- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.141
Ya inan o kadar çok üye varki bi de disaridan da yazıyorlar artık takip edemiyorum hepsi birbirine karisti:)))))))İyiyim ben canım bat bugün gösteriyor hesaplamada ama ben yarını bekliyorum m 14 martta olmuştum. 28 günde bir oluyorum. Adet olunca demiştim yokum diye tmm demstn ama unuttun galiba. O ara kanlı test meşhurdu hani o zaman
Adetin geçti mi?Kızlar sizce bu test pozitifmi?
Kız kardeşimin testi bu geçen ay ayin 3 ünde olmuşAdetin geçti mi?
Ne güzel yaa yavaş yavaş düzelir İnşAllah canım yaa hiç değilse hir ilerleme var İnşAllah adet olmazssinda hayırlı haberlerini alırız kuzumYa canım.bende işler biraz karisik ben geçen ay hem 32.gunde hem 33.gunde bu koyulugu 2 gün ard arda yakaladım ve bu koyuluktan 18 gün sonra adet oldum yani 51 gün de. Şimdi hesapladim benim 29 nisanda adet olmam lazım yani yarını degerlendirmem benim için daha iyi zaten öyle yapıcam gerisi allah'a kalmış. Geçen ay 51 bu ay 47 gün de adet olucam buna da şükür hayatımda ilk defa ne zaman adet olacağımi biliyorum biraz saskinim:))
Bende kizmistim senin gibi yapmicam ovu falan dedim ama akintim o kadar çok kı peceteye falan geliyor bayagi yumurta aki tam ve kasiklarim gerim gerim geriliyor anladim kendimi o yüzden yaptım hayirlisi insallah
Adetini kaç gün de bir oluyor?Kız kardeşimin testi bu geçen ay ayin 3 ünde olmuş
30 günde bir oluyor cnmAdetini kaç gün de bir oluyor?
Bugün 26. Gün canımPeki adetinden sonra bugün kaçıncı günün?
Canım benim ya inşallah senin de güzel haberlerini alırız valla sevindim kendini dinle anlarsın sen en son ne zaman adet oldun?Ne güzel yaa yavaş yavaş düzelir İnşAllah canım yaa hiç değilse hir ilerleme var İnşAllah adet olmazssinda hayırlı haberlerini alırız kuzum
Canım inşallah sende 29.gun çatlarsin bana foto atsana bugun yaptığı ninBugün 26. Gün canım
Hmm ben 17. gün başladım yapmaya ama bisey yok acaba bende senin gibi 30 dan sonra mi olurSimdi yaptim 26.gunden beri yaptım ama tatile gitmeden önce 11.gun 12 ve 13 de de yapmistim
O zaman adetinin uzerinden 1 hafta geçmiş. Hayaletten bi cizgi gordum sanki siz kendi elinizde goruyormusunuz telefondan daha net gorunur elde30 günde bir oluyor cnm
Canım inan biz duzensiz oldugumuz için erken yapma ya baslamayalim sinir olmaktan başka bir işe yaramıyor çünkü. Geçen ay 26.gunde baslamistim2testler elime anca ulasmisti 33 e kadar yaptım o bile beni sinir etmeye yetti bence sen bi 2 gün yapma ama akintini da takip et biraz ara ver sonra yap bakalım nasıl cikacakHa
Hmm ben 17. gün başladım yapmaya ama bisey yok acaba bende senin gibi 30 dan sonra mi olur
Bu sabah saat 11 de yaptm canmCanım inşallah sende 29.gun çatlarsin bana foto atsana bugun yaptığı nin
Evet teldede normalde de gözüküyor ama net olmadığı için kafa karıştırıyorO zaman adetinin uzerinden 1 hafta geçmiş. Hayaletten bi cizgi gordum sanki siz kendi elinizde goruyormusunuz telefondan daha net gorunur elde
Daha var sankiBu sabah saat 11 de yaptm canm
Canm ilk defa yaptığım için kacirmiym dedim ama haklisin duzensiz olduğu için yumurtlama daha geç oluyor 30. gunden sonra oluyor dediğin gibi yapym biraz ara verym 30 dan sonra yapymCanım inan biz duzensiz oldugumuz için erken yapma ya baslamayalim sinir olmaktan başka bir işe yaramıyor çünkü. Geçen ay 26.gunde baslamistim2testler elime anca ulasmisti 33 e kadar yaptım o bile beni sinir etmeye yetti bence sen bi 2 gün yapma ama akintini da takip et biraz ara ver sonra yap bakalım nasıl cikacak
aynrn var canmDaha var sanki
Bi kaç gün bekleyip sabah idrariyla tekrarlasin testi bence umarım vardirEvet teldede normalde de gözüküyor ama net olmadığı için kafa karıştırıyor
Çok şükür oldukça koyu aynen birde yarını değerlendir bakarsın gene 56 günde adet olcam herhalde dersin 60 olur 70 olur meğer gebelikte gelmiyordur :) hadi bakalımEki Görüntüle 1981012Smydnz hele şükür koyulasti dün akşamı degerlendirdik bir de yarın akşamı degerlendircez nasıl kızlar ne zaman çatlar ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?