2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canlar benimde akıntım devam ediyoo bugün belimde biraz ağrılarım var ve karnıma kasıklarıma ara ara ağrı giriyo bişeyler içtiğim zaman tuvalete çok sıkışıyorum göğüslerimde bi belirti yok normalde adetten önce acayip ağrı olurdu özellikle geçen ay ama bu ay göğüs ağrım yok ay inşaAllah hamileyizdir yaaa hayırlı sonuçlar alırız

Canlar bi fikrim var @Saman Alevi arkadasimiz sana ozelden msj atan arkadaslarin isimlerini liste halinde yazsan herkes o listedeki isimleri dualarina dahil etse daha iyi olmazmi ben hergun tesbihleri cekiyorum ibadetimi yapiyorum ve ettigim dualara sizlerin isimlerinide katmak istiyorum sizce boyle olsa daha iyi olmazmi en nihayetinde duanin zamani yok yapmak isteyen arkadaslar bu sayede bizleride dualarina eklemis olur yer gok dua uzerine kurulu bu sayede birbirimize dualarimiz gecer allahim hepimizin yaptigi ibadeti kabul etsin not:isimlerini vermek istemeyen arkadaslar ozelden mesaj atabilir yada uyelik isimlerini etiketlemeden liste olusturulabilir nacizane fikrim arkadaslar

Cnm şimdi sana ne desem yanlış olur. Bende hiç akinti yoktu normalde adete yakın olur ama bu sefer yoktu çünkü kist vardı benim çok kasik ağrım oldu o da kist yuzundendi

Mantıklı cnm olabilir benimde aklıma gelmisti

Ismini vermek istemeyen arkadaşlar var eğer kabul ederlerse kullanıcı adlar yazılmadan sadece isimler yazilsin

Whiteandblue arkadaşım sen kız Bebek istiyordun. Ovulasyondan önce birlikte olunca kız ihtimali çoktu değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…