- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.221
Inşallah cnmsenin de inşallah tatlım izmirde oturan var mı ?
HAYIRlısı olsun inşallah Canm inşallah bu ay olur ❤Kızlar sonunda kısa bi aradan sonra yarın sahalara geri dönüyorum yarın adetimin 11.gunu olacak hayırlısı bakalim çalışmalara basliyoruz
Inşallah cnm bu ay pek umitlenmiyeyim diyorum şehir dışında olucam ama umutlar dünyası işte sogan suyu yaptim bal kuru yapiyorum içimden bi seste bu ay olmucak da ne zaman olucak diyor karisigim biraz. Geçen ay da bayağı kemdinden emin konuştum ama maalesefHAYIRlısı olsun inşallah Canm inşallah bu ay olur ❤
Şaka gibi dün kan testi yaptırdım bugün adet oldumyeni bat 23 Nisan
benim 32 yok doktor bişi demedi düşmesini bekliyorum yaniSizin kaçtı prolaktin? Doktor mu bekleyin dedi? Neden yükseliyor ki bi anlasam bende...
2 nisan canım Günaydın :)
Onumuzdeki ay en cokta senden umutluyummm icimdeki his senin hamile olcagini soyluyor kuzum insallahta oyle olur.Hepimiz icin tez zamanda nasip olur insallah caninKızlar sonunda kısa bi aradan sonra yarın sahalara geri dönüyorum yarın adetimin 11.gunu olacak hayırlısı bakalim çalışmalara basliyoruz
Canimsin yaa teşekkür ederim cnmm ya çoğu kişi öyle diyor neden acaba yaptığım kur lerden dolayı falan mi:))Onumuzdeki ay en cokta senden umutluyummm icimdeki his senin hamile olcagini soyluyor kuzum insallahta oyle olur.Hepimiz icin tez zamanda nasip olur insallah canin
bende bugün adet oldum canm hadi bakalım diger ay herşeyi beraber yaparızHayırlısı olsun tatlim
ben yanlış anladım canm bende sen oldun sandmHayırlısı olsun tatlim
hayırlısıyla inşallah bence de bu ay olabilir canm bende kür yapayım mı sence bi de ne diyecegim canm ben bi doktora gidiyorum adet olunca gel hormonlarına bakalım dedi sence ona mı gideyim gene yoksa degiştireyim mi yarın hastaneye gitmeliyim adetliyken baksınlar biInşallah cnm bu ay pek umitlenmiyeyim diyorum şehir dışında olucam ama umutlar dünyası işte sogan suyu yaptim bal kuru yapiyorum içimden bi seste bu ay olmucak da ne zaman olucak diyor karisigim biraz. Geçen ay da bayağı kemdinden emin konuştum ama maalesef
Inşallah cnm insallahYokkk kuzummm oyle hissediyorummm insallah dogru hissediyorumdur
Cnm ben de 51 günde olmustum 33.gun yumurtam catlamisti ama bu ay o kadar uzun süreceğini zannetmiyorum 15.gun ovu testi yapicam çizginin durumuna göre devam edicem yada biraz bekleyip tekrar yapicambende bugün adet oldum canm hadi bakalım diger ay herşeyi beraber yaparızbenim bu ay 50. günde adet oldum bu düzensizlikle yumurtlama tarihini nasıl ögrenecegim :d
Sen git bi baksinlar bal kuru yapabilirsin cnm yada sogan suyu yap için temizlensin sonra bal kurune basla. Doktor beni de adetimin 12.gunu falan çağırdı ama gitmicemhayırlısıyla inşallah bence de bu ay olabilir canm bende kür yapayım mı sence bi de ne diyecegim canm ben bi doktora gidiyorum adet olunca gel hormonlarına bakalım dedi sence ona mı gideyim gene yoksa degiştireyim mi yarın hastaneye gitmeliyim adetliyken baksınlar bi
anladım canm bende öyle yapayım bu ay adetim bittince kürleri ne zaman yapıyoruz canm adetliyken mi başlayacagımCnm ben de 51 günde olmustum 33.gun yumurtam catlamisti ama bu ay o kadar uzun süreceğini zannetmiyorum 15.gun ovu testi yapicam çizginin durumuna göre devam edicem yada biraz bekleyip tekrar yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?