2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Gögüslerim çok hassaslaştı adetten çok önce ve hep öyle kaldı ilk belirttim bu
canım şu göğüs hassasiyetini bi açıklarmısın ya,yaşamış biri olarak nedir bu hassasiyet? Ağrı mı,batma mı,yalnızca dokununca ağrımı,yoksa sadece ucunda yanma diyo kimisi,yoksa şişme mi ?
Bence herkesin kafasındaki soru bu.Ben daha evvel bi hamilelik geçirdim ama ğöğüs durumumu hiç hatırlamıyorum.sen taze hamile olarak anlat bize

Ya aşırı acıyo atlet bile degse yanıyo sanki . Ve çok şiş kahverengi tarafları koyulaştı.. bide ben yine hamilelik belirtileri olarak gözbebeğinin büyümesini okımuştum ya nasıl büyücek göz bebeği çok saçma benim hep aynı diyodum bugun ögrendikten sonra hep aynı baktıgım yerde baktım kocamandı buda dogru bi belirti. Ama kirpik karışması felan herkessde olan bişey değil bel agrısıda . Bende hiç bel agrısı yok kasık batması var

Yaşarız kuzum yaaa yaşarız inşAllah yeterki istemesini bilelim elbet olur

Gözbebeği olayını bende duymuştum ama gözbebeğimin farkını aklımda tutabileceğimi hiç sanmıyorum :) ama şayet hamile kalırsam bu atlet olayını yazdım kenara :) Meri4141
Emin ol gözbebeği farkı çok çok fazla oluyo nerdeyse rengi çok az belli oluyo o derece yoksa bende anlamazdım. Aynen yazın adetteki gibi sadece agrı olmuyo yanma hissi oluyo

Ayy inşallah canım inşallah neler hissettiğini anlayabiliyorum Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıklı evlatlar

Gözbebeği olayını bende duymuştum ama gözbebeğimin farkını aklımda tutabileceğimi hiç sanmıyorum :) ama şayet hamile kalırsam bu atlet olayını yazdım kenara :) Meri4141
Bende göz olayini yazdım kenara:) inşallah yazdığımizla kalmayiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…