2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

HAYIRlısı olsun inşallah Canm inşallah bu ay olur ❤
Inşallah cnm bu ay pek umitlenmiyeyim diyorum şehir dışında olucam ama umutlar dünyası işte sogan suyu yaptim bal kuru yapiyorum içimden bi seste bu ay olmucak da ne zaman olucak diyor karisigim biraz. Geçen ay da bayağı kemdinden emin konuştum ama maalesef

Kızlar sonunda kısa bi aradan sonra yarın sahalara geri dönüyorum yarın adetimin 11.gunu olacak hayırlısı bakalim çalışmalara basliyoruz
Onumuzdeki ay en cokta senden umutluyummm icimdeki his senin hamile olcagini soyluyor kuzum insallahta oyle olur.Hepimiz icin tez zamanda nasip olur insallah canin

Bataa son bir hafta kaldi gogus ucu sizlamasi afedersinizde çis yaparken sag kasigimda bir agri onu usutmeye bagliyorum bide beyaz akinti var sut rengi gibi her ay canimi dinledigim icin ve yalanci gebelik belirtileri yasadigim icin umutlanmak istemiyorum ama yinede bi yanim ya tutmussa diyor

Onumuzdeki ay en cokta senden umutluyummm icimdeki his senin hamile olcagini soyluyor kuzum insallahta oyle olur.Hepimiz icin tez zamanda nasip olur insallah canin
Canimsin yaa teşekkür ederim cnmm ya çoğu kişi öyle diyor neden acaba yaptığım kur lerden dolayı falan mi:))

hayırlısıyla inşallah bence de bu ay olabilir canm bende kür yapayım mı sence bi de ne diyecegim canm ben bi doktora gidiyorum adet olunca gel hormonlarına bakalım dedi sence ona mı gideyim gene yoksa degiştireyim mi yarın hastaneye gitmeliyim adetliyken baksınlar bi

bende bugün adet oldum canm hadi bakalım diger ay herşeyi beraber yaparız benim bu ay 50. günde adet oldum bu düzensizlikle yumurtlama tarihini nasıl ögrenecegim :d
Cnm ben de 51 günde olmustum 33.gun yumurtam catlamisti ama bu ay o kadar uzun süreceğini zannetmiyorum 15.gun ovu testi yapicam çizginin durumuna göre devam edicem yada biraz bekleyip tekrar yapicam

Sen git bi baksinlar bal kuru yapabilirsin cnm yada sogan suyu yap için temizlensin sonra bal kurune basla. Doktor beni de adetimin 12.gunu falan çağırdı ama gitmicem

Cnm ben de 51 günde olmustum 33.gun yumurtam catlamisti ama bu ay o kadar uzun süreceğini zannetmiyorum 15.gun ovu testi yapicam çizginin durumuna göre devam edicem yada biraz bekleyip tekrar yapicam
anladım canm bende öyle yapayım bu ay adetim bittince kürleri ne zaman yapıyoruz canm adetliyken mi başlayacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…