2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kizlar benden bebek isteyenlere bi tavsiye iliskiye girdikten sonra hemen kalkmayin kalcaninizn altina 2 yasgik koyup kalcanizi yukseltin ve yataktan 3 saat boyunca kalkmayin bana bi ebe onermisti ve tuttu allahima sukurler olsunki :)
Cnm ovulasyon testi yaptın mı ya da yumurta çatlama zamanlarını hesap ettinmi ilk mi? Esi ne nasıl söyledin? Anlatsana biraz:))

Ovulasyon testi yapmadm sadece yumurtlama donemlerinde iliskiye girmeye ozen gosterdm 2. Cocugum olacak kismetse esim 15 gun once yurt disina gitti ilk test yaptigimda esime test yaptigimi soylemedim negatif ciktigi icin 6 gunum gecmisti ve o gun gun hesapliyodu zaten sonra bugun test yaptim ve bu hayirli sonucu aldm esime msj attm bisey soyliycem sana ama bole buyuk tepkiler gosterme ve sakin ol dedim basladi soylenmeye regl mi oldn ne oldu die sonra testin fotosunu atinca havalara uctu :)

hayırlısı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ne güzel duydu rabbim bizlere de yaşatır inşallah ne zamandır istiyordun?

Ya kızlar ben bu ay duphaston kullanıyorum ya normal bat 24 mart ama bu ilaç 20'sinde bitiyo o yüzden gecikmem olurmu olmazmı ne zaman olur bilmiyorum ilaçtan dolayı kafam karıştı sizce gebelik testini ne zaman yapmalıyım her ihtimale karşı ayın 24'ünü beklemeli miyim? Çünkü ilacım etkisi herkeste farklı oluyo kimi 8 gün sonra kimi 2 gün sonra adet oluyo

Katılırım canım tabi ne okuyacağız
100 tane Ya Varis Ya Halik 100 salevat 100 vela havle vela kuvvete illa billah istersen meryem süresi baştan sona kadar ister 5ci ayetten başlayıp 9 ayeti okuyabilirsin canım sana nasıl uygunsa

Canım arkadaşlar kabul ederse ben isimleri kullanıcı ismi olmadan yazarım

Gecikme olmaz cnm genelde ilaç bitince 2 3 gün sonra adet oluyorlarmis. Ama benim ilacı kullanırken 8.gunde oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…