- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.181
Doğru söylüyorsun balım çalışmaya alışık olduğum için Bu ay kendimiz değerlendirelim deşik olmazsa artık aşılama olacak yapacak birşey yok Oda ramazan ayına geliyor belki ramazandan sonra üzüm zamandır girmedim buraya kafam ı bebek çocuk vs diye meşgul etmek istemedim öyle işte Şu mübarek günlerde Allahım bize de inşallah tez zamanda hayırlısıula nasip etsin; )Ay inşallah kuzum bebiş gelsin de iş rızk bulunur bir şekilde...aşılama falan olursa haber ver bize öyle bişeyden bahsetmiştin cünkü
Bende eskisi kadar cok sık girmiyorum bi sizi merakettğim için,sağolsunlar ben çevrem yüzünden pek bebek konusunu gündemden indiremiyorum her ay bi yakınım gebe kalıyo Allah sağlıkla kucaklarına versin orası ayrı da benimde iyice psikoljm bozuldu.Çevremdekilerin bana acımaya başladıklarını hissediyorum bu da beni cok üzülüyorDoğru söylüyorsun balım çalışmaya alışık olduğum için Bu ay kendimiz değerlendirelim deşik olmazsa artık aşılama olacak yapacak birşey yok Oda ramazan ayına geliyor belki ramazandan sonra üzüm zamandır girmedim buraya kafam ı bebek çocuk vs diye meşgul etmek istemedim öyle işte Şu mübarek günlerde Allahım bize de inşallah tez zamanda hayırlısıula nasip etsin; )
prolaktin yuksekligi var bende cnm o yuzden incir kuru uzum falan yemiyorum daha da cikartir diye.Cnm tavsiyem kuru incir ye sabah akşam bi kaç tane eşine de keçiboynuzu özü yedir bende tuttu inşallah Rabbim isteyen herkese bana da hayırlısını sağlıklısını nasip etsin
bende kaldirmayi dusunuyorum o uygulamayi.gercekten insan ister istmeez bakiyo kafasina takiyo yumurtlma gunum ne zmn adetim ne zmn falan filan.bende bugün 20.günümdeyim geçen hafta bitti ovülasyon zaten ben artık hiç bişey takip etmiyorum son 2 aydır.Artık alıştım olmayışına sanki şaşırmıyorum :) bu 20 yi de telefondaki uygulamadan görüyom yakında dellenip onuda kalırcam
Hadi inşallah diyelim ozaman. Bi an ümitsizlige kapılmıştım.Benim ilk yaptığım gün anında kopkoyu çizgi çıkmıştı ertesi gün yaptım yine koyuydu ama ilk günkü kadar değil fakar pozitif sayılıcak gibiydi bu normal sonra sonra silikleşmeye başladı muhtemelen seninde öyle olmuştur çocuk istiyosan bugünleri boş geçirme
zaman bölümümüz aynı benimde bata 6 gün kaldı ve belirti olmaması vücudumda beni cok mutsuz ediyor ilk gebeliğimde göğüslerim falan öyle dolgundu ki benmde adrt sancısı gibi sancılarım oluyordu bu ayda olmadı sanırım. Döllenmeden 10 gün sonra yazıyo nette adrt gününü beklemeyeceksen yumurtlamadan 10 gün sonra yap kan testinigunaydin. bata 6 gun kaldi. yumurtlamadan 8 gun gecti. arada kasik agrim var dun aksam cok sol kasigim batti birde burnuma acayip kutur kutur karpuz koktu resmen. esim aradi gecenin koru bulamadi ama aklimdan cikmadi bugun alacak. carpinyim oluyor cabuk yoruluyorum. sizce hamile miyim? birde sarimsi akintim var. kan testi ne zmn yaptirmaliyim?
