart
Tesbih çekiliyor sadecee
Okudum canm arkadaşa msj attım cevp bekliyorum603 cnm oku bak
Canm ya ben meryem süresinin 7 ayetini okuycm ve estağfirullah hergun okunuyor demi yarin basliycm da nasil oldugunu bilmedigim için kafam karıştı birazOkudum canm arkadaşa msj attım cevp bekliyorum
Canım meryem suresi istersen komple oku hepsini okuyamazsan 9. Ayetten 15 e kadar yazmış kızlar tesbihde 100 la havle ... 70 istiğfar 100 ya varis sadece 1 defa yapcan canım.Canm ya ben meryem süresinin 7 ayetini okuycm ve estağfirullah hergun okunuyor demi yarin basliycm da nasil oldugunu bilmedigim için kafam karıştı biraz
Haftada sadece 1 defa okunucak bunlar anladigim kadariyla yani hergun değil yarın okusam onumuzdeki cumaya kadar okumam gerekmiyck demiCanım meryem suresi istersen komple oku hepsini okuyamazsan 9. Ayetten 15 e kadar yazmış kızlar tesbihde 100 la havle ... 70 istiğfar 100 ya varis sadece 1 defa yapcan canım.
Hayır canım sadece yarın okucaksın 1 kez hepimiz 1 kere okucazHaftada sadece 1 defa okunucak bunlar anladigim kadariyla yani hergun değil yarın okusam onumuzdeki cumaya kadar okumam gerekmiyck demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?