- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.101
Adetliyim bitince kontrolum var kistlerimden hayırlısi Allah dan inşallah sizlerden gelir güzel haberler inşallahBirumut55 canım sen nasılsın ?
kuru uzum aldimm. bugun basladim yemeyee canimm. ins. gecer hemnnCanım ben dün araştırırken gördüm o demir ilaçları bazı.insanda kabız bazı insanda şiddetli ishal yapıyormuş demekki sende kabız yapmış. Kuru üzüm ye bi bardak şalgam iç mercimek çorbası iç düzelir bağırsakların
Geçer inşallah canım hem bagirsaklarini çalıştırır hemde sana bebisinee fayda sağlar benimde eşim sağolsun her aksam ceviz.kırıyor kuru üzüm.kuru.kayısı koyuyor tabağa basucuma koyuyor bittikçe yeniliyor sende yap ortada dursun gidip gelip yersin faydası.olur ikinizede :)kuru uzum aldimm. bugun basladim yemeyee canimm. ins. gecer hemnn
Geçmiş olsun cnmMerhaba kızlar bayadır yazamıyodum dr gidip gelmekten bebeğim gelişemediğinden dolayı dr gebeliğe sonlardırmamız gerektigini söyledi kalp atımı durmuş o nedenle 2 gün önce kürtaj oldum çok üzgünüm dualarınızı bekliyorum
Cnmmmm merhaba , ben de biraz bunalım gibiydim ama şimdi daha iyiyim evde durma çık yürüyüş falan yap ya da sevdiğin başka şeylerKızlar nasılsınız bakim?
Ben takılıyorum öyle kendi içimde zaman zaman o kadr üzülüyorum ki bu ay cok duygusaldı buraya yazıp sizinde içinizi baymadımMucize2107 in bol bol özelden başını ağrıtıyorum :) ha bu ay ha şu ay derken aylar günler birbirni kovalıyor bakalım bizim kapıyı bebiş ne zaman çalacak...Çok ağlak bi insan oldum ben biraz acele etse iyi olur.ovülasyon dönemide bitti bakalım beklicez yine yeniden
Zeze493 @Saman Alevi Smydnz Burcummmmm123 A ankmutsuz TurkuazKrampon durumlar ne kızlar ?
Cnmmmm merhaba , ben de biraz bunalım gibiydim ama şimdi daha iyiyim evde durma çık yürüyüş falan yap ya da sevdiğin başka şeylerKızlar nasılsınız bakim?
Ben takılıyorum öyle kendi içimde zaman zaman o kadr üzülüyorum ki bu ay cok duygusaldı buraya yazıp sizinde içinizi baymadımMucize2107 in bol bol özelden başını ağrıtıyorum :) ha bu ay ha şu ay derken aylar günler birbirni kovalıyor bakalım bizim kapıyı bebiş ne zaman çalacak...Çok ağlak bi insan oldum ben biraz acele etse iyi olur.ovülasyon dönemide bitti bakalım beklicez yine yeniden
Zeze493 @Saman Alevi Smydnz Burcummmmm123 A ankmutsuz TurkuazKrampon durumlar ne kızlar ?
Ben de ilk bebeğimi kaybettim kalp atışı duyamadık. Korunmayı bırakalı 16 ay oldu ama çok denemedik Ada'm akıllı 4 ay oluyor. Lazer epilasyona başladım gene o yüzden doktora yumurta takibi için gitmeyi erteliyorum ama bu ay da adet olursam gitcem ya da temmuz da tatil dönüşü yumurta takibine gidicem.kararsızım henüzA Alya_sura88 canım bende aynen öyle yapmaya çalışıyorum ama zaman zaman tükendiğini hissediyor insan umutlanmak çok yorucu.
Aslında bu bekleyişe alışmakta istemiyorum beni korkutan bu ayda olmayışı değil bu durumun sürekli böyle devam etmesinden korkuyorum aslında.Sen ne zamandır bekliyosun canım kaçıncı ayın benim 6 ay bitti korunmayalı ben ilk bebeğimi kaybettiğim için sabırsızlanıyorum yoksa 6 ay normal kabulediliyor
benim de 14 ay oldu korunmuyorum senin soylediğin gibi çok da denemedik aslında ilişkilerimiz öyle düzenli değildi ama doktor çok uzun bir süre bu olması gerekiyordu dedi. yine senin gibi yumurta takibi veya klomen tedavisi yapacaktık ama kistim çıktı şimdi. inşallah bir an önce olur bebişimizBen de ilk bebeğimi kaybettim kalp atışı duyamadık. Korunmayı bırakalı 16 ay oldu ama çok denemedik Ada'm akıllı 4 ay oluyor. Lazer epilasyona başladım gene o yüzden doktora yumurta takibi için gitmeyi erteliyorum ama bu ay da adet olursam gitcem ya da temmuz da tatil dönüşü yumurta takibine gidicem.kararsızım henüz
Kist artık hemen hemen herkeste var canım ya olcak olunca kist engel değil ona takılma inş tez zamanda olurbenim de 14 ay oldu korunmuyorum senin soylediğin gibi çok da denemedik aslında ilişkilerimiz öyle düzenli değildi ama doktor çok uzun bir süre bu olması gerekiyordu dedi. yine senin gibi yumurta takibi veya klomen tedavisi yapacaktık ama kistim çıktı şimdi. inşallah bir an önce olur bebişimiz
Yok cnm 3 4 güne olursun adetiki gundur var bende cnm ama adetime 3 gun var benim erken mi olcam demek bu peki
ya öyle bu benim ikinci kistim belki de ben bilmeden sürekli kistim oluyodu yani yumurtlayamıyodum ondan olmadı gebelik... kistim olduğu için çocuk içn tedaviye başlayamicam öyle bir sorun var şimdi de. siz ne zamandır istiyosunuzKist artık hemen hemen herkeste var canım ya olcak olunca kist engel değil ona takılma inş tez zamanda olur
Adetimin 5.gunundeyim bende adetim bitsin 25 gün yumurtam catlasin diye beklicem sonra da tutsun diye sonra da zaman gecsin de test yapayim diye keşke adetim duzenli olsaydiKızlar nasılsınız bakim?
Geçmiş olsun sıkıntıdan da kist oluyor vücut error veriyor kist tedavin geçince çocuk tedavini olursun Allah dermansız dert vermesin hepimize tez Zaman da bebiş versin inşya öyle bu benim ikinci kistim belki de ben bilmeden sürekli kistim oluyodu yani yumurtlayamıyodum ondan olmadı gebelik... kistim olduğu için çocuk içn tedaviye başlayamicam öyle bir sorun var şimdi de. siz ne zamandır istiyosunuz
Iyi kuzummKızlar nasılsınız bakim?
Hep aynıyız be yavrum aynı hisler ondan içten geliyo sana yazım.Bekleyiş en kötüsü...hayatımız ovülasyon ve adet arasında gidip geliyor o umutlandığımız 15 gün yaşıyor kabul edersek kendimizi 1 ayın kalan 15 günü iptaliz.Adetimin 5.gunundeyim bende adetim bitsin 25 gün yumurtam catlasin diye beklicem sonra da tutsun diye sonra da zaman gecsin de test yapayim diye keşke adetim duzenli olsaydi
Çok içten yazmisin huzunlendirdin beni
Benimde canim sikkin su siralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?