2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ya hala inanamıyorum bennn önceki ovu testleriyle karsilastirdim şimdi geçen ay adetimin 26.gununde çizgi hafif belirmiş su anda 11.gunde belirdi inanamiyorumm

Canım bu laparoskopi bebeğinin gelmesini hızlandırmaya yarar belki güzel düşünelim.En azından kafan daha rahat olur.Benimde yarın randevum var kadın doğuma ama hiç içimden gelmiyo gitmek benimde bende anlatcam durumu bebekten beri tekrar hamile kalamadım dicem bende şu süt hormonuna da baktırayım bari kafama takıldı inş güzel haberler alırız.Doktora gitmek cok geriyor insanı

Evet geriyor cnm offf hayırlısı bakalimm

Kızlar nerelere kayboldunuz yaa kimsecikler yok valla bugün tam da size ihtiyacim olduğu zamanda

Dedim eşime gitmiycem ne olcaksa olsun herşey olacağına varıyor sonradan hormonlarımda falan etkileyen bişey varsa diyom bi de ben bebeğimi rutin kontrol de öğrendim ya öldüğünü o ultrason cihazına karşı fobi oluştı sanki bende ekrana bakmam herhalde yarın benim için cok zor doktora gitmek umarım caymam TurkuazKrampon

Cnm benim evet insan etkileniyor hayırlısı olsun hakkımda sen bi git

Gemlik canım Bursaya bağlı ilçe pazartesi fakülteye gidecem belki dr ister söylerim

merhaba arkadaşlar ben merakli yeni bi uyeyim:) 7 aylik evliyim ilk kez korunmadik eşimle hamile kalma ihtimalim cok mu düşük? Bide bende sanki belirtiler vardi kasik agrisi batmasi sik idrara çıkma bel sirt agrisi falan adetime 8 gun kala merakimiza yenik düştük eşimle ilk idrar testi yaptim silik 2.cizgi çıktı sonra kan testi yaptim sonucta 1.20 çıktı maalesef değilim dedim ama burda yorumlari okudukcada umutlaniyorum acaba adetim gecince mi belli olucak die daha 4 gün var adetimede bosa mi kendimi kandiriyorum acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…