- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.321
Günaydın canım bugün benim de bat hadi hayırlısı benimki gelecek gibiGünaydınbugün regl günü bakalım nolcak inş gelmezzzz
Gunaydinlar kızlar.. adetimin bugün 5.gunu normalde bitmiş olmasi lazimdi ama bayağı yogun geliyor sen ne zaman adet ol can?Günaydın ♥ Nasılsınız kuzular
Günaydın kuzum inşallah bat bekleyenler hamiledir temizlenmesine az kalmış yumurtlama gününü bekleyenler inşallah gelecek batları gelmez hiç kimse üzülmez ağlamaz sevincinden şükür secdesi yapar ayakları yerden kesilir bulutlar üstünde gezer inşallah hepimiz sağlıklı sorunsuz hayrlı hamişlik yaşarız sağlıkla hayrla meleklerimizi kucağımıza alırızGünaydın hanımlarbenim de bata son 7 kaldı bakalım umutlar diğer aya mı kalacak yoksa muradıma erecek miyim
İnş gelmez cnm yaGünaydın canım bugün benim de bat hadi hayırlısı benimki gelecek gibi
Geç yumurtlayınca adet günüde uzuyo canım sağlıklı yumurtlama olur canım geç döllenme ile adeti bir hafta geçip kanda negatif sonuç alan ama adetinin geçmesinin 15-17 gün sonra hamile kaldığını öğrenen arkadaşlarımız var inşallah sende hamiş kalmışsındır bebeğin sana sıkı sıkı tutunurKizlar birsey sormak istiyorum evde ovulasyon testi yapiyorm adetim duzenlidir yaklasik 3 aydir evde ovulasyon testi yapiyorum 14.gunde yumurtam catliyor ama bu ay cift cizgiyi 17gunde yakaladim sizce bu normalmi ve diger bir sorum bir sonraki adet gunum gecmi gelecek ve sizce saglikli bi yumurtlamam olurmu kafamda deli sorular benim gibi bu durumu yasayan varmi zamaninda cok dr a gittim artik gitmek istemiyorum oluruna biraktim bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirmi
Eline merdane alıp içindeki sesi kovala canımDündü gelmedi bakalım bugün gelecek mi içimden bir ses bugün gelecek diyor ama bakalımKelebekcikk34 sende bişey var mı canım.... Benim pek umudum yok dilerim sen hamilesindir..
Insallahhhh insallahhh canimmm benimmm agzindan bal damliyor amaa ben cok umutsuzum cunku her ay yeni umutlar ve beraberliginde husranla gelen kirmizilar rabbim acisin halimize sagliklisinda isteyen herkesede banada nasip etsinGeç yumurtlayınca adet günüde uzuyo canım sağlıklı yumurtlama olur canım geç döllenme ile adeti bir hafta geçip kanda negatif sonuç alan ama adetinin geçmesinin 15-17 gün sonra hamile kaldığını öğrenen arkadaşlarımız var inşallah sende hamiş kalmışsındır bebeğin sana sıkı sıkı tutunur
Dün akşam çok çok az açık kahve akıntı gelmişti canım bugün de peçeteye geldi başka bişey yok şimdilik ama kırmızılar da arkasında kesinİnş gelmez cnm ya
Kuzum benimmm emin ol yalniz degilsin derdi olmayanin burada isi ne ben kadinlar kulubunun adini bile bilmezdim ama simdi kurdu oldum sikma o guzel canini bende sen gibi dusunmekten kafayi siyirdim cok sukur ki bizim yanimizda olan eslerimiz var bak biz variz ayni kandan candan olmasakta yuzlerini tanimadigimiz insanlara dert yanioruz dua ediyoruz destek oluyoruz kimseye anlatamadiklarimizi burada konusabiliyoruz sen hemen umutsuzluga kapilma vardir rabbimin bi bildigi vakti saatini bekliyordur siknti stres yapamayin diyorlar ama hele bi durumumuza dussunler o diyenleride gorurum ben mumkun mertebe takmamaya bak belki gec dollenme olmustur hemen umutsuz olma hele bekleyip gorelimTabiki hamile değilim herzaman olduğu gibi
Ve her geçen ay daha da kötüyüm yine dağaldım,yine gücüm bitinr kadar ağladım ama ne fayda belkide artık kabul etmem lazım.
Cocuk fikrini kaldırmam lazım ve olmadığını kabul etmem lazım.Bu benim sınavımmış deyip beyaz bayrağı çekip evdeki folikasitleri çöpe atmak lazım.Eşim bana akşam böyle eriyip gitceksen karşımda cocuk falan istemiyorum dedi.Ben artık göz pınarımda yaşla beklemekten her cocuk gördüğümde yüreğin titremesinden cok yoruldum...Zaten oğlumu kaybetmişim.Tek istediğim yarama merheme olacak,içimde kalan annelik duygususunu bana doyasıya yaşatacak evlatlardı...ama olmuyo her ay umutlanmaktan tükendim.Demekki benim için hayırlı olan buymuş.Allah hepinizin yardımcısı olsun.Evlat sahibi olanlarda onlara sıkıca sarılsın.Evlat kokusunu bilmeyen bunun için yanan cok aile var.
inş aşılamanız başarılı olur ne kadardır istiyosun bebek sahibi olmayı ....8 martta aşılama yaptirdim. 4 gun sonra kan tahliliyle çıkacak sonuç. Yazmadigim post kalmadi sanırımkafami dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyor, aklım hep bunda, gunler geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?