- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.481
İyi geceler kızlarr ben geldim :) bu hafta ovulasyon dönemimdi ve güzel değerlendirdiğimizi düşünüyorum(insallah) ve şuan sol kasigimda ve belimde bir ağrı mevcut..ağzımda da böyle ıspanak yersin de demir taDi kalır ya öyle bi tat var..bu ay çok rahattım hiç takmadım kafaya ve bu belirtilerı de 2gundur hissediyorum inşallah hayırlısı olur bu ay
cook sagll canmm. ins. gecsinn artikkkÜzülme canım geçer elbet bu zamanlarda dinlen sen bol.bol üzme.kendini :)
Canım ben o kasık ağrısını falan yumurtlama zamanında hissetmiştim yumurtlama ve sonraki 3 4 gün içinde oluyordu ağrım ama hamilelik belirtisi ben hic yaşamadım :) hic belirti yaşamadığım.için hic ihtimalde vermemiştim adetim geçince öğrendim zaten :) inşallah bebisin seninledir :)melikeecgl canım bi bakar mısın
Genelde aynı gidiyordu benim de su an iki gün sonra görünüyor Sıkma canını desemde Allah büyük canım....Kuzum benim 28 günde geliyor adetim gününde geldi yani gecikmedi yada erken gelmedi yani.Eşim ve ben çok üzgünüz.
Anladım canım sen kendin için en iyisini bilirsin hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim hayırlısını versin yeter ki ol desindusunmedim degil bu testleri ama dahs cok yipranirim her gun gozlemekten psikolojim bozulur bir de istemsiz zoraki iliski haline gelir diye vazgectim cnm
gun asiri iliski denicem bu ay
malum kisin gun asiri iliski olmuyodu bizde bencok sık usutuyorum yoksa ama bu ay calismalar hizlancak :)
hastaligim bitti dun ve bebek calismalari basladi bakalim bu ay da umutlanmak isterdim ama umutlu degilim
birde bu ay yumurtladigim gun asiri bi agri cekiyorum o yuzden o gun iliski olmuyodu gozum girmuyodu hic bisey ama bu ay denicem
Canım şimdi gördüm msjını aynen öyle yapıcam bekliycem yarın ve pazarda geçsinde hayırlısıyla p.tesi direk kan vericem Allah izin verirseEvet şayet adet in geçtiğinde ovulasyon testi yapıp kopkoyu çıkarsa ya da koyuya yakin işte o zaman hamilesin demek oluyor reglin 1lbi kaç gün geçerse evde gebelik testi olmazsa ovi. Testi yap canim.
Kızlar bata son 2 gün ve şuanda sol kasığımda acayip batma var ay inşaAllah bu ay meleğim tutunmuştur ve anneler gününde bana ilk hediyesini verir :)))
Kızlar bata son 2 gün ve şuanda sol kasığımda acayip batma var ay inşaAllah bu ay meleğim tutunmuştur ve anneler gününde bana ilk hediyesini verir :)))
Ay canım ağzın bal yesin :)) öylemi hissettinCanım inşallah ya sanki hamile gibisiin
İnşaAllah canım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun yani benimde bu ay umudum büyük ama Rabbimden her zaman hayırlısını istiyorum yarın alıp yapsam mı diyorum 1 gün önce çıkarmı acaba yoksa p.tesiye kadar beklesem mi?Cnm ya ben senden daha sabırsızım sanırım pazar günü için bi test al evde bulunsun eczaneler kapalı olur pazar günü varsa mutlaka belli olur bence dediğin gibi ilk anneler günü hediyeni alırsın inşallah
varsa cikar bencee canimm. ama bnce pazartesiyi beklee. bn beklemistimm.Kızlar pazar günü bat tarihim eğer gebelik varsa 1 gün önceden test yapsam çıkarmı acaba yoksa p.tesiye kadar beklesem mi?
Benimki iki gün önce çok silik çıkmıştı canım bi deneyebilirsin :)Kızlar pazar günü bat tarihim eğer gebelik varsa 1 gün önceden test yapsam çıkarmı acaba yoksa p.tesiye kadar beklesem mi?
Haftaya kontrole gidicem ama cinsiyet için çok erken daha çok merak ediyorum benGünaydın kızlarrrr nasılsınız bugün inşallah güzel haberler alırız hamilelerimizde cinsiyetini öğrenen var midir acaba merak ettim
gunydinn canimm.... bn yine pertimm. hic halimm yok. cinsiyet bizim icin etkenn dahaa. ogrenen car mi bnde merak ettim valla.Günaydın kızlarrrr nasılsınız bugün inşallah güzel haberler alırız hamilelerimizde cinsiyetini öğrenen var midir acaba merak ettim
Ben 4 gün önce öğrenmiştm varsa eğer cıkıyoKızlar pazar günü bat tarihim eğer gebelik varsa 1 gün önceden test yapsam çıkarmı acaba yoksa p.tesiye kadar beklesem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?