Aynen öyle valla canm bu ay takmıycaz diyom sonrada uygulamada genede bakıyom duramıyorum silcem en sonunda kendime hiç fırsat bırakmıycam.hadi diyom doktor falan sorarsa adrt döngümü ordan bakarm diye silmiyombende kaldirmayi dusunuyorum o uygulamayi.gercekten insan ister istmeez bakiyo kafasina takiyo yumurtlma gunum ne zmn adetim ne zmn falan filan.
ben bekarken adet gunlerimi bile bilmezdim duzensiz oldugu icjn :) simdi her ay hamgi gun olucam biliyorum .
moralim bozuluyo
hem yumurtlma gunu stres hormonlar falan her ay degisirmis takvime inanmamak lazim o yuzden.gun asiri ikiski sart bence
Hayırlısı olsun cnm yazıyorum tabi:)Hmm hayırlısı olsun canım hakkımızda yeni bat ı yazıyorsan söyleyin 14 mayıs Bu aya olmazsa aşılama aşılama diye düşünüyoruz bakalim
Yeni bat ne zaman ? Neden siyah geliyor cnm?.kistmi vardibenimki çok yavaş sökülüyor siyah çamur gibi geliyor azar azar ama oldum.
Yumurtlamadan 10.gun sonra belli olur cnm. Inşallah vardir:)gunaydin. bata 6 gun kaldi. yumurtlamadan 8 gun gecti. arada kasik agrim var dun aksam cok sol kasigim batti birde burnuma acayip kutur kutur karpuz koktu resmen. esim aradi gecenin koru bulamadi ama aklimdan cikmadi bugun alacak. carpinyim oluyor cabuk yoruluyorum. sizce hamile miyim? birde sarimsi akintim var. kan testi ne zmn yaptirmaliyim?
Aynen bende takip etmezdim:) doğru soyluyon takmamak lazım ama maalesefbende kaldirmayi dusunuyorum o uygulamayi.gercekten insan ister istmeez bakiyo kafasina takiyo yumurtlma gunum ne zmn adetim ne zmn falan filan.
ben bekarken adet gunlerimi bile bilmezdim duzensiz oldugu icjn :) simdi her ay hamgi gun olucam biliyorum .
moralim bozuluyo
hem yumurtlma gunu stres hormonlar falan her ay degisirmis takvime inanmamak lazim o yuzden.gun asiri ikiski sart bence
Seni zaten yazmisim ben cnm:)Hmm hayırlısı olsun canım hakkımızda yeni bat ı yazıyorsan söyleyin 14 mayıs Bu aya olmazsa aşılama aşılama diye düşünüyoruz bakalim
Canım prolaktin hormonunu testere dişli aslan pençesi düşüyor,daha doğrusu kadınsal hormonları dengeliyor.canım ibrahim saraçoğlu prolaktin hormonu yaz google videoyu izle bak bulamazsan atarım sanaprolaktin yuksekligi var bende cnm o yuzden incir kuru uzum falan yemiyorum daha da cikartir diye.
bayadir tedavi olmuyordum tedaviye tekrar baslicam hayirlisi bakalim esim de test oldu bi sorun cikmadi tesekkurler yine de cnm tavsiyen icin.
bi ara bal corek otu tarcin denedim ise yaramadi
gunaydin. bata 6 gun kaldi. yumurtlamadan 8 gun gecti. arada kasik agrim var dun aksam cok sol kasigim batti birde burnuma acayip kutur kutur karpuz koktu resmen. esim aradi gecenin koru bulamadi ama aklimdan cikmadi bugun alacak. carpinyim oluyor cabuk yoruluyorum. sizce hamile miyim? birde sarimsi akintim var. kan testi ne zmn yaptirmaliyim?
gunaydin. bata 6 gun kaldi. yumurtlamadan 8 gun gecti. arada kasik agrim var dun aksam cok sol kasigim batti birde burnuma acayip kutur kutur karpuz koktu resmen. esim aradi gecenin koru bulamadi ama aklimdan cikmadi bugun alacak. carpinyim oluyor cabuk yoruluyorum. sizce hamile miyim? birde sarimsi akintim var. kan testi ne zmn yaptirmaliyim?
İnsAllah canim bakalim bekleyecegiz. Hepimiz hamile oluruz insallah cok beklemwdengunaydinn kizlarr.
ins. hamilesindir canimm.
gunaydın cnm suan için bişey yok hayırlısı
kist süpem var.1-2 mayıstı.Yeni bat ne zaman ? Neden siyah geliyor cnm?.kistmi vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?