- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.241
Kuzum cok gecmis olsum korkma alahin izniyle birsey olmaz insallah ...Kızlar panik.yaşadık akşam akşam.. Eşimi bekliyordum.evde lavaboya girdim peceteye çok.açık kahve sıvı akıntı geldi ödüm.koptu eşim gelince hemen doktora gittik progestanda kullanıyorum halbuki.. Azdı ama yinede çok panikledim.. Ultrasonda baktı bebeğimi gördüm.kesesinin içinde ve kalp atışlarını duydum muhteşem bi duyguydu Allah isteyen herkese nasip etsin.. Bir sıkıntı yok dedi normal görünüyor dedi ilacın dozunu arttırdı sadece inşallah birşey olmaz bundan sonra çok daha fazla dikkat edeceğim..
Cok gecmis olsunn guzel sonuclar alirsin canim insallahTurkuazKrampon
Canım benim beni listeden cikarabilirsin
Kistim büyümüş renkli dobler cekilecegim 12 Mayıs da
Amaliyat olmam gerekebilir 3 bucukluk kist 5 buçuk olmuş inşallah sonucum iyi çıkar
Ah ablacim cok üzüldümTurkuazKrampon
Amaliyat olmam gerekebilir 3 bucukluk kist 5 buçuk olmuş inşallah sonucum iyi çıkar
İnşallah canım benim Allah razı olsun kardeşimCok gecmis olsunn guzel sonuclar alirsin canim insallah
İnşallah canım benim ama büyümüş olduğu için amaliyat olabilirsin dedi renkli dobler ayrıntılı bakacaklar isterdende ozaman çıkart haber veririm canımAh ablacim cok üzüldüminşallah geçer. Ameliyat kesin mı? Seni cikartmaya elim varmiyor suan
Sendende ablam.cikolata kisti mi var ?İnşallah canım benim Allah razı olsun kardeşim
Yok canım benim çikolata kisti demedi bilmiyorum ama ne kisti olduğunu ayrıntılı bakacaklar ozaman çıkar canımSendende ablam.cikolata kisti mi var ?
Canım benim çok teşekkür ederim, sağlık olsun Rabbim kotusunden korusun inşallahOzaman korkma ablam renkli dopplerde cikar bide cok ciddi birsy olmadikca ameliyat derlerse olma bence yumurtaliklarin zarar gormesin
Öyle yapalım ablacim.İnşallah canım benim ama büyümüş olduğu için amaliyat olabilirsin dedi renkli dobler ayrıntılı bakacaklar isterdende ozaman çıkart haber veririm canım
Bebek olunca herşeye alisiyorsun cnm. Kizim 3 yaşında daha yeni yeni deliksiz uyuyorum..ama.bunlar tatlı şeyler bi daha geri gelmeyecek doya doya her anin tadini çıkarmak lazim:)bugün bat biraz belim ağrıdı sonra geçti kizlar
kafamda da deli sorular...
2 yildir bebegimiz olmuyo
acaba diyorum iyi bi anne olabilecekmiyim...
rahata cok alistim yaoabikecekmiyim uykusuzluk en dayanamadigim seydir benim mesela
isyan edip her gun oflicakmiyim yoksa keyfini cikartabilecekmiyim bebegimle
kendimi cok sorguluyorum son zmnlar
bebek istemekle de olmuyo cunku sadece farkindayim
herkes iyi bi anne olmak ister tabi ki ama o "iyi" kavrami neye gore kime gore iyi
siz hic kendinizi sorguladiniz mi ?
ilk bebeginiz oldugu zmnlar esinizle araniz nasil oldu.daha mi birbirinize baglandiniz yoksa uzaklastiniz mi ?
neden soruyorum cunku sanku bebek yokken kendimi esimle evli gibi degil de sevgili gibi hissediyorum bizi birbirimiza baglayan bi sey eksik o da bebek diye dusunuyorum...
