- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.141
Allahimmmm gonlune gore versin kuzummm ki oylede olacak insallah... bebegim rabbim ol demisse 2sine 3une bakmaz yeterki vakti gelsin insallah o vakit bu ay icerisindedir ve senin o mutluluguna sahit olmayi cok istiyorum allahim duy sesimizi...aminMucize2107 bu ay senden cok umutluyum yazıyon da kızlarda sancak bu ay cok iyi bir çalışma yaptım :) tam tersi gün aşırı ilişki düzenini bile sağlayamadık kızlar ama Allahtan umut kesilmez.Birde ben geçen sene bu ay gebe kalmıştım o yüzden cok isterdim bu ay olmasını dua edin benim için de ne olur o yüzden de fazla duygusalım bu ay.
İnşAllah canmInşallah vardır cnm.bebis
Ne güzel söyledin canm yaa bütün dualarim onun için bende eşimde her duamizda bunu istiyoruz rabbimden isteyen herkese nasip etsin geç olsun sorun değil yeterki sağlıklı hayırlı bi evlat olsun hepimizin inşAllah benim annem belli etmezdi ama babaannemn dediklerini söyleyince gözleri parladi onunda inşAllah nasip olur hepimizeAy ne tatlı ya böyle şeyler morel oluyo ama insana olucak olucak kuzum vallahi seneye 'sonunda hamile kaldırşar' diye topik açıp toplanalım :)
Herkes ailende cok istiyo seninde bak geçende kardeşlerin götürmüş seni ha teyzeye herkes tam destek ne mutlu inş olucak dualarla...o battaniyene sarcaksın onu cok şanslı bi cocuk olucak belli.
Aynen canm hayırlısı ne diymCanlarim tek tek hepinizin yazilarini okudumTurkuazKrampon kuzum takinti haline getirme cocuklarda boyle donemler olabiliyor unutmaki her cocuk ozeldir dil gelisimindede bireysel farkliliklar olabilir lutfen cocugunu baska cocuklarlada kiyaslama akisina birak bigun car car konusacak ve nerden konusmaya basladi diyeceksin Kelebekcikk34 yureği pirlanta arkadasim biliyorsunki senden bu ay cok umutluyummm rabbim yureginin guzelligine gore verecek hic suphen olmasin Smydnz kuzumm buyukler bosa konusmaz birseyler gormustur nine bu ay olmazsada yakindir hamile kalman insallah rabbim gonlumuzdekini verir insallahh @S_V_S_88 aminnn canim benimm insallah cok guzel sonuclar alirsin bu ay bizim ayimiz olsun ve yillar sonra surada bizi boyle strese sokan o bebislerimizin resimlerini ve yaptigi yaramazliklari paylasiriz insallah umut fakirin ekmegi bizimkide nacizane bi umut iste rabbim actigimiz eli ettigimiz duayi geri cevirmesin hepinizi gormeden tanimadan seviyorum allaha emanet minnoslar
En güzeli canım cok güzel karar vermişsin.Ne kadar rahatlık o kadar bebek ihtimali fazla zaten...milyonlarca insan çoğalıyo düşünmeyerek :) inş bizde güzel haber alırız hepimiz Allah gözaydınlığıyla nasip etsinKelebekcikk34 canımm ben adetimin 6.günündeyim şuan...ama bu ay kararlıyım hiç takmicam takip bile yapmicam buraya da 2 güne bir giriyorum artık...belirti avını da bıraktım relaksım bu ay su akar yolunu bulurr
ceviz yiyemiyorum canimm yaa.. uzum iyi geliyo. su bile icemiyorumm. ama uzum yiyunce su cok iyu iciyorum.Geçer inşallah canım hem bagirsaklarini çalıştırır hemde sana bebisinee fayda sağlar benimde eşim sağolsun her aksam ceviz.kırıyor kuru üzüm.kuru.kayısı koyuyor tabağa basucuma koyuyor bittikçe yeniliyor sende yap ortada dursun gidip gelip yersin faydası.olur ikinizede :)
uzulmee canimm. birden acilmaya baslar konusmasi goreceksin . her cocuk farklidir. sabirli ol.Ahh kızlar çok dertliyim benim kızım ne zaman konuşacakrabbim sağlık sıhhat versin yavruma konu yeri değil ama ne yapayım her güne hüzünlü uyanır oldum artık. Yaşıtı var burada allahım bi çene bi çene herkesi güldürüyor rabbim ömür versin Ona da tüm evltlara da ama içim yaniyoo içim parcalaniyo kızımın konustugu gunleri sorular sorduğu günleri ne zaman gorucem ben allah'ım
