- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.181
Ayyyyyy çok sevindim canım benimmm hayırlı olsun YÜCE RABBİM hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eylesin inşallahBen subatta rahim filmi çektirdim dun hamile oldugumu ogrendim :)
Allah razı olsun inşallah rabbim dileyen herkese versin ben hem hasimato hemde prolaktin yuksekligi vardi 1 yildir olmadi rahim filmi ise yaradi galibaAyyyyyy çok sevindim canım benimmm hayırlı olsun YÜCE RABBİM hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eylesin inşallah
Bende 3 aylık evliyim daha erken biliyorum ama eşim çok ısrarcı herşeyin en hayırlısını RABBİM bilir hayırlısıyla herkese nasip eylesin inşallahAllah razı olsun inşallah rabbim dileyen herkese versin ben hem hasimato hemde prolaktin yuksekligi vardi 1 yildir olmadi rahim filmi ise yaradi galiba
bnde 14 martta olmustumm. bakalimm neler olocakk. cok korkuyorumm. bugun tetikteyim resmen.Ben de seninle aynı gün adet oldum 14 mart ben de 28 günde adet oluyorum ama bende üç gündür kahverengi leke oluyor pazar gününden beri az az bugün kan testi verdim sonucu bekliyorum bakalım inşallah bir gün hepimiz bu duyguyu tadarız
Canım benim tam 1 haftam var dün belim acayip ağrıyodu ve akşam yattığımda kasıklarımda ince ince sızı gibi ağrılarım oldu anlam veremedim senin kasık ağrıların ne zaman başladı?Günaydın kızlarhamilelik belirtileri yazılmış bende benimkileri yazıyım dedim belki bi işe yarar :) Benim belim çok ağrıyodu ve adetimden bir hafta öncesinde kasıklarımda garip ağrılar oluyodu hafif hafif daha öncekilere benzemediği için fark ediliyor zaten. Bir de kirpik kırışması olmuştu bende onu da rimel sürerken fark ettim süremedim bi türlü göz bebeklerime bakmadım hiç. Göğüs hassasiyeti de 5. Haftada başladı benim ve hala devam ediyo. Bulantım yok hala inşallah da başlamaz. Bunlardan başka da belirtim yoktu içime doğmuştu sadece. Yani herkeste farklı oluyomuş gerçekten belirtiler ama her zamankinden bi farklılık olduğu anlaşılıyor zaten. Rabbim inşallah hamilelerin sağlıkla kucağına almayı, hamile olmayanlara da hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
24 saat canım yumurtanın ömrüEki Görüntüle 1981182 kızlar çatladı mı sizce yaa bi fikir nolur catlayinca yumurta kaç saat dayanıyor 12 saat mi 24 saatmiydi bu gece 01.00 de ilişki olacak:) en sonda pazar gecesi 01.00 de oldu yardım edin
Bende varım canım merak etme gerçi bata 1 hafta var ama bakalıö hayırlısıHamile kalmayan sanırım bir tek ben kaldım
Ayy ne güzel ya bende bu ay rahim filmi çektirdim herşeyim temiz çıktı umutluyum bakalımAllah razı olsun inşallah rabbim dileyen herkese versin ben hem hasimato hemde prolaktin yuksekligi vardi 1 yildir olmadi rahim filmi ise yaradi galiba
Benim batta haftaya canım 21 iBende varım canım merak etme gerçi bata 1 hafta var ama bakalıö hayırlısı
Dün daha koyu gibiydi sanki sen degerlendir bu günleri kaçırma
Benimde 20'si peşpeşeyiz canım inşaAllah bizde buraya hamileyizzzz diye yazarız :))Benim batta haftaya canım 21 i
Neden sevinmedi ki cnmAma hiç o damarlar da çıkmadı göğsümde . Ben geçen ay kanlı testte pozitif görmüştüm hamile degilmisim. O yüzden hiç test yapmak istemiyorum eşime de hamileyim dedim hiç sevinmedi istemiyor musun dedim evet dedi pek keyfimde yok bu yüzden
Ayyyyyy darısı başıma ya. Maşallah subhanallah çok sevindim vallahi. Nasıl oldu cnm ne zmndr istydn kiBen subatta rahim filmi çektirdim dun hamile oldugumu ogrendim :)
24 saat canım yumurtanın ömrü
24 saat canım yumurtanın ömrü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?