- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.481
Bisey çıkmazsa kalicak inşallah cnmCanım benim yeni bat 14 nisan hatta diğeride 12 mayıs olmuş oluyobu grup kalsın bencede ben ilk kez bir topiğe böyle devamlı yazıyorum. TurkuazKrampon
Internete bal corekotu tarçın kuru yaz cnm bakHangi kür öğrenebilir miyim bende yapmak istiyorum çünkü
23 nisanHayırlısı olsun cnm yeni bat nedir
Ben de aynen sabah oldum. Kasiklarim bayağı ağrıdı. Bende salı gününe randevu aldimGünaydın kızlar bende bugün itibariyle adet oldum aşırı sancım oldu 5 saat yataktan kalkamadım salı günü doktora gideceğim bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz
Evet canım sen yinede hepsini bir arada yapma ama bu kürü yap derim gerçekten ben çok faydasını gördümO kuru bende yapicam özel kestane balini bile aldım bu kur için. Ama sogan suyu yaptığım için bu adetimde baslayamadim maalesef adetimin 6.gunu ve artık çok geç hemde iki kur bir arada olmazdı. Zaten bu aydan umudum yok benim yumurta çatlama donemimde tam 1 hafta şehir dışında olucam ilişki olmucak. Diğer aya hem bu kuru denicem hemde isleri siki tutucam nasip bakalim
Hayırlısı olsun canm inşallah diğer aya sağlıkla hamile kalırsın herşey gönlünce olsunBen adet oldum kızlarrrr olmadı bu ayda maleseff yeni bat 13 nisan
Yok canm ayakta cok durunca oluyo benim ama normalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?