- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.661
Aynen öyle çok doğru söylüyorsun Canm
Heh işte bak o gamsız :) azıcık bizde öyle oşsak şimdiye on tane doğurmuştuk belki...bana da herkes diyo çocuk düşünmüyor musun bende benim bir kaybım var o yüzden korkuyorum kendimi hazır hissetmiyorum diyorum artık takma önüne bak diyolar hemenİyi geceler canım.Kesinlikle katılıyorum nasıl takmıyor düşünmüyor bu insanlar ben anlamıyorum bende mi sorun var diyorum heparkadaşımın adeti 6 gün geçti ve hala test yapmadı amannn bakarım diyor ben anladım ki anormalim....
Tatlım bende ilk kızımda oyleydim her ay husran her ay hüsran en sonunda her halde benim.cocugum olmucak duzensizlikten dolayı dedim düşünmeyi biraktim o ay hamile kaldım insan bi müddet sonra kafasına takmayı gerçekten bırakabilir
Aynen cnm ya daha önce bu hormanal bir durum çocuk isteği kendiliginden gelen bi his karşı konulmuyor diyorlardı olur mu ya öyle şey düşünürsün karar verip yaparsın diyordum ama olmadı mevzu büyükmüş ya bide korunmayı bırakır bırakmaz olur sanıyordumSöz konusu çocuk olunca:))
İnsana akıl vermek kolayda akıl vermekle olmuyor herşey boş laf insanın annesinin bile boş lafı insanı çok kırıyor insan bazen bişey anlatıp paylaşmak istemiyor heyecanını bile maf ediyorlar yaniHeh işte bak o gamsız :) azıcık bizde öyle oşsak şimdiye on tane doğurmuştuk belki...bana da herkes diyo çocuk düşünmüyor musun bende benim bir kaybım var o yüzden korkuyorum kendimi hazır hissetmiyorum diyorum artık takma önüne bak diyolar hemen
İnşallah Canm sende yarın kan testi yaptıracaktın adet olmadın demeTurkuazKrampon yok az kaldı benimde kafamın atmasına bu ay cok kötü oldum zaten artık hislerimede güvenmiyorum bu ay güzel hissetmiştim oysa...inşlh bendede öyle olur ya bi an evvel
Tam gamsız yarın kan verecek benim zorumlaHeh işte bak o gamsız :) azıcık bizde öyle oşsak şimdiye on tane doğurmuştuk belki...bana da herkes diyo çocuk düşünmüyor musun bende benim bir kaybım var o yüzden korkuyorum kendimi hazır hissetmiyorum diyorum artık takma önüne bak diyolar hemen
Amin inşallah CanmAmin cnm amin inşallah nasıp kısmet bakalim
Hiç yapamadigim bir şey ömrüm boyunca hep pimpirikli olmuşumdur bu konuya da itinayla stres yapıyorum
Cok haklısın arkdşm cokİnsana akıl vermek kolayda akıl vermekle olmuyor herşey boş laf insanın annesinin bile boş lafı insanı çok kırıyor insan bazen bişey anlatıp paylaşmak istemiyor heyecanını bile maf ediyorlar yani
üzülme canım Allah büyüktür bende çok üzülüyorum ama sabrediyorumCok haklısın arkdşm cok
Annemin benim için çok üzüldüğünü canı gönülden biliyorum ama geçen aradım onu heycanla anne dedim arı sütü çok iyimiş sipariş etcem.Bana kibarca dediki sende herşeye inanıyosun demeye getirdi biraz böyle güvenme hemen ama alcaksan al tabi dedi.ben oysa ne heycanla aradım kızım belki şifa ondandır demesini bekledim.sonra kapattm telefonu kendi kendime evet herşeyden medet umacak kadar çaresizim anne diye kendi kendime ağladım.
Yemin ederim tüylerim ürperdi inşallah istediğine en kısa zamanda ulaşırsın Canm inşallah rabbim sana bir an önce bebek nasip eder hayırlı ve sağlıklı bende alınganım ama alınganlıkta boşa değil bazen büyüklerimiz yakınlarımız belki iyi bişey söylediklerini herşeyi bildiklerini sanıyorlar ama konuşurken herşeyi hesaba katmadan konuşuyorlarCok haklısın arkdşm cok
Annemin benim için çok üzüldüğünü canı gönülden biliyorum ama geçen aradım onu heycanla anne dedim arı sütü çok iyimiş sipariş etcem.Bana kibarca dediki sende herşeye inanıyosun demeye getirdi biraz böyle güvenme hemen ama alcaksan al tabi dedi.ben oysa ne heycanla aradım kızım belki şifa ondandır demesini bekledim.sonra kapattm telefonu kendi kendime evet herşeyden medet umacak kadar çaresizim anne diye kendi kendime ağladım.
Ayy hiç üzülme bence annen gerilme biraz rahatla diye öyle demiştir ya anneler kiyamazCok haklısın arkdşm cok
Oldum tabiki 2 gün önce topikte isyan ettim görmedin mi arkadaşlar sağ olsun destek verdi çok ,çok üzüldüm cok kötü oldum ya arkdşm her geçen ay dahada üzücü oluyoİnşallah Canm sende yarın kan testi yaptıracaktın adet olmadın deme
Bekle bence adet günün gelmesse yap cünkü yapsanda emin olamıcaksın gene yapma boşa erkenovulasyon gününden kaç gün sonra test filan yapmalı bugün ovulasuon günüm haftaya yapsam erken mi olur bende 6 aydır istiyorum
insanlar eleştiri yaparken çok acımasız olabiliyorlarBi tane yaşlı teyze var bizim mahallede ben bebeğimi kaybettiğimde berbat haldeyim insanlar geçmiş olsuna geliyorlar annemde kalıyorum o ara,kadın geldi bana dedi ki aman ne üzülüyosun bi kova suya bakar dedi ben şok cinnet geçircektim az daha! Dedim sen ne diyosun benim çocuğum gitmiş o geri gelir mi!
Tövbe tövbe o nasıl laf yaBi tane yaşlı teyze var bizim mahallede ben bebeğimi kaybettiğimde berbat haldeyim insanlar geçmiş olsuna geliyorlar annemde kalıyorum o ara,kadın geldi bana dedi ki aman ne üzülüyosun bi kova suya bakar dedi ben şok cinnet geçircektim az daha! Dedim sen ne diyosun benim çocuğum gitmiş o geri gelir mi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?