2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Benim arkadasimin da yeni hamile kaldığı için idrarda çıkmamıştı kan tahlilinde çıkmıştı biraz bekleyip tekrar yapın

Kaç yıllık evlisin cnm?
Mayısta 2 yıl olacak... Bu arada bişey sorcam kızlar bende adet öncesi göğüste ağrı sancı falan hiç olmuyo, olmadı şimdiye kadar. Nasıl bişeydir onu da bilmem. Acaba benim gibi olanlarda hamilelik belirtisi olarak o ağrılar oluyor mu ki ? Öyle olan varmı

Sanırım bata daha var sizin erken yapmışsınız testi o yüzden pek güvenmemek gerek 1 2 gün kala tekrarlarsan daha kesin olur bence. İnşallah hamilesindir :)

aynı zsmanlarda evlenmişiz nerdeyse demekki bizim dönemde sıkıntı var yok yavrum herkesin ağrısı,belirtisi başka oluyo,benim eskiden dişim ağrırdı,şimdi bazen stresli sinir li oluyorum ,bazen göğüslerim sancıyor ama illa oluyorum adeti ,bebiş haberi yok

Merhaba canım benimde 20 aylık bi kızım var arayı cok acmayalim birlikte buyusunler dedik sat 15 ocak hala gelen giden yok beklemedeyim suan
Bnm de kızım 20 aylık :) aynısı ve 2. Istiyorum bi oldu 3 aylıkken kürtaj oldum mecburi e aydır deniyorum tık yok bugün yarın bakalım bekliyoruz inş beraber bekleyip umut olalım birbirimize

Kişiden kişiye değişir canım. Mesela benim ilk hamileligimde kokuya karşı aşırı hassasti. Ve ilişki den sonra bacaklarim titriyordu

Olabilir :) Benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu nerdeyse 2.yi yapacaklar :) ilk aydan nasıl hamile kalıyorlar yaa
Diş ağrısını da ilk defa senden duydum :)

Ya ben yeniyim toplu cvp nası atılır bilemedim, genel yazıyorum ,
2 yıllık evli sayılırım hiç korumadık,sağlıklı ve sorunsuz bi çiftiz,tahliler sonuçlar hep yapıldı yok bişi nasip bekliyoruz

Bende ole dusundim ama ben bi dk bile beklemeden attim sonucu baktm tek cizgi ondan onceki testlere. Baktm.onlar hala tek cizgi bu bole hayal gbi ikinci cizgi ama belli instagram herkes benmde ole olmustj sonra hamile kaldm yazms

Bende alıntı yapmicam kızlar ortaya yazicam sizde ortaya yazın gitsin:) hep okuyoruz nasilsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…