- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.021
bendim o akilli galibaaa..Kızlar ya biriniz bana batini yanlış yazdigimi ve yeni bati söylemişti ama kimdi inanın unuttumgeri dönüp de bakamıyorum çok mesaj var bayağı oluyor ama
canım şu göğüs hassasiyetini bi açıklarmısın ya,yaşamış biri olarak nedir bu hassasiyet? Ağrı mı,batma mı,yalnızca dokununca ağrımı,yoksa sadece ucunda yanma diyo kimisi,yoksa şişme mi ?Gögüslerim çok hassaslaştı adetten çok önce ve hep öyle kaldı ilk belirttim bu
Ya aşırı acıyo atlet bile degse yanıyo sanki . Ve çok şiş kahverengi tarafları koyulaştı.. bide ben yine hamilelik belirtileri olarak gözbebeğinin büyümesini okımuştum ya nasıl büyücek göz bebeği çok saçma benim hep aynı diyodum bugun ögrendikten sonra hep aynı baktıgım yerde baktım kocamandı buda dogru bi belirti. Ama kirpik karışması felan herkessde olan bişey değil bel agrısıda . Bende hiç bel agrısı yok kasık batması varcanım şu göğüs hassasiyetini bi açıklarmısın ya,yaşamış biri olarak nedir bu hassasiyet? Ağrı mı,batma mı,yalnızca dokununca ağrımı,yoksa sadece ucunda yanma diyo kimisi,yoksa şişme mi ?
Bence herkesin kafasındaki soru bu.Ben daha evvel bi hamilelik geçirdim ama ğöğüs durumumu hiç hatırlamıyorum.sen taze hamile olarak anlat bize
Yaşarız kuzum yaaa yaşarız inşAllah yeterki istemesini bilelim elbet olurBu belirtileri bizde yasayabilecegimiz gunler olacak mi ki Rabbim sen buyuksun hamisler bizlere cok dua edin nolur su cektigimiz izdiraplari acilari tasalari bir an evvel bize unuttursun Rabbim ki bizde hayirli bebeklerimizi hayirli vakitte kucagimiza alalim ins.
Emin ol gözbebeği farkı çok çok fazla oluyo nerdeyse rengi çok az belli oluyo o derece yoksa bende anlamazdım. Aynen yazın adetteki gibi sadece agrı olmuyo yanma hissi oluyoGözbebeği olayını bende duymuştum ama gözbebeğimin farkını aklımda tutabileceğimi hiç sanmıyorum :) ama şayet hamile kalırsam bu atlet olayını yazdım kenara :)Meri4141
Ayy inşallah canım inşallah neler hissettiğini anlayabiliyorum Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıklı evlatlarBu belirtileri bizde yasayabilecegimiz gunler olacak mi ki Rabbim sen buyuksun hamisler bizlere cok dua edin nolur su cektigimiz izdiraplari acilari tasalari bir an evvel bize unuttursun Rabbim ki bizde hayirli bebeklerimizi hayirli vakitte kucagimiza alalim ins.
Hadi inşallahAyyy kizlarrrr şimdi gozbebegime baktım eşime de sordum büyümüş geldi..yoksaaaa
Ya işte benimde 2 gündür öyle canım bilmiyorum ya tam adını koyamıyorum hayırlısı beklemekten başka çaremiz yokGögüs agrısı ve kasıklarda ara ara batmalar oluyodu adet olcakmışım gibi hemen geciyodu bu kadar
Hahah tovneer olsun ne yapcaz biz böyle bilmemÜzülme kuzum yaaa çatlaması bile iyi bisey bizim çatlamıyor bile baksana
Tamam.cnm haber et adet olursan hayirlisiCanım ben olmadım ama dün negatif idi testim. Zaten pek mümkün de görmüyorum. Döngüm kısa benim o yüzden zaman zaman 1-2 gün sayabiliyor. Bekleyeceğim mecburen
Sağol cnm.dusunmekten kafayı falan yedim:)bendim o akilli galibaaa..9 nisan demistim ama 12 nisan olacakti canim.
Ahhh bende bilemiyorumHahah tovneer olsun ne yapcaz biz böyle bilmem
Sen degilmisin cnm ya da sendin duzelttim ama hatirlamiyorum benim devreler yandı sanirimbendim o akilli galibaaa..9 nisan demistim ama 12 nisan olacakti canim.
Bende göz olayini yazdım kenara:) inşallah yazdığımizla kalmayiz:)Gözbebeği olayını bende duymuştum ama gözbebeğimin farkını aklımda tutabileceğimi hiç sanmıyorum :) ama şayet hamile kalırsam bu atlet olayını yazdım kenara :)Meri4141
Ben senden de umutluyum:)Ayyy kizlarrrr şimdi gozbebegime baktım eşime de sordum büyümüş geldi..yoksaaaa
Bekle cnm beklee sabir lazım bize bol bol:)Ben anlamıyorum bakıyorum bakıyorum gözler aynı daha erkenmi ki acaba bat 20 nisan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?