- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.401
içimden 4 geldi tam ortalama olsun akıntından anlarsın zaten ben akıntımdan anlıyorum bir kere öyle akıntım olduğunda ovülasyon testi yapmıştım cok koyu çıkmıştı artık bende akıntımı takip ediyorum
Canım bu laparoskopi bebeğinin gelmesini hızlandırmaya yarar belki güzel düşünelim.En azından kafan daha rahat olur.Benimde yarın randevum var kadın doğuma ama hiç içimden gelmiyo gitmek benimde bende anlatcam durumu bebekten beri tekrar hamile kalamadım dicem bende şu süt hormonuna da baktırayım bari kafama takıldı inş güzel haberler alırız.Doktora gitmek cok geriyor insanıTurkuazKrampon ve kızlar Yarın sabah LAPAROSKOPİ Olacağım rahim filmlerinden nerelere geldik ( Hamis olanlar gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin Dua beklerim... Dualarda buluşmak dileğiyle....
Evet geriyor cnm offf hayırlısı bakalimmCanım bu laparoskopi bebeğinin gelmesini hızlandırmaya yarar belki güzel düşünelim.En azından kafan daha rahat olur.Benimde yarın randevum var kadın doğuma ama hiç içimden gelmiyo gitmek benimde bende anlatcam durumu bebekten beri tekrar hamile kalamadım dicem bende şu süt hormonuna da baktırayım bari kafama takıldı inş güzel haberler alırız.Doktora gitmek cok geriyor insanı
Cnm benim evet insan etkileniyor hayırlısı olsun hakkımda sen bi gitDedim eşime gitmiycem ne olcaksa olsun herşey olacağına varıyor sonradan hormonlarımda falan etkileyen bişey varsa diyom bi de ben bebeğimi rutin kontrol de öğrendim ya öldüğünü o ultrason cihazına karşı fobi oluştı sanki bende ekrana bakmam herhalde yarın benim için cok zor doktora gitmek umarım caymamTurkuazKrampon
Gemlik canım Bursaya bağlı ilçe pazartesi fakülteye gidecem belki dr ister söylerimEvet canm onu demeyi unuttum ilişki olmayacak Zaten büyük hastanelerde oluyur Örneğin ankara'da etlik Zübeyde hanm hastanesi ve Zekai tahir Burak kadın doğum hastaneleri var bunlar buyuk eğitim arastirma hastanesi devlete bağlı. Ben etlikte çektirdim Hangi şehirde yazıyorsun
Evet canım ve şuan çok heycanlıyım
Inşallah tutmustur cnm
Canım bal tarçın çörekotu kürünün çok faydası var gerçekten ben çok güveniyorum onaYa hala inanamıyorum bennn önceki ovu testleriyle karsilastirdim şimdi geçen ay adetimin 26.gununde çizgi hafif belirmiş su anda 11.gunde belirdi inanamiyorumm
Ayy ne zaman yapcan testiEvet canım ve şuan çok heycanlıyım
Canım bişey sorucam zikirlerde 70 tane istiğfar salavatla ve la havleyi 100 tane çekicektik dimiAmin canım inşallah
Canım dün yaptım negatif çıktı bugün yapmadım bilmiyorum ki yarınmı yapsam pazara kadarmı beklesem ne dersin?Ayy ne zaman yapcan testi
Inan bende çok sasirdim bu tuhaf oldum yeni yeni kendime geliyorum ne zaman yapsam bi daha ki ovu testini?Canım bal tarçın çörekotu kürünün çok faydası var gerçekten ben çok güveniyorum ona
Şuan kaçıncı günün canım bide çekiceğimiz zikirleri 70 istiğfar 100 tane salavatla ve la havleyi çekicektik dimiInan bende çok sasirdim bu tuhaf oldum yeni yeni kendime geliyorum ne zaman yapsam bi daha ki ovu testini?
Bence adetinin geçmesini bekle cnm yarın adet olmazsan ertesi gunu yapCanım dün yaptım negatif çıktı bugün yapmadım bilmiyorum ki yarınmı yapsam pazara kadarmı beklesem ne dersin?
11.gunum cnm daha çok erken aslında ayy çok mutluyum ben yaa:))Şuan kaçıncı günün canım bide çekiceğimiz zikirleri 70 istiğfar 100 tane salavatla ve la havleyi çekicektik dimi
Dimi bencede canımBence adetinin geçmesini bekle cnm yarın adet olmazsan ertesi gunu yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?