2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Doğru soyluyon beklemek çok zor siskinlikte cok zor inşallah bir an önce olursun da rahatlarsin

Kendini dinleme cnm. Döllenme olurken hic bi belirti olmaz ama maalesef biz hep belirti yapiyoruz
Canım inan belirti aramıyorum yemin ederim ki ama bu sancılar dğn sabah başladı akşama kadar devam etti canımı acıttı artık dinleniyim dedim o derece sonra uzandım falan öyle geçer gibi oldu ama sonra tekrar başladı bugünde öyle oldu ama dünkü kadar değil sanki bişey baskı yapıyo gibi dünkü yumurtlama olmuş olabilir ve içerde sperm vardı eminim ya dedim döllenme oluyo yada yumurtladım ama bugünde aynısı oldu hadi dün yumurtlama oldu diyelim bugünde aynısı oldu :))

Doğru soyluyon beklemek çok zor siskinlikte cok zor inşallah bir an önce olursun da rahatlarsin
İnşAllah canm yaa ilaçlarla adet oluyorum artık kimisi alışkanlık yapar falan diyo korkuyorum. Doktor folik asit kullan dedi hem hamilelik hemde pko için kimisi kullandiktn sonra pko bile yenmis birazdan gidip alicm dua edin inşAllah işe yarar

Onu bilemem cnm bi çok sebebi olabilir. Hayırlısi olsun hakkında inşallah donllenmedendir

Inşallah yarar cnm kullan bakalim

Onu bilemem cnm bi çok sebebi olabilir. Hayırlısi olsun hakkında inşallah donllenmedendir
Aminnnnn bu ay en başından beri içimde gğzel hisler ve heyecanlar var sanki hamileymişim gibi ama kaptırmıyorum kendimi ben bu aya kadar yumurtlamadan sonra böyle akıntı ağrı yaşamamıştım neyse inşaAllah döllenmedendir ve bebeğim bana sıkıca tutunur

Aynen öyle valla canm bu ay takmıycaz diyom sonrada uygulamada genede bakıyom duramıyorum silcem en sonunda kendime hiç fırsat bırakmıycam.hadi diyom doktor falan sorarsa adrt döngümü ordan bakarm diye silmiyom
aynen bende bu ay doktora gitcem yakin zmnda doktor sorarsa diye bende uygulama indirmistim eskiden mecbur cnm soruyolar gunu gunune soylemek gerekiyo yoksa bende silmek istiyorum

Canım prolaktin hormonunu testere dişli aslan pençesi düşüyor,daha doğrusu kadınsal hormonları dengeliyor.canım ibrahim saraçoğlu prolaktin hormonu yaz google videoyu izle bak bulamazsan atarım sana
sagol cnm aldim ben onu bi kere ictim cok acı geldi bana bu ay doktora gitcem hormonlarima falan baktircam hala yuksekse bu sefer duzenli bi sekilde iccem cnm

Kızlar panik.yaşadık akşam akşam.. Eşimi bekliyordum.evde lavaboya girdim peceteye çok.açık kahve sıvı akıntı geldi ödüm.koptu eşim gelince hemen doktora gittik progestanda kullanıyorum halbuki.. Azdı ama yinede çok panikledim.. Ultrasonda baktı bebeğimi gördüm.kesesinin içinde ve kalp atışlarını duydum muhteşem bi duyguydu Allah isteyen herkese nasip etsin.. Bir sıkıntı yok dedi normal görünüyor dedi ilacın dozunu arttırdı sadece inşallah birşey olmaz bundan sonra çok daha fazla dikkat edeceğim..

kizlar yarin bat gunum
ama bugun beyaz akinti geldi
arti bi kac gun once gogus agrim coktu ama simdi cok azaldi
ve benim ne guzel 3 4 aydir 4 5 gun erken adet oluyorum normallesti derken hala olmadim yarin adet gunum ama 4 5 gun erken olmam lazimdi yine mi prolaktin yukseldi acaba
bunlar normal mi kizlar

Ayy ya kıyamam canım benim Allahım korusun bebeğini

Allah korusun Rabbil bebegini hayirlisiyla sag salim kucagina almayi nasip etsin cnm
bizler icinde cok dua et benim yarin bat
aman dikkat et cnm sen en iyisi yat heo dinlen is miş yapma cnm

Ayy ya kıyamam canım benim Allahım korusun bebeğini

Allah korusun Rabbil bebegini hayirlisiyla sag salim kucagina almayi nasip etsin cnm
bizler icinde cok dua et benim yarin bat
aman dikkat et cnm sen en iyisi yat heo dinlen is miş yapma cnm
Çok sagolun kızlar valla yok bu saatten sonra asla is falan yapmam.yuregim ağzıma geldi ama kalp atışını duyunca rahatladim çok şükür rabbime. Allah tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallah sağ salim

ayy cok gecmisolsunn canimmm.. ne guzell kalp atslarinida dinlemissin superrt..

ayy cok gecmisolsunn canimmm.. ne guzell kalp atslarinida dinlemissin superrt..
Çok sağol canım Korkuyorum şimdi devamı gelmez inşallah bu akıntının doktor rengi kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok dedi sebebini de bilmiyorum yani neden böyle olduğunu Allah sizede nasip etsin inşallah duymayı. Ben duymayı beklemiyordum çok.panigim akıntıdan dolayı doktora anlatıyordum ultrasonda bakarken birden aciverdi sesi kısa süreli şok yaşadım

Merak etme canım benim kardeşiminde eltiminde uzun süre bu şekilde devam etti hatta kırmızıya bile döndü ama Rabbim ona can vermiş ne olursa olsun ona bişey olmadı doğdular bile :) ama yinede dikkat et olabildiğince

Inşallah hislerin doğru çıkar cnm

bugün bat biraz belim ağrıdı sonra geçti kizlar
kafamda da deli sorular...
2 yildir bebegimiz olmuyo
acaba diyorum iyi bi anne olabilecekmiyim...
rahata cok alistim yaoabikecekmiyim uykusuzluk en dayanamadigim seydir benim mesela
isyan edip her gun oflicakmiyim yoksa keyfini cikartabilecekmiyim bebegimle
kendimi cok sorguluyorum son zmnlar
bebek istemekle de olmuyo cunku sadece farkindayim
herkes iyi bi anne olmak ister tabi ki ama o "iyi" kavrami neye gore kime gore iyi
siz hic kendinizi sorguladiniz mi ?
ilk bebeginiz oldugu zmnlar esinizle araniz nasil oldu.daha mi birbirinize baglandiniz yoksa uzaklastiniz mi ?
neden soruyorum cunku sanku bebek yokken kendimi esimle evli gibi degil de sevgili gibi hissediyorum bizi birbirimiza baglayan bi sey eksik o da bebek diye dusunuyorum...

Ne gu
Ne guzel yazmissin sen oyle canim bunlari dusunen insan iyi bi anne adayidir bence bizler artik bu konularda piştik eminimki 4 gozle hasretle bekledigimiz bebebgimize iyi bir anne olacaz çunku digerleri gibi kolay bulanlardan degiliz o yuzden evimizin en kiymetlilleri olur diye dusunuyorum emin ol bende senin gibiyim esimle sevgili gibiyiz tek bebisimiz eksik oda olunca birseyler tam rayina oturacak allahin izniyle bu kadar bekleyen insanin actigi el bosa cevrilmez insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…