- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.081
İnşallah Can'ım ya önce keseyi görmeyi sonra kalp atışını duymayı en sonda kucagına sagsalim almayı nasip etsin rabbimAynen inşallah bakalım .doktor büyük ihtimal son adet tarihimi 1 hafta ileri atcak. Geç yumurtlamalarda bu şekilde yapılıyomuş. İnşallah görünür
Yaaa benimde aynen . Çok kötü bişey . Eşime diyorum bebiş böbrekte heralde pıt pıt ediyoHanımlar benim sağ böğrümde bi seyirme oluyor bu seyirme hamileliklemi ilgili yoksa başka bişey mi ilk defa oluyor böyle
Canım ben günlerce sağ taraftaki bobregimin ağrısını çektim usuttum sandım hatta korktum ama geçti ara ara yine hafif ağrı.oluyor geri.gidiyorHanımlar benim sağ böğrümde bi seyirme oluyor bu seyirme hamileliklemi ilgili yoksa başka bişey mi ilk defa oluyor böyle
Bencede o yüzden canımAcaba bebişlerimiz büyüdüğü içinmi oluyorki
İnşallah canım benim aminnnnInşallah bizde hamile kalırız dua edin kizlar
Amin cnm aminŞu mübarek günlerde 11 ayın sultanından önce evlat isteyen herkes hamile olduğunu öğrenir inşallah
Canım çoookk geçmiş olsun hayırlısı Rabbimden üzülme demek kolay ama biz neyi değiştirebiliriz ki hiç bişey dua'larım seninleMerhaba kızlar bayadır yazamıyodum dr gidip gelmekten bebeğim gelişemediğinden dolayı dr gebeliğe sonlardırmamız gerektigini söyledi kalp atımı durmuş o nedenle 2 gün önce kürtaj oldum çok üzgünüm dualarınızı bekliyorum
Bende senin dusunduklerinin aynisini düşünüyorum. Her şeyden önce rabbim hayırlı evlat versin. ..kizlar once hayirlisini isteyin
Allah korusun gecen haberlerde izlemistim kadin diyo kimsenin atmadigi kazigi oglum bana atti diyo.oglu annesini dolandirmis ...
gecen biri diyo ki "olsun da yeter ki nasil olursa olsun milletin lafindan biktim " dedi cok kizdim.
kesinlikle her seyden once hayirlisi.bu devir cok kotu bi devir kizlar.ben sahsen cok korkuyorum cocugumu oldugu zmn yetistirme konusunda
o yuzden insallah Rabbim hayirli sağlikli evlatlar versin bize kizlar...
benim de 2 senedir cocugum olmuyo.tedavi suresi boyunca cok kisi sordu bende cok bunaldim her kirmizlari gordugumde aglardim cocuk videolari izlemezdim.ama yine de hayirlisi derim her zmn.
simdi tedavi gormuyorum psikolojik rahatim.ama malesef adet oldugum zmn tekrar tedaviye baslicam.bayagi ara vermistim.acikcasi hic ama hic tedavi istemiyorum o igneleri haplari istemiyorum((((
bende maalesef coook kotu kabizim canimm. tahlillerde kanim cok dusuk cikmisti demir vitamini verdi doktor. ne olduysa ondan sonra olduu...İnşallah geçer canım çok yemek.yiyormusum.gibi şimdi birde cırcır oldum bakalım ne olacak
allh yardimcin olsun canimm. uzulme diyemiycemm. allh en kisa zamnda kucagini doldursunn.Merhaba kızlar bayadır yazamıyodum dr gidip gelmekten bebeğim gelişemediğinden dolayı dr gebeliğe sonlardırmamız gerektigini söyledi kalp atımı durmuş o nedenle 2 gün önce kürtaj oldum çok üzgünüm dualarınızı bekliyorum
Canım ben dün araştırırken gördüm o demir ilaçları bazı.insanda kabız bazı insanda şiddetli ishal yapıyormuş demekki sende kabız yapmış. Kuru üzüm ye bi bardak şalgam iç mercimek çorbası iç düzelir bağırsaklarınbende maalesef coook kotu kabizim canimm. tahlillerde kanim cok dusuk cikmisti demir vitamini verdi doktor. ne olduysa ondan sonra olduu...
allh yardimcin olsun canimm. uzulme diyemiycemm. allh en kisa zamnda kucagini doldursunn.
Normaldir cnm.bende de geldi adet oldumadete 3 gün kala iki gündur gelen beyaz seffaf arasi akinti normalmidir kizlar
iki gundur var bende cnm ama adetime 3 gun var benim erken mi olcam demek bu pekiNormaldir cnm.bende de geldi adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?