Kalabalikta cooook mutlu cnm hele de sevdigi kisiler olursa. Dun komsu cocuklari gekdi biri 4 biri 6 yaşında 1.5 saat oynadilar bizde nasıl seviniyor nasıl seviniyor:) onlarda surekli konuşuyorlar benimki oynuyor zipliyor:) bi ara balkondan içeri geçtiler benim kız heyecanlı heyecanli " abi balkon gel" dedi nasıl sevindim anlatamam sokuldu sokulecek gibi beklemedeyiz babası da bende çok sağol cnmTabiki buraya yaz biz burda gönülden arkadaş olduk.Topik başlığı ile pek bi ilginizde yok zaten mayıs olduk :)
Canım her cocuk bir olmazki kıyaslama sen sakın ben sana demiştim bizim ailede de var diye okula başlayınca tüm ara kapandı boşuna endişe ediyorsun,belki kızın sakin bi cocuk cok konuşlan yapıda da olmayabilir. Bu da erteliyordur.Sen onu düşünüyorsun bak iyi bi annesin elinden gelenş yapıyorsundur bol bol mutlu olduğu yerlere götür. Ve bence cok aşırı konuşkan cocukların yanında konuşmak yerine daha fazla pusa bilir yani sessiz kalır belki onuda bi takip et kalabalık iyimi geliyor yoksa yalnız mı daha rahat ona bi dikkat etsene
Doğru soyluyon cnm ama benim bebek işi olup dogana kadar kizim 4 yasinda olacak inşallah konusmus olur öyle umit ediyorum yaniCanım aklıma bişey geldi ama sen kızma bana emi inan samimiyetimden diyorum.Bak yeni bebek ister istemez ilgiyi ikiye ayıracak sen tabiki korunma kardeşi olsun ama bu süreci avantaja çevir kızın için cünkü kardeşi olduğunda küçük bi bebek sana muhtaç olacak ister istemez kızınla bu konuda yeterli ilgilenemezsin
Aaaa süper cok sevindim sen yazarken bende çoştum bolbol onlarla görüş sen :) üzülme o kadar bu cocuk hiç konuşamıyor değilki senin kız konuşmayı tercih etmiyor sadece bak konuşacağı zaman nasıl güzel söylüyorKalabalikta cooook mutlu cnm hele de sevdigi kisiler olursa. Dun komsu cocuklari gekdi biri 4 biri 6 yaşında 1.5 saat oynadilar bizde nasıl seviniyor nasıl seviniyor:) onlarda surekli konuşuyorlar benimki oynuyor zipliyor:) bi ara balkondan içeri geçtiler benim kız heyecanlı heyecanli " abi balkon gel" dedi nasıl sevindim anlatamam sokuldu sokulecek gibi beklemedeyiz babası da bende çok sağol cnm
gercktende cocuklarin cok etkidi oluyor. arkadas cevresi olunca oyle seyler ogreniyorlarki inanilmazz. benimde 3 bucuk yasinda kizim var. 3 bucugu gectii gerciide. biz hala oyle diyoruzz. yegenlerimle biraradalar her seyi kapiylar birbirlerindenn. sik sik gorus o arkadaslariyla canimm. parka gotur serbest birakkk saatlerce oynasinnn cocuklarlaa..Kalabalikta cooook mutlu cnm hele de sevdigi kisiler olursa. Dun komsu cocuklari gekdi biri 4 biri 6 yaşında 1.5 saat oynadilar bizde nasıl seviniyor nasıl seviniyor:) onlarda surekli konuşuyorlar benimki oynuyor zipliyor:) bi ara balkondan içeri geçtiler benim kız heyecanlı heyecanli " abi balkon gel" dedi nasıl sevindim anlatamam sokuldu sokulecek gibi beklemedeyiz babası da bende çok sağol cnm
TurkuazKrampon canim ablacim hiç uzme kendini ne olur benim kuzenim ana okuluna gidene kadar hiç konusamadi ne yaparsak yapalım. Okul zamanı okula almycklar diye çok üzüldük. Öğretmeni kabul etti okula başladıktan 2 ay sonra tamamen konuşmaya başladı herşeyi söylüyor normal konuşuyordu. Şimdi öyle geveze bi kız ki sus desek de susmuyor istrsn de kreş e gönder inşallah en kısa zamanda konuşmaya başlar. Rabbimden ümit kesilmez hiç üzülme
