- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.201
İnsAllah canim bekliyecez bakalim? Sen nasilsin nasil gidiyor calismalar?Yumurtlamadan 10.gun sonra belli olur cnm. Inşallah vardir:)
2 mayıs oldugunu biliyorum cnm yeni bat tarihini sordum ben. Bugün yarın sokulursunkist süpem var.1-2 mayıstı.
Adetim yeni bitti cnm yavaş yavaş baslayacagiz çalışmalara artikİnsAllah canim bekliyecez bakalim? Sen nasilsin nasil gidiyor calismalar?
Hayirlisi olsun canim insAllah saglikli bir evladin tutunur. Oglun vardi dimi senin?Adetim yeni bitti cnm yavaş yavaş baslayacagiz çalışmalara artik
30 mayıs yeni batım ramazana girince.2 mayıs oldugunu biliyorum cnm yeni bat tarihini sordum ben. Bugün yarın sokulursun
Yok cnm kızım var:)Hayirlisi olsun canim insAllah saglikli bir evladin tutunur. Oglun vardi dimi senin?
@Mucize2107 bu ay senden cok umutluyum yazıyon da kızlarda sancak bu ay cok iyi bir çalışma yaptım :) tam tersi gün aşırı ilişki düzenini bile sağlayamadık kızlar ama Allahtan umut kesilmez.Birde ben geçen sene bu ay gebe kalmıştım o yüzden cok isterdim bu ay olmasını dua edin benim için de ne olur o yüzden de fazla duygusalım bu ay.
Canım morel oldu cok sağol işte insan kendini dinliyor.Şimdi belirti bekliyorum ister istemez ama yok şimdilik allahtan umut kesilmez dediğin gibi nasipse oluyo.Allah hepimize sağlıkla versin arkadaşım.Cnm umudunu asla yitirme bnm evde bile değildi şehir dışındaydı koca ayda iki defa birliktelik oldu o da bi hafta on gün arayla ve hem bana pko hem eşime teorisinden dolayı çok olumsuz şeyler söyledi Dr klomen verdi ama ben nasılsa eşim yok diye kullanmadım ama Rabbim nasip etti işte inşallah sana ve isteyen herkese nasip etsin bizlere de sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah üzme kendini
cokk sevindimm canimm. ins. bende duyarim en kisa zamnda kalp atislarimizii. dusuk riskinin azalmasina da cok sevindimmHanımlar şimdi doktordan geldim minik mucizem 9hafta 5 günlük olmuş kalbinin sesini dinledim rahatladım doktor düşük riskin azarlıyor ama dikkat et 12 haftaya kadar progestan kullan dedi
Bende çok sevindim bebeğim Kocaman olmuş doktorun umutlu konuşması beni çok mutlu ediyor korka korka giriyorum doktorun yanına İnşallah kısa zamanda sizde bebişinizin kalp atışını duyarsınızcokk sevindimm canimm. ins. bende duyarim en kisa zamnda kalp atislarimizii. dusuk riskinin azalmasina da cok sevindimm
Bi sorun olmaz cnmBende cumartesi gidecegim inşallah doktora bizde inşallah duyarız.güzel haberler veririm. Kızlar cumartesi.günü doktorada soracağım.zaten ama.size de bir sorayim 2 2 bucuk saatlik bir otobüs yolculuğu yapsam herhangi bir sakıncası olur mu düz yol engebeli virajlı falan değil
İnşallah olmaz canım.bakalım.korkuyorum da birazBi sorun olmaz cnm
Selam kızlar ne yapiynz nasılsınız. Bende durumlar son hız devm değişen bisey yok bugun adet söktürücü ilaç biteli 2 gün oldu gelen giden yok 48. günüm acaba soğan falan mı yapsam gelsin diye yararı olur mu valla şiştim patlicm artık göbeğim nasıl çıktı olmuyorm diye. Geçen adetimde ilac bittikten 5 gün sonra geldi hic belirtisz bir yerde okumuştum ağrısız adet gorenlerde genelde yumurtlama olmuyormuş benimde hep ağrısız ayda yilda bir ağrılı gecer. Adet takvimlerimi sildm zaten onlar aklımı allak bullak etti bakalım ne olck
Valla kuzum bekle bekle bir hal oldum zaten ha geldi gelecek tık yok millet adet olmadığında acaba hamilemiym diye düşünür ben ahanda yine duzensizlik başladı diye yakınıyorum anlayacağın sabır ya sabır ne diymBence biraz bekle cnm ya
Kendini dinleme cnm. Döllenme olurken hic bi belirti olmaz ama maalesef biz hep belirti yapiyoruzKızlar selaaamm napıyorsunuz benim yumurtlama bitti gibi 2 gündür bütün evi kaldırdım temizlik yaptım ama dün bende acayip sancılar vardı özellikle sol tarafımda batma gibi gaz sancısı gibi adını koyamıyorum ve sabah başladı gece yatana kadar devam etti bugünde yine temizliğe devam ederken bu sefer afedersiniz rahim mi desem vajinamın altına doğru sanki baskı yapıyo bişey gaz değil ama anlamadım acaba döllenme olurken bunlar olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?