- 14 Şubat 2017
- 187
- 109
- 18
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Mayısta 2 yıl olacak... Bu arada bişey sorcam kızlar bende adet öncesi göğüste ağrı sancı falan hiç olmuyo, olmadı şimdiye kadar. Nasıl bişeydir onu da bilmem. Acaba benim gibi olanlarda hamilelik belirtisi olarak o ağrılar oluyor mu ki ? Öyle olan varmıKaç yıllık evlisin cnm?
ama daha günü gelmedi suerol un ,24ün de günü heyecan yapıyo o,belki bişiler hissediyordur inş.Benim arkadasimin da yeni hamile kaldığı için idrarda çıkmamıştı kan tahlilinde çıkmıştı biraz bekleyip tekrar yapın
Sanırım bata daha var sizin erken yapmışsınız testi o yüzden pek güvenmemek gerek 1 2 gün kala tekrarlarsan daha kesin olur bence. İnşallah hamilesindir :)Kizlar size bsi daniscam eve geldm test yaptm malum yine negatifti sinirden hemen cope attm snra instagramda gordgm bi sayfada kadn cope atms sonra bakms ertesi kan tahlili yapms hamileyms bende gittim bakim bi dedm bi baktim silik cizgi dier testlerimi atmmastm ona baktm o hala tek cizgi durui acaba hamilemym instagramda herkes bu sekilde hamile oldgm ogrenms
aynı zsmanlarda evlenmişiz nerdeyse demekki bizim dönemde sıkıntı var yok yavrum herkesin ağrısı,belirtisi başka oluyo,benim eskiden dişim ağrırdı,şimdi bazen stresli sinir li oluyorum ,bazen göğüslerim sancıyor ama illa oluyorum adeti ,bebiş haberi yokMayısta 2 yıl olacak... Bu arada bişey sorcam kızlar bende adet öncesi göğüste ağrı sancı falan hiç olmuyo, olmadı şimdiye kadar. Nasıl bişeydir onu da bilmem. Acaba benim gibi olanlarda hamilelik belirtisi olarak o ağrılar oluyor mu ki ? Öyle olan varmı
Bnm de kızım 20 aylık :) aynısı ve 2. Istiyorum bi oldu 3 aylıkken kürtaj oldum mecburi e aydır deniyorum tık yok bugün yarın bakalım bekliyoruz inş beraber bekleyip umut olalım birbirimizeMerhaba canım benimde 20 aylık bi kızım var arayı cok acmayalim birlikte buyusunler dedik sat 15 ocak hala gelen giden yok beklemedeyim suan
Kişiden kişiye değişir canım. Mesela benim ilk hamileligimde kokuya karşı aşırı hassasti. Ve ilişki den sonra bacaklarim titriyorduMayısta 2 yıl olacak... Bu arada bişey sorcam kızlar bende adet öncesi göğüste ağrı sancı falan hiç olmuyo, olmadı şimdiye kadar. Nasıl bişeydir onu da bilmem. Acaba benim gibi olanlarda hamilelik belirtisi olarak o ağrılar oluyor mu ki ? Öyle olan varmı
Benimde 2.bebegim olacak ins:)Bnm de kızım 20 aylık :) aynısı ve 2. Istiyorum bi oldu 3 aylıkken kürtaj oldum mecburi e aydır deniyorum tık yok bugün yarın bakalım bekliyoruz inş beraber bekleyip umut olalım birbirimize
siz allah bağışlasın ilkinde de böyle olmama sorunu yaşadınız mı ?Benimde 2.bebegim olacak ins:)
Ins kuzum :) alan izin versin hayırlısı ileBenimde 2.bebegim olacak ins:)
Olabilir :) Benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu nerdeyse 2.yi yapacaklar :) ilk aydan nasıl hamile kalıyorlar yaaaynı zsmanlarda evlenmişiz nerdeyse demekki bizim dönemde sıkıntı var yok yavrum herkesin ağrısı,belirtisi başka oluyo,benim eskiden dişim ağrırdı,şimdi bazen stresli sinir li oluyorum ,bazen göğüslerim sancıyor ama illa oluyorum adeti ,bebiş haberi yok
Evet yaşadım 1 sene sonra hamile kaldım. 2.yi daha yeni istiyorum daha yeni baslicaz calismalara:)siz allah bağışlasın ilkinde de böyle olmama sorunu yaşadınız mı ?
Sizde korunma falan oldumu canım ilk zamanlardaOlabilir :) Benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu nerdeyse 2.yi yapacaklar :) ilk aydan nasıl hamile kalıyorlar yaa
Diş ağrısını da ilk defa senden duydum :)
Yani bende normalde de hiç olmadığı için o agrı merak etmiştim :)Kişiden kişiye değişir canım. Mesela benim ilk hamileligimde kokuya karşı aşırı hassasti. Ve ilişki den sonra bacaklarim titriyordu
Hamile kaldığında olabilir. Belli olmuyor hiç. Mesela.ben adet olacağım.zaman karnım agrimaz bacaklarim ağrır feci haldeYani bende normalde de hiç olmadığı için o agrı merak etmiştim :)
Evet canm bi 5 6 ay korunduk ama hap kullanmadım ben hapa da karşıyım :)Sizde korunma oldumu canım
Sizde korunma falan oldumu canım ilk zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?