- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.121
Söylediğin cok mantıklı çünkü çatlamamış yumurta kiste dönüşüyormuş yumurtada sıkıntıdan çatlamıyor zatenGeçmiş olsun sıkıntıdan da kist oluyor vücut error veriyor kist tedavin geçince çocuk tedavini olursun Allah dermansız dert vermesin hepimize tez Zaman da bebiş versin inş
Umut fakirin ekmeğiIyi kuzummanlatmama gerek yok biliyorsunn sıknti yok stres yokk senden cok umutluyum bebegimm
Kuzum valla bende aynı adet olmadım bugun 45. gün bekliyorum adet söktürücü kullandm bugün bitti bakalm artık bu iki hafta çok dolu dolu geçti kardesim geldi 1 hafta o gidince taziyemiz oldu bugün geldim evime cok şükür bakalım neler oluck. Bu arada eşimin babaannesine uğradık baya yaşlı bana bakıp bakıp sen hamilesin diyp durdu gözlerime bakıp duruyordu herkese duyurmus hamile diye kayanbabama kim var anlayacagn böyle tatli bir durum oldu nasip belkide içine doğdu hani eskiler bilir yaa ama heveslenmektn yoruldum o yuzden ne yapcm bilmiyrmKızlar nasılsınız bakim?
Ben takılıyorum öyle kendi içimde zaman zaman o kadr üzülüyorum ki bu ay cok duygusaldı buraya yazıp sizinde içinizi baymadımMucize2107 in bol bol özelden başını ağrıtıyorum :) ha bu ay ha şu ay derken aylar günler birbirni kovalıyor bakalım bizim kapıyı bebiş ne zaman çalacak...Çok ağlak bi insan oldum ben biraz acele etse iyi olur.ovülasyon dönemide bitti bakalım beklicez yine yeniden
@Zeze493 @Saman AleviSmydnz @Burcummmmm123 @ankmutsuz TurkuazKrampon durumlar ne kızlar ?
Öyle cnm. Bakalım hayırlısı olsun tez zamanda ne diyimHep aynıyız be yavrum aynı hisler ondan içten geliyo sana yazım.Bekleyiş en kötüsü...hayatımız ovülasyon ve adet arasında gidip geliyor o umutlandığımız 15 gün yaşıyor kabul edersek kendimizi 1 ayın kalan 15 günü iptaliz.
Hiç bilmiyordum ilk kez duydumSöylediğin cok mantıklı çünkü çatlamamış yumurta kiste dönüşüyormuş yumurtada sıkıntıdan çatlamıyor zaten
Inşallah vardır cnm.bebisKuzum valla bende aynı adet olmadım bugun 45. gün bekliyorum adet söktürücü kullandm bugün bitti bakalm artık bu iki hafta çok dolu dolu geçti kardesim geldi 1 hafta o gidince taziyemiz oldu bugün geldim evime cok şükür bakalım neler oluck. Bu arada eşimin babaannesine uğradık baya yaşlı bana bakıp bakıp sen hamilesin diyp durdu gözlerime bakıp duruyordu herkese duyurmus hamile diye kayanbabama kim var anlayacagn böyle tatli bir durum oldu nasip belkide içine doğdu hani eskiler bilir yaa ama heveslenmektn yoruldum o yuzden ne yapcm bilmiyrm
Ay ne tatlı ya böyle şeyler morel oluyo ama insana olucak olucak kuzum vallahi seneye 'sonunda hamile kaldırşar' diye topik açıp toplanalım :)Kuzum valla bende aynı adet olmadım bugun 45. gün bekliyorum adet söktürücü kullandm bugün bitti bakalm artık bu iki hafta çok dolu dolu geçti kardesim geldi 1 hafta o gidince taziyemiz oldu bugün geldim evime cok şükür bakalım neler oluck. Bu arada eşimin babaannesine uğradık baya yaşlı bana bakıp bakıp sen hamilesin diyp durdu gözlerime bakıp duruyordu herkese duyurmus hamile diye kayanbabama kim var anlayacagn böyle tatli bir durum oldu nasip belkide içine doğdu hani eskiler bilir yaa ama heveslenmektn yoruldum o yuzden ne yapcm bilmiyrm
Valla canım cok güvenilir bi yerden duydum hemşiremi ne biri söylemişti tam hatırlayamadım şuan demekki cok zararlı bişey değil ama baksanaInşallah vardır cnm.bebis
Ayy senin yazilarin beni aglatacak simdiAy ne tatlı ya böyle şeyler morel oluyo ama insana olucak olucak kuzum vallahi seneye 'sonunda hamile kaldırşar' diye topik açıp toplanalım :)
Herkes ailende cok istiyo seninde bak geçende kardeşlerin götürmüş seni ha teyzeye herkes tam destek ne mutlu inş olucak dualarla...o battaniyene sarcaksın onu cok şanslı bi cocuk olucak belli.
Valla doğru soyluyon aglasam rahatlicam ama aglayamıyorum.TurkuazKrampon kuzum sen cok gerilmişsin duygusal anlamda belli ondan göz yaşın bekliyor göz pınarında.Biraz rahatlamaya ihtiyacımız var hepimizin güzel haberler duymaya.
Tabiki buraya yaz biz burda gönülden arkadaş olduk.Topik başlığı ile pek bi ilginizde yok zaten mayıs olduk :)Ahh kızlar çok dertliyim benim kızım ne zaman konuşacakrabbim sağlık sıhhat versin yavruma konu yeri değil ama ne yapayım her güne hüzünlü uyanır oldum artık. Yaşıtı var burada allahım bi çene bi çene herkesi güldürüyor rabbim ömür versin Ona da tüm evltlara da ama içim yaniyoo içim parcalaniyo kızımın konustugu gunleri sorular sorduğu günleri ne zaman gorucem ben allah'ım
Canım aklıma bişey geldi ama sen kızma bana emi inan samimiyetimden diyorum.Bak yeni bebek ister istemez ilgiyi ikiye ayıracak sen tabiki korunma kardeşi olsun ama bu süreci avantaja çevir kızın için cünkü kardeşi olduğunda küçük bi bebek sana muhtaç olacak ister istemez kızınla bu konuda yeterli ilgilenemezsinBi yandan kardesi olsun kızıma arkadaş olsun bi an evvel diyorum bi yandan kızım ne zaman konuşacak diyorum karmakarisigim
Hahahaaa haaa severiz bu sözü bilirsinUmut fakirin ekmeği
Hahahaaa haaa severiz bu sözü bilirsinUmut fakirin ekmeği
Canım hayırlı haberlerin olsun çıkınca yaz buraya morelini bozma yalnız değilsin hepimiz aynı neden yada benzer neden ile buradayızKizlar iyi geceler uzun suredir yazamadim bende ama takipteyim herkesi yarin dr kontrolum var ve ne diyecegini tahmin eder gibiyim ama olsun rabbim buyuk elbet hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlari hayirli vakitte nasip edecektir ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?