2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Sizleri böyle hamiş gördükçe heyecanlaniyorum umutlarım artıyor kızlar Allahım sağlık sıhhatle kucağınıza aldirsin inşallah ve darısı bize olsun insallahhh
İnşallah inşallahh kesinlikle moralinizi bozmayın ve kesinlikle kafanıza takmayın gercekten rabbim hayırlı zamanda vericek buna inanın bunu bekleyin .

Yaaa benim bu kasıklarda batma 4 gündür var ara ara oluyor şimdi yine başladı yarım saat bazen 1 saati buluyor geçmesi anlamadm gitti offf şu ağrılara kafami takmiym diyrm ama ne yapym

Bata 13 gün kaldi kasiklarimda hafif ağrı var ara ara giriyor ki bu normalde adetim 2 3 gün öncesi olur...goguslerim hassaslasti bide süt gibi beyaz sulu akintim var hayırlısı bakalım..böyle belirtiler yaşayan hamislerimiz var mı acaba burda ?

Son düzenleme:
Ay
Bende senle ayniym adetime 11 gün var kasık ağrısı yarım saat sürüyor bide süt gibi akıntı başladı bugün bende merk ettim hamislerde bu belirtiler oldu mu

Canım benim o attığım test ovulasyon testiydi gebelik testi değildi beni de hamişler grubuna almissin ama hamiş deglm malesef adetim gelmedi daha 3 nisandan bu yana bekliyorum gelen giden yok
Aa ciddimisin cnm ben.seni hamile zannettim ya neyse hayırlısı olsun cnm benim

Canım çok çok erken yaptirmissin varsa bile çıkmaz bence adetini bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…