2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Evet canım sen yinede hepsini bir arada yapma ama bu kürü yap derim gerçekten ben çok faydasını gördüm

İLk defa böyle oldu idrar testim normalde ilk yaptığımda böyle olup tek bi yere toplanıyordu neden böyle olduğunu bilen var mı 1 saat oldu bakmamıştım bi baktım dağılmamış ??

Eklentiler

• image.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 51
Kizlar bata 5 gun kala kan tahlili yaptim 2 cikti ordaki hemsire erken dedi 1 hafta gecsin adetine sonra yap dedi adet gunum bugun ama yarinda olabilir sizce 5 gun once olsaydi cikarmiydi

FURKAN-74 için 40 meâl bulundu (25/FURKÂN-74: (Ve o kullar): Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takvâ sahiplerine önder kıl! derler.) / (25/FURKÂN-74: Ve öyle kişilerdir onlar ki Rabbimiz derler, eşlerimizden, soylarımızdan, gözlerimizi aydınlatacak kişiler ihsân et bize ve bizi, çekinenlere rehber kıl.)

Kızlar Furkan süresini okuyun inşallah vesile olsun minnaklarimiz nasıp olur

Dün regli oldum. Yeni bat 10 nisan. Sanırım bu konunun üstüne bu kadar düşünürken ben gebe kalamayacağım. Zaten tedaviye de başlayacağız 1-2 ay içinde bu konuyu bir süre düşünmemeye karar verdim. Diyet gruplarında filan takılayım birazda.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…