2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Aynen öyle çok doğru söylüyorsun Canm

Heh işte bak o gamsız :) azıcık bizde öyle oşsak şimdiye on tane doğurmuştuk belki...bana da herkes diyo çocuk düşünmüyor musun bende benim bir kaybım var o yüzden korkuyorum kendimi hazır hissetmiyorum diyorum artık takma önüne bak diyolar hemen

Tatlım bende ilk kızımda oyleydim her ay husran her ay hüsran en sonunda her halde benim.cocugum olmucak duzensizlikten dolayı dedim düşünmeyi biraktim o ay hamile kaldım insan bi müddet sonra kafasına takmayı gerçekten bırakabilir

Söz konusu çocuk olunca:))
Aynen cnm ya daha önce bu hormanal bir durum çocuk isteği kendiliginden gelen bi his karşı konulmuyor diyorlardı olur mu ya öyle şey düşünürsün karar verip yaparsın diyordum ama olmadı mevzu büyükmüş ya bide korunmayı bırakır bırakmaz olur sanıyordum

İnsana akıl vermek kolayda akıl vermekle olmuyor herşey boş laf insanın annesinin bile boş lafı insanı çok kırıyor insan bazen bişey anlatıp paylaşmak istemiyor heyecanını bile maf ediyorlar yani

Tam gamsız yarın kan verecek benim zorumla eşimde böyle gördükçe bak sen niye bu kadar takıyorsun insanlara bak diyor...ya tvde gördüğüm birşey, soran insanlar, imalar herşey onu düşündürtüyor ki ben unutmak istesem de unutamıyorum bu mevzuyunapsam bilemedim diyete başladım

Hiç yapamadigim bir şey ömrüm boyunca hep pimpirikli olmuşumdur bu konuya da itinayla stres yapıyorum

İnsana akıl vermek kolayda akıl vermekle olmuyor herşey boş laf insanın annesinin bile boş lafı insanı çok kırıyor insan bazen bişey anlatıp paylaşmak istemiyor heyecanını bile maf ediyorlar yani
Cok haklısın arkdşm cok
Annemin benim için çok üzüldüğünü canı gönülden biliyorum ama geçen aradım onu heycanla anne dedim arı sütü çok iyimiş sipariş etcem.Bana kibarca dediki sende herşeye inanıyosun demeye getirdi biraz böyle güvenme hemen ama alcaksan al tabi dedi.ben oysa ne heycanla aradım kızım belki şifa ondandır demesini bekledim.sonra kapattm telefonu kendi kendime evet herşeyden medet umacak kadar çaresizim anne diye kendi kendime ağladım.

üzülme canım Allah büyüktür bende çok üzülüyorum ama sabrediyorum

Yemin ederim tüylerim ürperdi inşallah istediğine en kısa zamanda ulaşırsın Canm inşallah rabbim sana bir an önce bebek nasip eder hayırlı ve sağlıklı bende alınganım ama alınganlıkta boşa değil bazen büyüklerimiz yakınlarımız belki iyi bişey söylediklerini herşeyi bildiklerini sanıyorlar ama konuşurken herşeyi hesaba katmadan konuşuyorlar

Ayy hiç üzülme bence annen gerilme biraz rahatla diye öyle demiştir ya anneler kiyamaz

ovulasyon gününden kaç gün sonra test filan yapmalı bugün ovulasuon günüm haftaya yapsam erken mi olur bende 6 aydır istiyorum

Bi tane yaşlı teyze var bizim mahallede ben bebeğimi kaybettiğimde berbat haldeyim insanlar geçmiş olsuna geliyorlar annemde kalıyorum o ara,kadın geldi bana dedi ki aman ne üzülüyosun bi kova suya bakar dedi ben şok cinnet geçircektim az daha! Dedim sen ne diyosun benim çocuğum gitmiş o geri gelir mi!

insanlar eleştiri yaparken çok acımasız olabiliyorlar

Tövbe tövbe o nasıl laf ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…