2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar nasılsınız bakim?
Ben takılıyorum öyle kendi içimde zaman zaman o kadr üzülüyorum ki bu ay cok duygusaldı buraya yazıp sizinde içinizi baymadım Mucize2107 in bol bol özelden başını ağrıtıyorum :) ha bu ay ha şu ay derken aylar günler birbirni kovalıyor bakalım bizim kapıyı bebiş ne zaman çalacak...Çok ağlak bi insan oldum ben biraz acele etse iyi olur.ovülasyon dönemide bitti bakalım beklicez yine yeniden
Zeze493 @Saman Alevi Smydnz Burcummmmm123 A ankmutsuz TurkuazKrampon durumlar ne kızlar ?

kuru uzum aldimm. bugun basladim yemeyee canimm. ins. gecer hemnn

kuru uzum aldimm. bugun basladim yemeyee canimm. ins. gecer hemnn
Geçer inşallah canım hem bagirsaklarini çalıştırır hemde sana bebisinee fayda sağlar benimde eşim sağolsun her aksam ceviz.kırıyor kuru üzüm.kuru.kayısı koyuyor tabağa basucuma koyuyor bittikçe yeniliyor sende yap ortada dursun gidip gelip yersin faydası.olur ikinizede :)

Cnmmmm merhaba , ben de biraz bunalım gibiydim ama şimdi daha iyiyim evde durma çık yürüyüş falan yap ya da sevdiğin başka şeyler

Cnmmmm merhaba , ben de biraz bunalım gibiydim ama şimdi daha iyiyim evde durma çık yürüyüş falan yap ya da sevdiğin başka şeyler

A Alya_sura88 canım bende aynen öyle yapmaya çalışıyorum ama zaman zaman tükendiğini hissediyor insan umutlanmak çok yorucu.
Aslında bu bekleyişe alışmakta istemiyorum beni korkutan bu ayda olmayışı değil bu durumun sürekli böyle devam etmesinden korkuyorum aslında.Sen ne zamandır bekliyosun canım kaçıncı ayın benim 6 ay bitti korunmayalı ben ilk bebeğimi kaybettiğim için sabırsızlanıyorum yoksa 6 ay normal kabulediliyor

Ben de ilk bebeğimi kaybettim kalp atışı duyamadık. Korunmayı bırakalı 16 ay oldu ama çok denemedik Ada'm akıllı 4 ay oluyor. Lazer epilasyona başladım gene o yüzden doktora yumurta takibi için gitmeyi erteliyorum ama bu ay da adet olursam gitcem ya da temmuz da tatil dönüşü yumurta takibine gidicem.kararsızım henüz

benim de 14 ay oldu korunmuyorum senin soylediğin gibi çok da denemedik aslında ilişkilerimiz öyle düzenli değildi ama doktor çok uzun bir süre bu olması gerekiyordu dedi. yine senin gibi yumurta takibi veya klomen tedavisi yapacaktık ama kistim çıktı şimdi. inşallah bir an önce olur bebişimiz

Bizde aynen şu yaz bakalım olursa diye bekliyorz yoksa bizde temmuz Ağustos gibi doktora gidip dicez durumu genelde bi kere olmuş yine olur tarzında yorumlar doktorlardanda Allah ol demeden olmuyo ya tüp bebek oluyo mesela tutmuyo,olcaksa tüp bebek tedavisini bırak gene oluyor.Nasibimiz güzel olsun inşallah A Alya_sura88

Kist artık hemen hemen herkeste var canım ya olcak olunca kist engel değil ona takılma inş tez zamanda olur

Kist artık hemen hemen herkeste var canım ya olcak olunca kist engel değil ona takılma inş tez zamanda olur
ya öyle bu benim ikinci kistim belki de ben bilmeden sürekli kistim oluyodu yani yumurtlayamıyodum ondan olmadı gebelik... kistim olduğu için çocuk içn tedaviye başlayamicam öyle bir sorun var şimdi de. siz ne zamandır istiyosunuz

Adetimin 5.gunundeyim bende adetim bitsin 25 gün yumurtam catlasin diye beklicem sonra da tutsun diye sonra da zaman gecsin de test yapayim diye keşke adetim duzenli olsaydi
Çok içten yazmisin huzunlendirdin beni
Benimde canim sikkin su siralar

Geçmiş olsun sıkıntıdan da kist oluyor vücut error veriyor kist tedavin geçince çocuk tedavini olursun Allah dermansız dert vermesin hepimize tez Zaman da bebiş versin inş

Iyi kuzumm anlatmama gerek yok biliyorsunn sıknti yok stres yokk senden cok umutluyum bebegimm

Hep aynıyız be yavrum aynı hisler ondan içten geliyo sana yazım.Bekleyiş en kötüsü...hayatımız ovülasyon ve adet arasında gidip geliyor o umutlandığımız 15 gün yaşıyor kabul edersek kendimizi 1 ayın kalan 15 günü iptaliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…