- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.281
Cnm şimdi sana ne desem yanlış olur. Bende hiç akinti yoktu normalde adete yakın olur ama bu sefer yoktu çünkü kist vardı benim çok kasik ağrım oldu o da kist yuzundendiTurkuazKrampon . Canim ya bisey sorcm sende adet söktürücü kullandın adet olmadan önce bi belirti yaşadın mı. Benim 4. Günüm adet olmadm bugünde ama 2 gündür akintim artti bugün iki kere yumurta akı gibi akintim oldu hemde çok fazla az oncede ayni sekilde akinti oldu ve damar seklinde kanla beraber çok az kan oglende sol kasigim çok ağrı yapti durdu
Mantıklı cnm olabilir benimde aklıma gelmistiCanlar bi fikrim var @Saman Alevi arkadasimiz sana ozelden msj atan arkadaslarin isimlerini liste halinde yazsan herkes o listedeki isimleri dualarina dahil etse daha iyi olmazmi ben hergun tesbihleri cekiyorum ibadetimi yapiyorum ve ettigim dualara sizlerin isimlerinide katmak istiyorum sizce boyle olsa daha iyi olmazmi en nihayetinde duanin zamani yok yapmak isteyen arkadaslar bu sayede bizleride dualarina eklemis olur yer gok dua uzerine kurulu bu sayede birbirimize dualarimiz gecer allahim hepimizin yaptigi ibadeti kabul etsin not:isimlerini vermek istemeyen arkadaslar ozelden mesaj atabilir yada uyelik isimlerini etiketlemeden liste olusturulabilir nacizane fikrim arkadaslar
Adetim bittiktwn iki soonra basladim canm 15 gun hic aksatmadan yaptmK Kismetim1234 cnm sen sogan suyuna adetten önce mi sonra mi basladin ve kaç gün yaptın?
Tmm cnmmAdetim bittiktwn iki soonra basladim canm 15 gun hic aksatmadan yaptm
Aynenn kuzummm liste yapsak cok guzel olurMantıklı cnm olabilir benimde aklıma gelmisti
Insalllah insalllahSizcesi yok kuzummm bence dupeduz hamilesinnn
Hamilesin gozun aydin Allah tamamina erdrsinEki Görüntüle 1969144 sizcee????
Amin amin insallah rabbim butun evlat isteyenlere nasip edrHamilesin gozun aydin Allah tamamina erdrsin
Amin aminoooo süper darısı başımıza tebrikler
Hamilesin:) hayırlı olsunEki Görüntüle 1969144 sizcee????
Eki Görüntüle 1969144 sizcee????[/QUOTE maşallah hamilesin canım Allah sağlıklı kucağında almak nasip etsin banada dua et normalmi tedavi klomen felanlamı kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?