- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.001
Inşallah cnm inşallah hamile haberleri alırız neseleniriz seviniriz birlikte rabbim hepimizi sağlıklı evlatlar nasip etsinYa bende bu ay belirtilere takılmıycam dedim benimde belim biraz ayakta kalıyım kopucak gibi ağrıyo dayanamıyorum arada bideTurkuazKrampon un bahsettiği gibi dün okumuştum kasıklarımda batmalar oluyo bugün saydım 3 kere oldu inşaAllah bu ay hamileyimdir yaa ister istemez dikkatimi çekiyo bunlarda
Yaaa ben ne dedim ne dedim haa.ayy çook sevinçliyim ya kendim hamile gibi:)))Hamileyimmm :))
Ilk baş zayiflsrsin sonra gelsin kilolarrr:))) maşallah sizeMrb kızlar yeni hamileleri tebrik ediyorum.biz 8 haftalık olduk mide bulantisı tam gaz devam ediyor kilo alcağıma zayıflıyorum bunada şükür bebiş sağlıkli olsunda
Cnm ovulasyon testlerine güven olmaz bence olabilir de olmayabilirdeMerhaba, forumlardan birinde yazdım ama cvp alamadım. Adete iki gun kalan ovulasyon testi negatif cıkarsa gebelik yok demektir degil mi kızlar? Fikri olan var mı bu konuda.. simdiden cok tesekkurler..
Gögüslerin erkenden agrıyosa bi belirti olabilir bence daha önce öyle olmadıysaBata 13 gün kaldi kasiklarimda hafif ağrı var ara ara giriyor ki bu normalde adetim 2 3 gün öncesi olur...goguslerim hassaslasti bide süt gibi beyaz sulu akintim var hayırlısı bakalım..böyle belirtiler yaşayan hamislerimiz var mı acaba burda ?
Aaa bu da mi ikiz acaba??Kızlar beta 1172 cıktı iyimi :)?
Vallahi ya dediğin çıktı :)))Yaaa ben ne dedim ne dedim haa.ayy çook sevinçliyim ya kendim hamile gibi:)))
İnşallah sende tez vakiitte hamiş olursun :)Yaaa ben ne dedim ne dedim haa.ayy çook sevinçliyim ya kendim hamile gibi:)))
Bugün sabahtan beri ağladım kimseyle konuşmadım ölmek istiyorum ya lavaboya bile gitmedim bugün gördükçe sinirlerim bozuldu[/Q
canim inan bak hepsini bende yasadim bide herkesin lafindan cok yorulmustum. Ama her zaman da dua ettim Allah insallah tez vakitte nasip eder.uzme kendiniBugün sabahtan beri ağladım kimseyle konuşmadım ölmek istiyorum ya lavaboya bile gitmedim bugün gördükçe sinirlerim bozuldu
Amin cnm amin cümlenin inşallahİnşallah sende tez vakiitte hamiş olursun :)
Bu kadar erken hassaslaşmazdi canım max. 1 hafta kala olurduGögüslerin erkenden agrıyosa bi belirti olabilir bence daha önce öyle olmadıysa
Üzülme kuzum yaaa çatlaması bile iyi bisey bizim çatlamıyor bile baksanaAy sinirden delircem ya yi ne aynı koyulukta çıktı off yine 33.gunde catlayacak galiba 33.gunde çatlayan yumurtadan da ne beklenir bilmem
Canım ben olmadım ama dün negatif idi testim. Zaten pek mümkün de görmüyorum. Döngüm kısa benim o yüzden zaman zaman 1-2 gün sayabiliyor. Bekleyeceğim mecburenBugün bati olanlar.. 10 nisan
Yemyesilbirdeniz @busraangell parcalandim
hanimlar adet oldunuz mu bugün? Hayırlı haberler var mı?
Gözün aydın canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk belirtin neydi bizede tavsiyelerde bulun :)Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
Bence olabilirBu kadar erken hassaslaşmazdi canım max. 1 hafta kala olurdu
Gögüslerim çok hassaslaştı adetten çok önce ve hep öyle kaldı ilk belirttim buGözün aydın canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk belirtin neydi bizede tavsiyelerde bulun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?