2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

melikeecgl canım bi bakar mısın

melikeecgl canım bi bakar mısın
Canım ben o kasık ağrısını falan yumurtlama zamanında hissetmiştim yumurtlama ve sonraki 3 4 gün içinde oluyordu ağrım ama hamilelik belirtisi ben hic yaşamadım :) hic belirti yaşamadığım.için hic ihtimalde vermemiştim adetim geçince öğrendim zaten :) inşallah bebisin seninledir :)

Anladım canım sen kendin için en iyisini bilirsin hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim hayırlısını versin yeter ki ol desin

Evet şayet adet in geçtiğinde ovulasyon testi yapıp kopkoyu çıkarsa ya da koyuya yakin işte o zaman hamilesin demek oluyor reglin 1lbi kaç gün geçerse evde gebelik testi olmazsa ovi. Testi yap canim.
Canım şimdi gördüm msjını aynen öyle yapıcam bekliycem yarın ve pazarda geçsinde hayırlısıyla p.tesi direk kan vericem Allah izin verirse

Kızlar bata son 2 gün ve şuanda sol kasığımda acayip batma var ay inşaAllah bu ay meleğim tutunmuştur ve anneler gününde bana ilk hediyesini verir :)))

Cnm ya ben senden daha sabırsızım sanırım pazar günü için bi test al evde bulunsun eczaneler kapalı olur pazar günü varsa mutlaka belli olur bence dediğin gibi ilk anneler günü hediyeni alırsın inşallah

İnşaAllah canım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun yani benimde bu ay umudum büyük ama Rabbimden her zaman hayırlısını istiyorum yarın alıp yapsam mı diyorum 1 gün önce çıkarmı acaba yoksa p.tesiye kadar beklesem mi?

Günaydın kızlarrrr nasılsınız bugün inşallah güzel haberler alırız hamilelerimizde cinsiyetini öğrenen var midir acaba merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…