2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Mucize2107 bu ay senden cok umutluyum yazıyon da kızlarda sancak bu ay cok iyi bir çalışma yaptım :) tam tersi gün aşırı ilişki düzenini bile sağlayamadık kızlar ama Allahtan umut kesilmez.Birde ben geçen sene bu ay gebe kalmıştım o yüzden cok isterdim bu ay olmasını dua edin benim için de ne olur o yüzden de fazla duygusalım bu ay.

Allahimmmm gonlune gore versin kuzummm ki oylede olacak insallah... bebegim rabbim ol demisse 2sine 3une bakmaz yeterki vakti gelsin insallah o vakit bu ay icerisindedir ve senin o mutluluguna sahit olmayi cok istiyorum allahim duy sesimizi...amin

TurkuazKrampon canim ablacim hiç uzme kendini ne olur benim kuzenim ana okuluna gidene kadar hiç konusamadi ne yaparsak yapalım. Okul zamanı okula almycklar diye çok üzüldük. Öğretmeni kabul etti okula başladıktan 2 ay sonra tamamen konuşmaya başladı herşeyi söylüyor normal konuşuyordu. Şimdi öyle geveze bi kız ki sus desek de susmuyor istrsn de kreş e gönder inşallah en kısa zamanda konuşmaya başlar. Rabbimden ümit kesilmez hiç üzülme

Kelebekcikk34 canımm ben adetimin 6.günündeyim şuan...ama bu ay kararlıyım hiç takmicam takip bile yapmicam buraya da 2 güne bir giriyorum artık...belirti avını da bıraktım relaksım bu ay su akar yolunu bulurr

Ne güzel söyledin canm yaa bütün dualarim onun için bende eşimde her duamizda bunu istiyoruz rabbimden isteyen herkese nasip etsin geç olsun sorun değil yeterki sağlıklı hayırlı bi evlat olsun hepimizin inşAllah benim annem belli etmezdi ama babaannemn dediklerini söyleyince gözleri parladi onunda inşAllah nasip olur hepimize

Aynen canm hayırlısı ne diym

En güzeli canım cok güzel karar vermişsin.Ne kadar rahatlık o kadar bebek ihtimali fazla zaten...milyonlarca insan çoğalıyo düşünmeyerek :) inş bizde güzel haber alırız hepimiz Allah gözaydınlığıyla nasip etsin

ceviz yiyemiyorum canimm yaa.. uzum iyi geliyo. su bile icemiyorumm. ama uzum yiyunce su cok iyu iciyorum.
uzulmee canimm. birden acilmaya baslar konusmasi goreceksin . her cocuk farklidir. sabirli ol.

Kalabalikta cooook mutlu cnm hele de sevdigi kisiler olursa. Dun komsu cocuklari gekdi biri 4 biri 6 yaşında 1.5 saat oynadilar bizde nasıl seviniyor nasıl seviniyor:) onlarda surekli konuşuyorlar benimki oynuyor zipliyor:) bi ara balkondan içeri geçtiler benim kız heyecanlı heyecanli " abi balkon gel" dedi nasıl sevindim anlatamam sokuldu sokulecek gibi beklemedeyiz babası da bende çok sağol cnm

Doğru soyluyon cnm ama benim bebek işi olup dogana kadar kizim 4 yasinda olacak inşallah konusmus olur öyle umit ediyorum yani

Aaaa süper cok sevindim sen yazarken bende çoştum bolbol onlarla görüş sen :) üzülme o kadar bu cocuk hiç konuşamıyor değilki senin kız konuşmayı tercih etmiyor sadece bak konuşacağı zaman nasıl güzel söylüyor

gercktende cocuklarin cok etkidi oluyor. arkadas cevresi olunca oyle seyler ogreniyorlarki inanilmazz. benimde 3 bucuk yasinda kizim var. 3 bucugu gectii gerciide. biz hala oyle diyoruzz. yegenlerimle biraradalar her seyi kapiylar birbirlerindenn. sik sik gorus o arkadaslariyla canimm. parka gotur serbest birakkk saatlerce oynasinnn cocuklarlaa..

Çok teşekkür ederim kaç yasindaydi peki? Kres işi mi dusundum başvurmak için aradım da ama maalesef devlete baglanmis 4.5 yasindan küçük olanları kabul etmiyorlarmis artık. Ama hersyde vardır bir hayır belki konusmadigi için ezik hissedecekti kendini pek de savunamiyor kendini o yüzden 4.5 yaşında vericem bende belki boylesi daha iyi olur. 200 kelimesi var. Derdini anlatıyor çat pat. Hatta şimdi balkonda babasıyla kahve iciyorduk üst kattaki çocuk kizima seslendi kızımda "abi kahve ic" dedi biz eşimle şok olduk güldük:)) inşallah bu yaz konusturucam bol bol disari cikip cocuklarla ic içe olmasını saglicam. Rabbim tüm evlatlara sağlık sıhhat versin hep boyle dua ederim sadece benim evladima değil tumm evlatlara

Doğru soyluyon canım bol
Bol gorusmeye calisicam. Ama nasıl diyim abi balkon gel bunu tek nefeste söylemiyor. Her zaman öyle nefes alıyor aralarda abi nefes aliyor balkon nefes alıyor gel. 2li cümleleri genelde böyle ara vererek. Tek nefeste cikmiyor canım kızım inşallah konuşacak insallah:)) umutluyum bu yaz bakalim

Iyi fikir cnm zaten hergun canı sikiliyor hep gidiyoruz biyerlere yada bize geliyorlar. Ben geçen yaz hiç böyle cikarmadim disarilara 1 aydır cikariyorum ve ciddi fark var konusmasinda

Kızlar bu aylarda hamile kalırsak ocak ayında doğum olur. Ben hep senenin baslarinda doğum yapmayı istiyorum. Kızımda da eylul ayın da hamile kalmistim mayista doğmuştu. Inşallah eylül ekim aylarına kadar hamile kalırım da mayıs haziran gibi doğar aralri da tam 4 yas olur. Rabbim hayırlısı versin ilk önce tabi. Mayıs ayına girdik ekime kadar 6 ay var ama benim hamile kalma şansım 3-4 duzensizlikten dolayı.. hayırlısı inşallah

Cnm tavsiyem kuru incir ye sabah akşam bi kaç tane eşine de keçiboynuzu özü yedir bende tuttu inşallah Rabbim isteyen herkese bana da hayırlısını sağlıklısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…