Çok teşekkür ederim kaç yasindaydi peki? Kres işi mi dusundum başvurmak için aradım da ama maalesef devlete baglanmis 4.5 yasindan küçük olanları kabul etmiyorlarmis artık. Ama hersyde vardır bir hayır belki konusmadigi için ezik hissedecekti kendini pek de savunamiyor kendini o yüzden 4.5 yaşında vericem bende belki boylesi daha iyi olur. 200 kelimesi var. Derdini anlatıyor çat pat. Hatta şimdi balkonda babasıyla kahve iciyorduk üst kattaki çocuk kizima seslendi kızımda "abi kahve ic" dedi biz eşimle şok olduk güldük:)) inşallah bu yaz konusturucam bol bol disari cikip cocuklarla ic içe olmasını saglicam. Rabbim tüm evlatlara sağlık sıhhat versin hep boyle dua ederim sadece benim evladima değil tumm evlatlaraTurkuazKrampon canim ablacim hiç uzme kendini ne olur benim kuzenim ana okuluna gidene kadar hiç konusamadi ne yaparsak yapalım. Okul zamanı okula almycklar diye çok üzüldük. Öğretmeni kabul etti okula başladıktan 2 ay sonra tamamen konuşmaya başladı herşeyi söylüyor normal konuşuyordu. Şimdi öyle geveze bi kız ki sus desek de susmuyor istrsn de kreş e gönder inşallah en kısa zamanda konuşmaya başlar. Rabbimden ümit kesilmez hiç üzülme
Bende 6.gundeyim:) adet dongun kaç gün?Kelebekcikk34 canımm ben adetimin 6.günündeyim şuan...ama bu ay kararlıyım hiç takmicam takip bile yapmicam buraya da 2 güne bir giriyorum artık...belirti avını da bıraktım relaksım bu ay su akar yolunu bulurr
Bol gorusmeye calisicam. Ama nasıl diyim abi balkon gel bunu tek nefeste söylemiyor. Her zaman öyle nefes alıyor aralarda abi nefes aliyor balkon nefes alıyor gel. 2li cümleleri genelde böyle ara vererek. Tek nefeste cikmiyor canım kızım inşallah konuşacak insallah:)) umutluyum bu yaz bakalimAaaa süper cok sevindim sen yazarken bende çoştum bolbol onlarla görüş sen :) üzülme o kadar bu cocuk hiç konuşamıyor değilki senin kız konuşmayı tercih etmiyor sadece bak konuşacağı zaman nasıl güzel söylüyor
Iyi fikir cnm zaten hergun canı sikiliyor hep gidiyoruz biyerlere yada bize geliyorlar. Ben geçen yaz hiç böyle cikarmadim disarilara 1 aydır cikariyorum ve ciddi fark var konusmasindagercktende cocuklarin cok etkidi oluyor. arkadas cevresi olunca oyle seyler ogreniyorlarki inanilmazz. benimde 3 bucuk yasinda kizim var. 3 bucugu gectii gerciide. biz hala oyle diyoruzz. yegenlerimle biraradalar her seyi kapiylar birbirlerindenn. sik sik gorus o arkadaslariyla canimm. parka gotur serbest birakkk saatlerce oynasinnn cocuklarlaa..
kizlar once hayirlisini isteyin
Allah korusun gecen haberlerde izlemistim kadin diyo kimsenin atmadigi kazigi oglum bana atti diyo.oglu annesini dolandirmis ...
gecen biri diyo ki "olsun da yeter ki nasil olursa olsun milletin lafindan biktim " dedi cok kizdim.
kesinlikle her seyden once hayirlisi.bu devir cok kotu bi devir kizlar.ben sahsen cok korkuyorum cocugumu oldugu zmn yetistirme konusunda
o yuzden insallah Rabbim hayirli sağlikli evlatlar versin bize kizlar...
benim de 2 senedir cocugum olmuyo.tedavi suresi boyunca cok kisi sordu bende cok bunaldim her kirmizlari gordugumde aglardim cocuk videolari izlemezdim.ama yine de hayirlisi derim her zmn.
simdi tedavi gormuyorum psikolojik rahatim.ama malesef adet oldugum zmn tekrar tedaviye baslicam.bayagi ara vermistim.acikcasi hic ama hic tedavi istemiyorum o igneleri haplari istemiyorum((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?