- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.981
Ay çok iyi canım maşaAllahKızlar beta 1172 cıktı iyimi :)?
Canım senin belirtiler neydi?Aynen benimde hafif akıntım var yoğun değil. Bende yarın kan testi yaptırıyom diyorum ama devlette hemen sonuç veriyolarmı yoksa özelemi gitmek gerek
Öyle yapıyım ozaman tesekkür ederim canım :)valla cnm ben devlette 2 test yaptirdim 2. De doktor degerim yuksek oldugu halde bundan bisey cikmaz dedi utanmadan ozele gittim degerin cok guzel artmis dediler. Ozele git en mantiklisi
İnşallah inşallahh kesinlikle moralinizi bozmayın ve kesinlikle kafanıza takmayın gercekten rabbim hayırlı zamanda vericek buna inanın bunu bekleyin .Sizleri böyle hamiş gördükçe heyecanlaniyorum umutlarım artıyor kızlar Allahım sağlık sıhhatle kucağınıza aldirsin inşallahve darısı bize olsun insallahhh
Gögüs agrısı ve kasıklarda ara ara batmalar oluyodu adet olcakmışım gibi hemen geciyodu bu kadarCanım senin belirtiler neydi?
Benim okadar sürmüyo canım en fazla 2dakka sürüyo batmalarYaaa benim bu kasıklarda batma 4 gündür var ara ara oluyor şimdi yine başladı yarım saat bazen 1 saati buluyor geçmesi anlamadm gitti offf şu ağrılara kafami takmiym diyrm ama ne yapym
hyrli olsun cnmm. darisi bizeeeHamileyimmm :))
İnşallah canım sağollhyrli olsun cnmm. darisi bizeee
Yok canm yaa valla benim sürüyor yumurtlama diyicm ama test yapıyorum hep negatif öğlenden beri süt gibi akintim oluyor kafam allak bullak hayırlısıBenim okadar sürmüyo canım en fazla 2dakka sürüyo batmalar
Bende senle ayniym adetime 11 gün var kasık ağrısı yarım saat sürüyor bide süt gibi akıntı başladı bugün bende merk ettim hamislerde bu belirtiler oldu muBata 13 gün kaldi kasiklarimda hafif ağrı var ara ara giriyor ki bu normalde adetim 2 3 gün öncesi olur...goguslerim hassaslasti bide süt gibi beyaz akintim var hayırlısı bakalım..böyle belirtiler yaşayan hamislerimiz var mı acaba burda ?
Aa ciddimisin cnm ben.seni hamile zannettim ya neyse hayırlısı olsun cnm benimCanım benim o attığım test ovulasyon testiydi gebelik testi değildi beni de hamişler grubuna almissin ama hamiş deglm malesef adetim gelmedi daha 3 nisandan bu yana bekliyorum gelen giden yok
Ay sinirden delircem ya yi ne aynı koyulukta çıktı off yine 33.gunde catlayacak galiba 33.gunde çatlayan yumurtadan da ne beklenir bilmemTurkuazKrampon ne yaptin cnm bugün testte bir ilerleme var mı bende aynı
Ayy gercektenmj vallahi çok mutlu oldummm ben anca giriyorum siteye iş güç anca neler olmus yaa:))Kızlaar galibaaa hamileyiiiim :))) 2 test yaptm ikiside cifffttt :)))) inanamyooormmm
Kız bu bayagi da koyu 4 5 haftalık varsın sen:)
Canım çok çok erken yaptirmissin varsa bile çıkmaz bence adetini beklekizlar meraba bi soru sorabilir miyim acaba Ben adetimden 11 gun once kan testi yaptirdim negatif cikti sizce erken mi yaptirdim belirti olarak sadece sol kasik agrim batma var ve goguslerim sis dokununca aciyor suan adetime 9 gun var sizce hamilemiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?