2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ayyyyyy çok sevindim canım benimmm hayırlı olsun YÜCE RABBİM hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eylesin inşallah
Allah razı olsun inşallah rabbim dileyen herkese versin ben hem hasimato hemde prolaktin yuksekligi vardi 1 yildir olmadi rahim filmi ise yaradi galiba

Allah razı olsun inşallah rabbim dileyen herkese versin ben hem hasimato hemde prolaktin yuksekligi vardi 1 yildir olmadi rahim filmi ise yaradi galiba
Bende 3 aylık evliyim daha erken biliyorum ama eşim çok ısrarcı herşeyin en hayırlısını RABBİM bilir hayırlısıyla herkese nasip eylesin inşallah

bnde 14 martta olmustumm. bakalimm neler olocakk. cok korkuyorumm. bugun tetikteyim resmen.

Kızlar adetime iki gün var ama benim karnım hep ağrırdı ama hiç bişey yok ne meme ağrısı ne karın ağrısı hiç böyle olmamıştım. iki gün önce test yaptım ama negatifti . Fİkriniz nedir söyleyin nolur ya

Canım benim tam 1 haftam var dün belim acayip ağrıyodu ve akşam yattığımda kasıklarımda ince ince sızı gibi ağrılarım oldu anlam veremedim senin kasık ağrıların ne zaman başladı?

Merhaba kızlar sabah doktora gittim hcg 304 çıktı tahmini kaç haftadır doktor bişey demedi çok küçük olduğu için ultrasonda görünmedi 10gün sonra görcem inşallah:)

Kızlar biliyosunuz ki ben ekşm ayında 1 dış gebelik geçirdim bu ay rahim filmim çekildi temiz çıktı dr.adetin 1 gün bile geçse hemen kan testi yaptırmamı söyledi çünkü dış gebeliğin tekrarlama ihtimali var sizce 1 gün önce yaptırsam hamile olup olmadığım net belli olurmu?

Neden sevinmedi ki cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…