Ben 1 mayısta adet oldum bile :) inşAllah bekleyenler olmaz da hamiledirler
ahh canimm rabbim herseyi oyle bir duzenle yaratiyorki. hamileligin son zamnkarinda zaten uyuyamiyrsun ya bunlar hep bebek gelince cekilecek olan uykusuzliga hazrlik. hersey ucgudusel kusursuz bir duzenle ilerliyor ki. insan kndine bile inanamiyor. bu kadar dayanikli miydim diyordum bn hep kndimee. benim kizim kolikti.dayansmadigim tek sey o oyle kivranip moratircasiya kadar aglarknki haliydii. bnde oturup agliyordumm. ama herseyee dayaniyor insann emin ol.bugün bat biraz belim ağrıdı sonra geçti kizlar
kafamda da deli sorular...
2 yildir bebegimiz olmuyo
acaba diyorum iyi bi anne olabilecekmiyim...
rahata cok alistim yaoabikecekmiyim uykusuzluk en dayanamadigim seydir benim mesela
isyan edip her gun oflicakmiyim yoksa keyfini cikartabilecekmiyim bebegimle
kendimi cok sorguluyorum son zmnlar
bebek istemekle de olmuyo cunku sadece farkindayim
herkes iyi bi anne olmak ister tabi ki ama o "iyi" kavrami neye gore kime gore iyi
siz hic kendinizi sorguladiniz mi ?
ilk bebeginiz oldugu zmnlar esinizle araniz nasil oldu.daha mi birbirinize baglandiniz yoksa uzaklastiniz mi ?
neden soruyorum cunku sanku bebek yokken kendimi esimle evli gibi degil de sevgili gibi hissediyorum bizi birbirimiza baglayan bi sey eksik o da bebek diye dusunuyorum...
Çookk geçmiş olsun 2 sene önce aynı bende senin gibi oldum birden büyümüştü kist normal ultrasonla 5 cm olan kist renkli dooplerde 7,5 cm çıktı ve ameliyat olmuştum inşaAllah senin böyle çıkmazTurkuazKrampon
bendr bazen oyle dusunuorum cnm hatta ilgi alaka konusunda cok mu ileri giderim yoksa bikarmiyim rahata aliskin oldugum icinNe gu
Ne guzel yazmissin sen oyle canim bunlari dusunen insan iyi bi anne adayidir bence bizler artik bu konularda piştik eminimki 4 gozle hasretle bekledigimiz bebebgimize iyi bir anne olacaz çunku digerleri gibi kolay bulanlardan degiliz o yuzden evimizin en kiymetlilleri olur diye dusunuyorum emin ol bende senin gibiyim esimle sevgili gibiyiz tek bebisimiz eksik oda olunca birseyler tam rayina oturacak allahin izniyle bu kadar bekleyen insanin actigi el bosa cevrilmez insallah
masallah mutlulugunhz daim olsun cnmBebek olunca herşeye alisiyorsun cnm. Kizim 3 yaşında daha yeni yeni deliksiz uyuyorum..ama.bunlar tatlı şeyler bi daha geri gelmeyecek doya doya her anin tadini çıkarmak lazim:)
Kizim olmadan 2 sene evli kaldık eşimle. Bazen eşime diyorum kizimin olmadigi zamanlari hstirliyormusun diyorum hayır diyor:) bende öyle hissediyorum kızım olmadan tatsiz tutsuzmus hayat.
Çocuk evin neşesi, sesi, huzuru, mutluluğu, herşeyi... rabbim ömür versin tüm evlatlara. Ben 23 yaşında anne oldum çok acemiydim telaslarim vardı hayata dair. Ama cocugu dogurunca eline alınca emin ol ona kendinden başka kimse iyi bakamaz. Ne doktoru ne hemsiresi. Rabbim ona göre kararlamis. Kucağına alinca anlayacaksin rabbim hepinize yaşatsin bu duyguyu bana da tekrardan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?