- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.301
Anladım canm benim çok artti da merak ettimCnm şimdi sana ne desem yanlış olur. Bende hiç akinti yoktu normalde adete yakın olur ama bu sefer yoktu çünkü kist vardı benim çok kasik ağrım oldu o da kist yuzundendi
Cnm ovulasyon testi yaptın mı ya da yumurta çatlama zamanlarını hesap ettinmi ilk mi? Esi ne nasıl söyledin? Anlatsana biraz:))Kizlar benden bebek isteyenlere bi tavsiye iliskiye girdikten sonra hemen kalkmayin kalcaninizn altina 2 yasgik koyup kalcanizi yukseltin ve yataktan 3 saat boyunca kalkmayin bana bi ebe onermisti ve tuttu allahima sukurler olsunki :)
Hayırlı olsun canım hamilesin
Evet 6 gunum gectiHayırlı olsun canım hamilesinsenin günün geçmişti sanırım dimi
Hemen kan testiyle de resmileştir hamileliğini :) Bu arada adet günü yaptığın test mi negatif çıkmıştıEvet 6 gunum gecti
Adetten 2 gun sonra yaptgm test ama subatin 28 cekmesine bagliyorm bnHemen kan testiyle de resmileştir hamileliğini :) Bu arada adet günü yaptığın test mi negatif çıkmıştı
Amin amin darisi isteyenlerehayırlısı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Katılırım canım tabi ne okuyacağız@dilekylmz22sher33 @Bejan19 kuzular dua etkinliği yapıyoruz her cuma gecesi bağışlanıp ismen dua etmek için katılır mısınız
Ne güzel duydu rabbim bizlere de yaşatır inşallah ne zamandır istiyordun?Ovulasyon testi yapmadm sadece yumurtlama donemlerinde iliskiye girmeye ozen gosterdm 2. Cocugum olacak kismetse esim 15 gun once yurt disina gitti ilk test yaptigimda esime test yaptigimi soylemedim negatif ciktigi icin 6 gunum gecmisti ve o gun gun hesapliyodu zaten sonra bugun test yaptim ve bu hayirli sonucu aldm esime msj attm bisey soyliycem sana ama bole buyuk tepkiler gosterme ve sakin ol dedim basladi soylenmeye regl mi oldn ne oldu die sonra testin fotosunu atinca havalara uctu :)
4 aydirNe güzel duydu rabbim bizlere de yaşatır inşallah ne zamandır istiyordun?
Amin amin insallah butun bebek isteyenlerin kucagina nasip eder rabbimAy ne güzel bi hamiş daha katıldı aramıza bizede dua et bu ay bizimde olsunnnn
100 tane Ya Varis Ya Halik 100 salevat 100 vela havle vela kuvvete illa billah istersen meryem süresi baştan sona kadar ister 5ci ayetten başlayıp 9 ayeti okuyabilirsin canım sana nasıl uygunsaKatılırım canım tabi ne okuyacağız
Tebrik ederim canım Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamilelik nasip etsin sağlıkla hayrla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et canım inşallah biz de anneliği tadalım
Canım arkadaşlar kabul ederse ben isimleri kullanıcı ismi olmadan yazarımCanlar bi fikrim varZeytin_yesili arkadasimiz sana ozelden msj atan arkadaslarin isimlerini liste halinde yazsan herkes o listedeki isimleri dualarina dahil etse daha iyi olmazmi ben hergun tesbihleri cekiyorum ibadetimi yapiyorum ve ettigim dualara sizlerin isimlerinide katmak istiyorum sizce boyle olsa daha iyi olmazmi en nihayetinde duanin zamani yok yapmak isteyen arkadaslar bu sayede bizleride dualarina eklemis olur yer gok dua uzerine kurulu bu sayede birbirimize dualarimiz gecer allahim hepimizin yaptigi ibadeti kabul etsin not:isimlerini vermek istemeyen arkadaslar ozelden mesaj atabilir yada uyelik isimlerini etiketlemeden liste olusturulabilir nacizane fikrim arkadaslar
Gecikme olmaz cnm genelde ilaç bitince 2 3 gün sonra adet oluyorlarmis. Ama benim ilacı kullanırken 8.gunde oldumYa kızlar ben bu ay duphaston kullanıyorum ya normal bat 24 mart ama bu ilaç 20'sinde bitiyo o yüzden gecikmem olurmu olmazmı ne zaman olur bilmiyorum ilaçtan dolayı kafam karıştı sizce gebelik testini ne zaman yapmalıyım her ihtimale karşı ayın 24'ünü beklemeli miyim? Çünkü ilacım etkisi herkeste farklı oluyo kimi 8 gün sonra kimi 2 gün sonra adet oluyo
Tamamm canimmm cok saolllCanım arkadaşlar kabul ederse ben isimleri kullanıcı ismi olmadan yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?