2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Cnm umudunu asla yitirme bnm evde bile değildi şehir dışındaydı koca ayda iki defa birliktelik oldu o da bi hafta on gün arayla ve hem bana pko hem eşime teorisinden dolayı çok olumsuz şeyler söyledi Dr klomen verdi ama ben nasılsa eşim yok diye kullanmadım ama Rabbim nasip etti işte inşallah sana ve isteyen herkese nasip etsin bizlere de sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah üzme kendini

Canım morel oldu cok sağol işte insan kendini dinliyor.Şimdi belirti bekliyorum ister istemez ama yok şimdilik allahtan umut kesilmez dediğin gibi nasipse oluyo.Allah hepimize sağlıkla versin arkadaşım.

Hanımlar şimdi doktordan geldim minik mucizem 9hafta 5 günlük olmuş kalbinin sesini dinledim rahatladım doktor düşük riskin azarlıyor ama dikkat et 12 haftaya kadar progestan kullan dedi
cokk sevindimm canimm. ins. bende duyarim en kisa zamnda kalp atislarimizii. dusuk riskinin azalmasina da cok sevindimm

cokk sevindimm canimm. ins. bende duyarim en kisa zamnda kalp atislarimizii. dusuk riskinin azalmasina da cok sevindimm
Bende çok sevindim bebeğim Kocaman olmuş doktorun umutlu konuşması beni çok mutlu ediyor korka korka giriyorum doktorun yanına İnşallah kısa zamanda sizde bebişinizin kalp atışını duyarsınız

Bende cumartesi gidecegim inşallah doktora bizde inşallah duyarız.güzel haberler veririm. Kızlar cumartesi.günü doktorada soracağım.zaten ama.size de bir sorayim 2 2 bucuk saatlik bir otobüs yolculuğu yapsam herhangi bir sakıncası olur mu düz yol engebeli virajlı falan değil

Bi sorun olmaz cnm

Selam kızlar ne yapiynz nasılsınız. Bende durumlar son hız devm değişen bisey yok bugun adet söktürücü ilaç biteli 2 gün oldu gelen giden yok 48. günüm acaba soğan falan mı yapsam gelsin diye yararı olur mu valla şiştim patlicm artık göbeğim nasıl çıktı olmuyorm diye. Geçen adetimde ilac bittikten 5 gün sonra geldi hic belirtisz bir yerde okumuştum ağrısız adet gorenlerde genelde yumurtlama olmuyormuş benimde hep ağrısız ayda yilda bir ağrılı gecer. Adet takvimlerimi sildm zaten onlar aklımı allak bullak etti bakalım ne olck

Bence biraz bekle cnm ya

Bence biraz bekle cnm ya
Valla kuzum bekle bekle bir hal oldum zaten ha geldi gelecek tık yok millet adet olmadığında acaba hamilemiym diye düşünür ben ahanda yine duzensizlik başladı diye yakınıyorum anlayacağın sabır ya sabır ne diym

Kızlar selaaamm napıyorsunuz benim yumurtlama bitti gibi 2 gündür bütün evi kaldırdım temizlik yaptım ama dün bende acayip sancılar vardı özellikle sol tarafımda batma gibi gaz sancısı gibi adını koyamıyorum ve sabah başladı gece yatana kadar devam etti bugünde yine temizliğe devam ederken bu sefer afedersiniz rahim mi desem vajinamın altına doğru sanki baskı yapıyo bişey gaz değil ama anlamadım acaba döllenme olurken bunlar olurmu?

Kendini dinleme cnm. Döllenme olurken hic bi belirti olmaz ama maalesef biz hep belirti yapiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…