2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ben adet oldum maalesef yıne olmadı erken artık umudum nisan ayı ve okurum tabıkı

Canım inş.ben Meryem süresini okumaya calisayim yarın cuma saati,ne kadarını okuyabilirsem.bu hamjleligim çok ağır geçiyor.hep bi uyku hali baş dönmesi var.ayakta uyicam o moddayim.Yoksa çok canım istiyor yasin Meryem ve Yusuf sürelerini okumak sürekli ama pek rahatım olmuyor

Ah kiyamam yaa. Benim ağrım azaldı şükür

Allah kabul etsin okuyabildigini oku cnm.

@Saman Alevi ben katılmak istiyorum meryem süresinin 9. Ayetinde 15 ayetine kadar ve estağfirullah çekerim İnşAllah ama bunu ne zamana kadar devm ettirmem gerek ve hergun okunucak galiba okundu diye bilgi vermemz gerekiyrmu ben meryem suresini adet olacagim gune kadar okurm tesbih zaten adet olsamda okuyabilirm

Canm ya ben meryem süresinin 7 ayetini okuycm ve estağfirullah hergun okunuyor demi yarin basliycm da nasil oldugunu bilmedigim için kafam karıştı biraz
Canım meryem suresi istersen komple oku hepsini okuyamazsan 9. Ayetten 15 e kadar yazmış kızlar tesbihde 100 la havle ... 70 istiğfar 100 ya varis sadece 1 defa yapcan canım.

Canım meryem suresi istersen komple oku hepsini okuyamazsan 9. Ayetten 15 e kadar yazmış kızlar tesbihde 100 la havle ... 70 istiğfar 100 ya varis sadece 1 defa yapcan canım.
Haftada sadece 1 defa okunucak bunlar anladigim kadariyla yani hergun değil yarın okusam onumuzdeki cumaya kadar okumam gerekmiyck demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…