2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kuzum cok gecmis olsum korkma alahin izniyle birsey olmaz insallah ...

TurkuazKrampon
Canım benim beni listeden cikarabilirsin
Kistim büyümüş renkli dobler cekilecegim 12 Mayıs da
Amaliyat olmam gerekebilir 3 bucukluk kist 5 buçuk olmuş inşallah sonucum iyi çıkar
Ah ablacim cok üzüldüm inşallah geçer. Ameliyat kesin mı? Seni cikartmaya elim varmiyor suan

Bebek olunca herşeye alisiyorsun cnm. Kizim 3 yaşında daha yeni yeni deliksiz uyuyorum..ama.bunlar tatlı şeyler bi daha geri gelmeyecek doya doya her anin tadini çıkarmak lazim:)
Kizim olmadan 2 sene evli kaldık eşimle. Bazen eşime diyorum kizimin olmadigi zamanlari hstirliyormusun diyorum hayır diyor:) bende öyle hissediyorum kızım olmadan tatsiz tutsuzmus hayat.

Çocuk evin neşesi, sesi, huzuru, mutluluğu, herşeyi... rabbim ömür versin tüm evlatlara. Ben 23 yaşında anne oldum çok acemiydim telaslarim vardı hayata dair. Ama cocugu dogurunca eline alınca emin ol ona kendinden başka kimse iyi bakamaz. Ne doktoru ne hemsiresi. Rabbim ona göre kararlamis. Kucağına alinca anlayacaksin rabbim hepinize yaşatsin bu duyguyu bana da tekrardan..

ahh canimm rabbim herseyi oyle bir duzenle yaratiyorki. hamileligin son zamnkarinda zaten uyuyamiyrsun ya bunlar hep bebek gelince cekilecek olan uykusuzliga hazrlik. hersey ucgudusel kusursuz bir duzenle ilerliyor ki. insan kndine bile inanamiyor. bu kadar dayanikli miydim diyordum bn hep kndimee. benim kizim kolikti.dayansmadigim tek sey o oyle kivranip moratircasiya kadar aglarknki haliydii. bnde oturup agliyordumm. ama herseyee dayaniyor insann emin ol.

TurkuazKrampon
Canım benim beni listeden cikarabilirsin
Kistim büyümüş renkli dobler cekilecegim 12 Mayıs da
Amaliyat olmam gerekebilir 3 bucukluk kist 5 buçuk olmuş inşallah sonucum iyi çıkar
Çookk geçmiş olsun 2 sene önce aynı bende senin gibi oldum birden büyümüştü kist normal ultrasonla 5 cm olan kist renkli dooplerde 7,5 cm çıktı ve ameliyat olmuştum inşaAllah senin böyle çıkmaz

bendr bazen oyle dusunuorum cnm hatta ilgi alaka konusunda cok mu ileri giderim yoksa bikarmiyim rahata aliskin oldugum icin
evlenip 5 6 ay sonra bebegim olsaydi keske diyorum simdi alisma surecim olmadan o heyecanla yeni evlilivin tadini cikara cikara bakardim.ama simdi evlilikte de heyecan bitti tek eksik bebek esim de bende rahata alistik korkuyorum acikcasi
ama korkmaya da gerek kalmadi malesef adet oldum malesef cnm
yorumun icin de cok teaekkur ederim cnm

masallah mutlulugunhz daim olsun cnm
sendeki ikinci bebek istegini de alkisliyorum.ben heralde bu kadar isteyemem ikinciyi diye dusunuyorum 3 yaşinda bi cocugum olsa heralde ertelerdim hatta oatemezdim belki mecburoyetten kardrs olsun diye iaterdim
hatta esim insallah 4 5 tane olur diyo bende aman aman diyorum hem ben bakamam hetalde ikinciye hem de maddi gucumuz yetmez
cocuk tabi ki cok istiyorum hevesleniyorum ama hersey gulluk gulistanlik olmicak biliyorum sosyal medyada goruyorum bazen cok uzuluyorum bizim de ortamizda bi bebek olsaydi keske de tam aile olabilseydik diyorum.cunku sanki esim bana daha cok baglancak gibi geliyo nedense cocuklari cok sevdigi icin heralde
zaten hasta oldum
yani nedense hamile olsaydim sevinirdim sevinmezmiydim yasamadigim icin bilemitorum ama dun bile korktum acaba dedim hamileysem bakabilcemmi diye suphe ettik kendimden
bugun de hasta oldum malesef uzuldum o kadar bosuna dusundun yine dedim kendime
cok arada hissediyorum kendimi
ama cidden keske evlenip 5 6 ay sonra cocuk calismasi yapsaydik cok pismanim ciddi ciddi calisiyim biraz nasilsa olur cocuk dedim iatemedim.ama ne oldu isten ciktim kpss calisiyorum.biz de evleneli 2 yil oldu ve 26 yasindayim gec kalmak istemiyorum daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…