2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canm ilk defa yaptığım için kacirmiym dedim ama haklisin duzensiz olduğu için yumurtlama daha geç oluyor 30. gunden sonra oluyor dediğin gibi yapym biraz ara verym 30 dan sonra yapym
Bence de öyle yap hem kendini strese sokmazsin ben yarın da yapicam testi eşim gece yarısı geliyor anca degerlendiririz hemde ilişki olmadan görmüş olurum ne durumda

Çok şükür oldukça koyu aynen birde yarını değerlendir bakarsın gene 56 günde adet olcam herhalde dersin 60 olur 70 olur meğer gebelikte gelmiyordur :) hadi bakalım
Agzin bal yesin omrumde ilk kez biliyorum ne zaman adet olacagimi 29 NISAN hadi bakalim

Günaydın kızlar hamilelik belirtileri yazılmış bende benimkileri yazıyım dedim belki bi işe yarar :) Benim belim çok ağrıyodu ve adetimden bir hafta öncesinde kasıklarımda garip ağrılar oluyodu hafif hafif daha öncekilere benzemediği için fark ediliyor zaten. Bir de kirpik kırışması olmuştu bende onu da rimel sürerken fark ettim süremedim bi türlü göz bebeklerime bakmadım hiç. Göğüs hassasiyeti de 5. Haftada başladı benim ve hala devam ediyo. Bulantım yok hala inşallah da başlamaz. Bunlardan başka da belirtim yoktu içime doğmuştu sadece. Yani herkeste farklı oluyomuş gerçekten belirtiler ama her zamankinden bi farklılık olduğu anlaşılıyor zaten. Rabbim inşallah hamilelerin sağlıkla kucağına almayı, hamile olmayanlara da hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

F Frdglr canım ben ilk gebeliğimde hiç hatırlamıyorduma arkadaş eğer okuduysan atlet olayını yazdığın da anımsadım cok net. Tişörtümüzün arkasında etiketler kalırda hani değdi anda yakar ya göğüsüm kıyafete değdiği anda yanıyordu benim cok net hatırladm bunu gel gelelim belirti olarak mıydı yoksa hamileliğimi öğrenincemi oldu hatırlamıyorum onu :) şuan hamile olduğumu anlayıp anlamamak için hatırlamak isterdim :) birde benim bildiğin adetmişim gibi ağrım vardı hatta pet takmıştım gelir rezil olurum diye.Hamile olduğumu öğrendiğimde pet vardı bende yani düşünün :)ve şu meşhur kahve rengi leke adetten 1 hafta evvel geldi ben eski adetten kalma arada gelir ya o sanmıştım.Birde ayakkabılarımı bağlayamıyodum kasıklarım kasılıyordu eğilince o kadar cok.Eşim bağlamıştı :)Allah tekrarını gözaydınlığıyla bu defa sağlıkla huzurla nasip etsin.Özledim yarın kalmış duygularımı yaZasım geldi.

O adet ağrısı bende de vardı hatta korktum kimyasal mı olacak acaba diye hala da ara sıra oluyo Rabbim inşallah nasip etsin tekrardan bugün içimden çok dua etmek geçiyo hepimize ediyorum inşallah kabul olur Rabbim duyar bizi

kızlar çatladı mı sizce yaa bi fikir nolur catlayinca yumurta kaç saat dayanıyor 12 saat mi 24 saatmiydi bu gece 01.00 de ilişki olacak:) en sonda pazar gecesi 01.00 de oldu yardım edin

Eki Görüntüle 1981182 kızlar çatladı mı sizce yaa bi fikir nolur catlayinca yumurta kaç saat dayanıyor 12 saat mi 24 saatmiydi bu gece 01.00 de ilişki olacak:) en sonda pazar gecesi 01.00 de oldu yardım edin
canimmm. hic bilgimm yokk ki benimm. yardimci olamycam. ins. tutar. hepimiz hamile olarak topige devam ederizzz.

Günaydın kızlar hesaplayiciya göre dün adet olmam lazımdı. Ben bugünü de beklemek istedim. 28 günde bir oluyorum sat 14 mart. Ama hiç hamilelikle ılgili belirti yok göğüslerim küçücük yumuşak. Hamile kalınca patlayacak gibi olurdu. Hatta adet olmama yakın da siserdi bu ay bi tuhaf

Özendim bende yazyim bari:)) benim ilk belirtim arkadaşlarla gün yapiyorduk kusbasili pide söyledik hamileler canınız cekerse kocalariniza aldirin:) aman yarabbim o et bana bir kokuyor bir kokuyor anlatamam resmen koyunun kendi kokusunu duydum (buruna geeelll) sonra size de anlattım ya kasik ağrım oldu çok acayipti hiç olmuyordu bende böyle ağrı daha önce insan gerçekten anlıyor kendini hiç yasamadigin şeyleri yasiyorsun onun dışında benim göğüs hassasiyetim akintim falan olmadı hatırladığım bel ağrım yoktu demem o ki her belirti yaşanmıyor ve hiç yasamadiginiz şeyleri yaşıyorsunuz ve ben o kadar bikmistim ki 1 senedir istiyorduk artık birakmistim o dusunceyi hiç belirti aramadim kendimde evde gebelik testi vardı bir tane kalan ama an zebil olmasın da yapayım dedim negatif görmekten biktigim için hemen peceteyle üstünü ortttum içeri gelip masanin üstü ne koydum. Eşim de uyuyor yanımda tv izlemeye daldım sonra eşim uyandı benden su istedi su almaya ayağa kalkinca yaptigim test aklıma geldi 15 dakika falan oluyor tabi ben onu unutmusum orada bi açtım üstunu çift cizgi ben şok için de 1 sn tutamadım hamileyimmm diye bagirdim eşim uyku sersemi firladi ev tabi bayram havasi
Şimdi prensesim 3 yasina girecek. Rabbim kızıma abla olmayi bana tekrar anne olmayi isteyen herkese de evlat sahibi olmayı sağlık ve sihhatli nasip eylesin..

Eski belirtilerimi düşününce ne tatlı ne güzel duygularmis ya inşallah yeniden yaşarız hep birlikte..

Bu tuhaflik varsa bi düşün derim

Ben de seninle aynı gün adet oldum 14 mart ben de 28 günde adet oluyorum ama bende üç gündür kahverengi leke oluyor pazar gününden beri az az bugün kan testi verdim sonucu bekliyorum bakalım inşallah bir gün hepimiz bu duyguyu tadarız

Bende hiç leke yok her zaman ki akintim dewam ediyor. Sonuç ne zaman çıkarmış canım. İnşallah ikimiz de hamileyizdr ve birlikte bekleriz
İdrar testi yapmış miydin

Bende hiç leke yok her zaman ki akintim dewam ediyor. Sonuç ne zaman çıkarmış canım. İnşallah ikimiz de hamileyizdr ve birlikte bekleriz
İdrar testi yapmış miydin
Öğleden sonra çıkacak bakalım inşallah ya ikimiz de hamileyizdiz ben bide adetin 10. Günü 23 Mart çatlatma iğnesi vurdurmuştum bakalım hayırlısı tabi pazartesi idrar testi yaptım ama negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…